4 yıllık evliyim. 2 yıldır çalışıyorum. Çocuk yok. Detayları belirtmek istemiyorum fakat annesinden psikolojik şiddet gördüm. Eşim sonradan cuckold çıktı. Alkolün etkisiyle o yüzden başıma bir hal geldi. Altınlarımı iddia oynadığı için yedi. Yerine koymadı. Yaptığı bikaç gram altın var sadece. şu an hatalarının farkında iyi koca olmaya çalışıyor. Fakat benim bütün hayat enerjim sömürülüyormuş gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Anca işe gidip geliyorum. Evde mutfağı toplarsam bi onu yapıyorum. Hasta oldum bu hafta para kesilecek diye işe gidip evde yatıyorum. Telde kurumuş çamaşırlar var pazartesi astım hala duruyor, toplamamış. Banyo tuvalete bi su bile tutmadı. Ben hasta olunca evi bok götürse belki eline süpürge alır sadece. Bu yüzden işimden de soğutuyor beni. İşimden memnunum eve gidince yoruluyorum işte dinleniyorum gibi geliyor. Hiç geleceği düşünüp kenarda para olsun mesaiye gideyim diye uğraşmıyor. Kimseye derdimi anlatamıyorum. şu an iyi olup beni el üstünde de tutsa onu sevsem de onunla olmak bana iyi gelmiyor.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer