- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak cinsellik için soruluyorsa daha çok tırnak izi olabilir ya da öptüğü zaman iz kalır. hayatında ise daha çok aşık olarak yani kalbinde daha önce hissettirmediği duyguları hissettirerek. yanında olarak. gerçekten güvenerek iz bırakır. zaten gerçekten aşık olan bir kızı erkeğin unutması mümkün değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kimisi olumlu destek olur adam lider olur başkan olur Cumhurbaşkanı bile olur kimisi olumsuz etki yapar adam çöpçü bile olamaz kimisi yıkıcı etki bırakır bir daha hiçbir insanla birlikte olmak istemezsin kadın bu adamı vezir de eder rezil de
16 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle görmüyorum olayı olay sadece erkeğe bağlı değil sonuçta eski eslerimde herseylerine destek oldum temizliginden yemeğine param olsa da olmasa da hiçbir şeyi al alma demedim dertlerini hergun sordum yardımcı olmaya çalıştım sınavlarını bile bazen ben yaptım diyebilirim ama ne kadar ilgi de gösteren gezdirsem sorunlarını cozsemde sonucu biliyorsun aldatma kavgalar yapmadıkları da kalmadı hiçbir zaman vahşi kavgalarimiz sevişmelerimiz oldu o kısımda yalan yok ama sonuçta ikisi de yıktı geçti sonuçta
- +1 yıl
Sen izin verdiğin için bu istemediğin şeyler başına geldi. Fazla iyilik yapmayacaksın. Herkese layiği gibi davransaydım, hak ettiği bi şekilde emin ol seni el üstünde tutarlardı. Kıymet bilmeyen kaşarlarla ömrün geçtiği için onlara şu an ne kadar küfretsem az gelirr...
Bu sayede kafan rahat işte... kendi sağlın önemli tabi seni gerçekten seven birini bulmak için önce kendini şımartmalısın, sevmelisin, kendine zaman ayır, yatırım yap.. özen göster çünkü sen ii bakmazsan hiç kimsenin umrunda olmaz. Para bulunur ama sağlık çok kıymetli💪🏻❣🍀👍🏻👍🏻👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bunu kelimelere dökmek zordur. Ama yatmadan önce başını yastığa koyup gözünü kapatınca gözünün önüne erkeğin aklında ki kadın gelirse iz böyle bırakılır.
11 Yorumla
+1 yılKimisini görmemek için deveye hendek atlatırsın🤔
Kimisine de rast gelmek için tesadüfler oluşturursun...😊
Siz yaşamınız boyunca hangisi oldunuz hanımefendi?☘️12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha, peki 😅😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHangi mana da bir iz bu?
Cinsel anlam da mı?
Yoksa duygusal anlam da mı?11 Yorumla- +1 yıl
Ohaa fark etmeden 3 soru sormuşum😅🤦♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEğer erkek onu seviyorsan mutlaka bir kadın erkekte iz bırakır ayrıca anılarım varsa onunla yaşadığım bir zamanda ağlamışsın çok güzel bir günde beraber yürümüşsünüz şarkılarda ya da geçtiğin bir yerde mutlaka iz bırakırsın
10 Yorumla
+1 yılBence iz bırakmak tarif edilecek veya yapılacak bi davranış değil. Sadece 2 kişi arasında oluşabilecek bi durum bence
10 YorumlaBedenlerimizden ziyade ruhumuz sevişiyorsa bende iz bırakır
20 YorumlaOna başka kimse ile deneyimleyemicegi bir sexs yaşatarak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler cinsellikle arzu etiigi kişiye ilgileri açık bu onun dikkatini dişiliğin ve kadinliginla çekerek fizik hatlarinin güzelliğini giyiminle öne çıkarmak firikiklrre gösterip ucundan tatdirmak kendini kovalamak arzulatmak
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ateşli ve istekli olduğuna göre değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bende bıraktığın gibi♥️♥️♥️
11 Yorumla Valla her kadın sırtıma farklı bir iz bırakıyor
10 Yorumla
+1 yılTestesteron patlaması yaşatıyorlar bana😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılTırnak ya da boyun morarmasi bırakabilir
00 Yorumla
+1 yılne anlamda nasıl bir iz?
00 YorumlaKırbaçla urunca iz kalıyor:/
00 Yorumla
+1 yılParmak izi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKırbaçla
00 Yorumla
+1 yılTırnak
00 Yorumla
+1 yılSırtını tirnakla 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Kadına göre değişir
00 YorumlaBişey kaldığı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSogudum asktan
00 Yorumla
+1 yılBazıları tıpkı adın gibi
00 YorumlaTırnak atarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖpücük izi
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyaz leke
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği