Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşın için bir şey diyemem. Herkes bir midir değildir tabii. Yalnız benim ş*refsiz eski sevgilim aynı senin anlattığın şekilde davranıyordu bana. Her türlü alttan alır her türlü yakınlaşır vs vs. yalnızken aşırı ilgi gösterirdi ederdi. Amacı istediğini alabilmek içinmiş. Hep bi ilerisini bi fazlasını istemişti bende kabul etmedim. Öyle de olunca ayrılmıştı benden. Sonra da bunun üzerine beni hiç sevmediğini söylemişti. İt. Bak gece gece sinirlendim yine aklıma geldi şimdi 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılayy en korktugum şeeyyy 😳😄 Sence ne yapmam lazim her istediğini yaptiriyo ve dediğn gibi bir fazlasni istiyoo aslan burcu erkeği sasirtmiyo 😂
Cevap sahibi+1 yılÜzerinden zaman geçtiği için artık önemsemiyorum tabii ki. O duygu yoğunluğu da bitti. Kızgınlığım, üzüntüm, hayal kırıklığım vs. ama o sıcağı sıcağına yaşanan süreç çok zor geçmişti. Kendimi berbat kötü hissetmiştim. Onunla birlikte olmamama rağmen kendimi dehşet kullanılmış ve kandırılmış hissetmiştim. Bilmiyorum, tehlikeli şeyler. Çok sevdiğin ve en güvendiğin sandığın, bugün en yakınım dediğin bir bakmışsın yarın sana öyle yabancı olmuş. Ben yenildim kanka. Ben anlamıyorum bu işlerden 🤣 Kendine dikkat et. Her istediğini de yapma. Ben yaptım. Çok pişman oldum. O istiyor diye her istediği bence verme. Ayrılık olduğunda insan öyle pişman olup üzülüyor ki. Kendine dikkat et. Ve bence kendini verme, ileri de çok üzülebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılTabikide seks için yapıyor hanimciligi bunu çoğu erkek yapar 😅 bu devirde kim kime öylesine veriyorki
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa gercekten mii ama bebegimmis gibi davranıyo göğsüme başını yaslıyo her dakika öpüyo
- +1 yıl
Ya tabi sevgiymiş gibi olur bu işler gönlünü almak için gerekirse 1ay seks yapmadan bile durur neden çünkü güvenini kazanmak için güven çok hassas bir konu eğer elde edersen karşı taraf senin kuklan olur anladınmı canım
Soran+1 yılpeki aklinin surekli bende olmasi icin ne yapmam lazım
- +1 yıl
Sürekli 7 24 seks erkeklerin tek isteği boşalt ve ondan sonra uzaklaş rahat bırak onu ne yaparsa yapsın misali ama o zamanda bu sevgi olmuyor yani yine sana baglayamiyozki sen en iyisi bundan ayrıl bidahada sevgili yapma evde kendi ihtiyacını giderirsin boş ver bence 😅😁
yavaş yavaş ilerler. ilerlesin ya nolcak kasmayın bu kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılhayir ilerisini istemiyorum ama rahat durmuyo😄
Soran+1 yılahahahah bende dayanamıyorum aşırı istekliyim ama hem korku var hem de mecburiyet
Soran+1 yılerken olduğunu düsünüyorum yaa soğursa? birakirsa falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılne yaparsanız yapın da ilişkiye girmeyin eğer çocuk istemiyorsanız henüz sonra benim gibi ortada kalırsınız bugün hamile olduğumu öğrendim ☹️
02 Yorumla
Soran+1 yılayy ciddi misinn napicaksin peki
Cevap sahibi+1 yılaldırıcam başka yapıcak bişeyim yok sonra da ayrılıcam
+1 yılmersk ettim ama neyse detaya girmek zor bura da
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi
- +1 yıl
her seyi seni yapilanlari falan soru cvp. gibi
+1 yılEvlenin... Hade geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılkeskeee
- +1 yıl
Söylesin ailesine gelsin istesin hanım efendi konu bitter tabi karşındaki sadece takılmak için değilse
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin müsaadeni istiyor belli ki
00 YorumlaAyrılın
01 Yorumla
Soran+1 yılsebep
+1 yılŞu an karsi cinse okadar ihtiyacim var ki
02 Yorumla
Soran+1 yılnedenn
- +1 yıl
Canim birseyler istiyor. sanal bile olabilir🔥🔥
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılsuanlik istemiyorum
- +1 yıl
Olacak ama bi gün içine girecek
Soran+1 yılof acaba cok acir mi
- +1 yıl
Bilmiyorum size bağlı acıması çok dar mı
Soran+1 yılarkadan isterim ama o çok acıtıyormş öyle duydum
- +1 yıl
Arka daha fazla acır ya olur mu öyle şey
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden soğusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar