Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiki. Cinsel ilişliyi monoton bir şekilde zorunluluk gibi soğukca yapmayı sevmiyorum. Karşılıklı şekilde zevk alarak ve zevk vererek eğlenerek eğlendirerek istekli şekilde yapmak lazım. Ben öyle yapıyorum. Keyif vererek keyif alıyorum. Ay canım çekti bak. Neyse, aslında öyle komiklikler yaparım bana yapılmasını da çok severim. Ama burada anlatmaya utandım şimdi. Keyifli günler, vaktimiz varken bol bol sevişmek lazım değil mi… 🤗😎🌸🍃
04 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle çünkü yerinde ve dozunda yapılan bir mizah ilişkiye renk katar diye düşünüyorum mesela anlık bir durum geliştiğini varsayalım sen kadını yatskta domaltmışsın kadın dengeyi tam kuramamis sen arkadan sert bir şekilde bir ittiriyorsun kadın devriliyor ya da kafasını duvara vuruyor şimdi gelde gülme 😂😂
- +1 yıl
Hay Allah, inan bunun aynısı oldu. Yaşadık biz bunu. Burdan yazmaya utandım dediğim buydu. Sonra birlikte gülüverdik ve beni narince cilveli cilveli tokatlayıp yumrukladı. O an ikimizde hem çok şehvetliydik, hazırdık, ben de tam erekteydim yani dim dikti peni*im. Doğal olarak o sırt üstü ben üstündeyim ve hemen girmek istedim. Önce kırılacak sandım tam denk gelmedi vajin*sına, o arzu ve Kayaca’nla ikimizin de elleri karıştı derken içine değil ama üzerine her yerine göğüslerine hatta yüzüne bile fışkırdı yatağın her yeri beni oldu. Çok hoşlandık. İkimiz de çok hoşlanıp her zaman anlatırız. O tadı tekrar bulmak çok zor. Doğaçlama seks en güzeli.
- +1 yıl
Yaa bak gördün mü ne güzel bir anı olmuş tabiki anlık ve doğaçlama gelişen her ilişki daha güzel ve heycanli olur
- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten. Bu konu önemli. Ben nerde olsa kasmadan her ortamda o an yapmayı deniyorum. D ı Zana’n bazı komiklikler de oluyor. Bak konıştukça aklıma geliyor. Birinde mağazada giydi deneme kabinine birlikte girmiştik, şeytan dürttü, tam o sırada kapı tıkladı sıradaki bir müşteri, gayri ihtiyari dur az kaldı deyivermişti… 🫢🙈🙊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Mizah böyle katılır bence
🤣
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yaa süpersin 👍 mizahın iyisi kötüsü olmaz önemli olan yapabilmek 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık
- +1 yıl
:>
ricalar efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki mizah katılırsa daha güzel olur abla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ilişkilerde mizah bazan bir çizgi ile sayfalarca anlarsan veremeyecegin bilgiyi verir senin resimde onu ifade adiyor. Bu vesile ile bir temel fıkrası vereyim temel fadimeyle evlenecek temel mallarını fındık bahçesini gösterir ha bu finduk bahçesinden bir dal koparan şaparım der kızin canı ister çat diye dalı kırar temel oy yedum seni da der yatırır kızı halleder. Temel diğer tarlaya gider aynı şeyi söyler kıza bir posta yetmemiş çıt bir dal daha kırar temel yine oy yerum seni der bir posta daha yapar, diger bahçede bir dal daha kırar Fadime temel uy yedum seni der kan ter içinde fadimeyi halleder Fadime hızını alamaz bir dal daha kırmaya uğraşırken temel pili bitik halde fadimeye derki kırma o dalı o ağaç fiskos birliğin malidur dal der 😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süpersin 👍 çok güzel bir anlatım olmuş eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Anladım ben gülüp yazmak istediğin şeyi sıkıntı yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi hayat kadının evine gitmiştim magraya girip çıkarken😁göğüsleri ufak olduğu için boynunu yalamaya başladım kadın 5-6 sn sonra birden dudaklarıma yapıstı olayın heycanıyla bende karşılık verdim. Ne benim ne de onun aklında öpüsme vardi. İsımiz bitince neden dudaklarıma yapıstin dedim gülerek ne bilim içimden geldi dedi. Manyağın tekiydi
00 Yorumla
+1 yılMizah katmak bence zevklidir ben severim ama bu dalga geçme seviyesinde de olmamalı ince mizah diyelim
04 Yorumla- +1 yıl
Tabiki orası öyle dozunda ve yerinde yapılan bir mizah ilişkiye renk katar diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kesinlikle gülmek ve zevk duygusu bir kadının yüzüne en çok yakışan ifadeler
- +1 yıl
Aynen öyle gülmenin yakışmadığı insan mı olur
- +1 yıl
Kesinlikle öyle kadınların mutlu olmasına gülmesine zevk almasına aşığım sanırım :)
+1 yılŞşş bakbi. ustine tanımam 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahahh son ilişkimdeki kadınla cinsel ilişkiden sonra canımız yemek çekerdi ve boşaldıktan sonra bunun muhabbetini yapardık bayağı komik olurdu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Katılır. Çok da keyifli olur. Ama işlerin ters gitmemesi için gerçekten tanıdığın ve bir kısım tecrübe edindiğin biriyle yapmak gerekli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki oluyor Bunun için de muzafferdir olmalı Senin yaptığın Sekse var mı sen sekslerin yap tığın en iyi mizah hangisiydi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılUnutulur mu ya bence seks bisiklet sürmeye benzer bi kere öğrendin mi bidaha unutmazsın
Senin ne kadar zaman oldu bisiklet sürmeyeli 😂00 Yorumla Çiftler arasında istek ve heyecanı daha da arttıracaksa neden olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
İsteği arttirmsktan ziyade ortama renk katar diye düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır romantizm dışına çıkmamalı tıbben de böyle tavsiye edilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Senin dediğin şeyde ilişkiyi monotonlaştırır ama hep aynı şey aynı şey olur mu genç adam 😂
- +1 yıl
Kadının dilinden anlarsan olur hiç merak etme abla
- +1 yıl
Tm peki öyle olsun kadın dilinden anlayan adam 😂😂
- +1 yıl
Pek bir komik geldi herhalde kadın dilinden anladığıma katıla katıla gülen kadın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden katılmasın.. zevk ve keyifli olduğu kadar eğlencelide cinsellik.. eğlenebilmekte gerekli
06 Yorumla- +1 yıl
Yaa usta sen işini biliyorsun 😂 aynen öyle yerinde ve dozunda yapılan bir mizah ilişkiye renk katar diye düşünüyorum çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
teşekkür ederim.. anlaşılabilmek ne güzel bir şey
- +1 yıl
Seni ben anlamiycam da kim anliycak 🤣
- +1 yıl
diyorsunnn..:) anlayan birileri de varmış deme ki.. gerçi karşılıklı sanırım.. grurlandım...
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- +1 yıl
beni bir tek sen anladın onuda yalnış anladın olmasın :)
Mizah her yerde olmalı. Mizah insanı güldürür. Gülen insan negatif düşünemez.
00 YorumlaMizah akla bile gelmiyor, konsantre zevk alma yönünde oluyor.
00 Yorumla
+1 yılMizah işi sulandırır ve isteğimi o an yok eder ama romantizm ve tutku, fantezi katılırsa ateşler.
00 YorumlaCiddi iştir mizah olmaz bu işte güzellik çılgın muhasebeci
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilşkiye renk katmaZ isen bir süre sonra monotollaşmazmı zaten 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılE tabiki komik anlar çıkıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnormale döndün bakıyorum muzur kız, valla yaşandı yaşanmadı desem olmaz, o pırt yapınca ikimizde kopmuştuk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mizah yapayım derken komşumuz abiyi bayağı bir anlatmışım eşim sus artık sen mi yapıyorsun o mu yapıyor anlamadım dedi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSence haklı mı tepki göstermekte
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsellikte eğlence olabilir ama mizah nasıl olacak ki
018 Yorumla- +1 yıl
Mizah eğlence ile aynı anlsmi taşır zaten şöyle düşün sen kadını yatağa domaltmışsın kadın dengeyi tam kuramamis sen arkadan sert birsekilde arkadan bir ittiriyorsun kadın devriliyor ya da kafasını duvara vuruyor şimdi gelde gülme 😂 buna birde espiri patlatirsın ortam şenlenir
- +1 yıl
Kendimi ana okul ogretmeni gibi hissettim 😂
- +1 yıl
kafasını duvara vurması mizah olmaz çünkü komik değil canı yanar
ama ben bacakları omuzuma alıp seri bir şekilde girip çıktıktan sonra içine dolan havanın bir anda dışarı çıkarken oluşan ses üzerine bir mizah olabilir giyilen iç çamaşırı üzerindeki etiket figür ya da karakter üzerine mizah olabilir ama domaltıp kafasını duvara vurmak mizah değildir kendini boşuna öğretmen gibi hisettin 🤪🤪🤪 - +1 yıl
Bence gayette mizahi yapılacak bir durumdur senin olaya nasıl yaklaştığına bağlı bir durum
- +1 yıl
Ben bunun mizahini yapardım mesela adama derdim " yaa sen yav he. mısın burnuma gelebilirdi burnum estetik benim " 🤣🤣 derdim
- +1 yıl
Yazdığım yorum değişmiş 😂
- +1 yıl
mizah olarak belki buda sana komik gelmez ama bir gün bana kız arkadaşım oral yapıyordu boşalacağım noktada çıkardım ağzından o göğüslerine boşalacağımı düşünüyordu ama ben yüzüne boşaldım gözüne geldi saçına fışkırdı oda tam şakayla küfür ederken ağzına denk geldi ona ikimizde baya güldük o an
- +1 yıl
Şöyle derdim adama yaa sen s@l@kmısın burnuma geliyordu burnum estetik benim 😂 derdim
- +1 yıl
Bak ne güzel işte bunu yaşamış olmanda bir mizahtir işte
- +1 yıl
Ya illaki ben seni anlıyorum birde karşındaki insanın da mizahi bir bakış açısı olması gerekiyor yoksa fıkrasına gülünmeyen adam gibi kalırsın ortada 😂😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 genç adam
- +1 yıl
Estafurullah efendim asıl ben teşekkür ederim saygılar 🙋🙋
+1 yılO an olmuyor ama
Olması için öncesinde şaka mayetli yol yapılıyor04 Yorumla- +1 yıl
Ya bu planlı olnaz zaten doğaçlama anlık gelişir düşünsene kadını yatağa domaltmışsın kadın dengeyi tam kuramamis sen arkadan sert birsekilde bir ittriyorsun kadın devriliyor ya da kafasını duvara vuruyor şimdi gelde gülme buna 😂 sonra kadın dönüp sana derki " yaa canım sen burnuma geliyordu , burnum estetik benim 😂😂 der ve ortam şenlenir diye düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
@arslan545454 senide bu şekilde mizah yaparken hiç hayel edemedim doğrusu 😂
- +1 yıl
Espiriliyimdir hemde çok severim gülmeyi kendimle bile dalga geçebilirim sorun yok makara yapmaya bayılırım Tatlım
- +1 yıl
Yaa senin canını yerim ben çılgın şeyyy seni 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır ya bütün ciddiyet gider
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÜstteki kadın olsa sorun yok 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Adam yapmaya yapma hedefi saşirmış 😂 bende i unuttuysam nasıl yapıldığını unuttuysam o kötü 😂 duygulandım lann kıyamam bana 🤣
- +1 yıl
Unuttuk bencede 🤣 bunlar yine iyi
- +1 yıl
🤣🤣 bu adam gibi yanlış yapa yapa doğruyu bulucaksın artık ben sana kackere dedim unutmamak için tekrar yap diye 😂
- +1 yıl
Hahaha tekrar yapmak için 2 kişi lazım diye biliyorum 🤣 tek başına nasıl yapıym
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂😂 kader arkadaşım benim 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bende sana güldüm. :D :D :D
07 Yorumla- +1 yıl
Niye noldu ki 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂😂
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha olmadı ama belki olabilir
028 Yorumla- +1 yıl
😂😂 hiç mi olmadı 😂 düşünsene kadını yatağa domaltmışsın kadın dengeyi tam kuramamis sen arkadan sert birsekilde bir ittriyorsun kadın devriliyor ya da kafasını duvara vuruyor 😂 şimdi gelde gülme 😂 ya da kadınla tam öpüşüyorken dişlerin birbirine çarpıyor ya da kadının dilini ısırıriyorsun buna benzer şeyler
- +1 yıl
Yok olmadı düşününce komik ama geriye dönüp baktığında utanç verici olur ya ben şahsen boyle cringe geçiririm muhtemelen kadında öyle olur düşündüm de yapmam galiba ya ciddi ve romantizm dolu olsun 😂
- +1 yıl
Yavru ceylanım 🤣 bunu zaten isteyerek ya da bilinçli yapamazsınki bu kendiliğinden doğaçlama anlık gelişirse gelişir. Ortaya bir mizah çıkar ve gülersin
- +1 yıl
İşte karşındaki anlayışlı bir kadın olursa of ya ne oldu böyle falan diyip ya da sert opusmede burunlar çarpınca falan birbirimize bakıp gülüp sarılıp tekrar devam etme gibi şeyler olursa benim inanılmaz hoşuma gider önemli olan o mizaha sahip biri yoksa "ay burnuma geliyordu aptal misin burnum estetik benim yaa" falan diye kadın çıkarsa keyifli olmaz
- +1 yıl
😂😂 ilahi sen bir alemsin tabiki orası öyle karşındaki insanın da mizah anlayışı olması gerekiyor yoksaki fıkrasına gülünmeyen adam gibi kalırsın 😂😂çılgın şeyyy seni 😂
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😂 tecrübeli insan 😅
- +1 yıl
Tecrübeli olduğum ordan cokmu belli oluyor yaa 😂😂
- +1 yıl
Belli olmaktan çok daha fazlası yazarken sanki geçmişlerdir biriyle yasanmisligin varmış gibi öyle çok belli ediyorsun 😂😂😂 ben daha önce yaşamadım dedim diye de beni yerden yere vuruyon o ayrı😂😂
- +1 yıl
Ee ne yapsaydım yaa çılgın seni duvara mı yaslasaydım 🤣
- +1 yıl
Ama bu benim bildiğim dışında benim sokmam gerek sana sen bana sokacak gibisin bu kadar vahşi olma 😂😂😂
- +1 yıl
bak bak laflara bak sen birazdaha konuşursan arabanın kaputuna yaslarım seni 😂 yapma yanarızzzz 🤣 diye bağırırsın 😂😂 acemi çaylak semi
- +1 yıl
Aman bak dikkat et büyük konuşma senden böyle bir özgüven alır aynısını ben yana yaparsam aynı cümleleri sen kurup sonra daha serttt off harikasın ahhh diye inlersin sonra sen domalirken tecrübe kazanırım 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen bence fazla film izleme sonra etkisinde kalıyorsun
- +1 yıl
Filmleri bıraktım
- +1 yıl
Neye başladın dizileremi
- +1 yıl
Hayır gel birlikte kendi hikayemizi yazalım diyenler oluyor onlarla hikaye yazmak daha güzel oluyor
- +1 yıl
Bence yazma kalemini kırarlar hu hikayede yanan sen olursun 😂
- +1 yıl
Bu zamana da kadar evli bir de dahil çok kişiyle yazdık bu zamana kadar bir şey olmadı olmazda sen hiç düşünme 😂
- +1 yıl
Ee bak tecrübe etmişsin işte genç adam naptilar seni duvaramı yasladılar 😂
- +1 yıl
Yok ben genelde duvara yasladım yatağa yatırdım bacakları omuza aldım sonra dedim hep yerde olmayın birazda kucakta olun dedim biraz da kucağı aldım falan sonra dedim ya yerleşik biraz duşa götürdüm falan öyle yani 😂😂
- +1 yıl
Bak bunları yaşaman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Ama sadece konuşmalarda kalıyor çoğu hayata geçirip asıl filmi yaşama kısmı olmuyor araya çok maddiyat ya da karşı tarafın korkuları devreye giriyor
- +1 yıl
İlerde yaşarsın daha yaşın genç herşeyin bir zamanı vardır
- +1 yıl
Genç mi biriken libido boyun kadar ama tecrübe sahibi insan 🤣
- +1 yıl
Daha iyi yaa toplu açılış yaparsın 😂 içinde patlar inşallah 😂
- +1 yıl
Toplu açılışa karşıyım 😂 içimde patlayacak gibi değil isteyen çok var ama hep uzaktalar ya yakında olsalar çokça patlatmistim
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂😂
- +1 yıl
Tamam bişi demedim o zaman
Hayır asla gayet tutkulu ve ciddi devam ederim
013 Yorumla- +1 yıl
Ama neden öyle düşünüyorsun tamam tutkulu yaoarsin da yani komik bir durumlada karsilasabilirsin mesela öpüşürken dişlerin çarpmasi veya kadının filini ısıtmak pizizyonu şeklini iyi ayarlayamıyıp düşmek ya da devrilme vss şimdi gelde gülme 😂 ben gülerim hatta birde ortaya bir espiri patlatirim maksat ortam şenlensin 😂😂
- +1 yıl
Tm peki ciddi ve ters adam saygı duyarım ✋
- +1 yıl
Demekki ben bugün günümde değilim 😂 sen ne dersen ben ters anlıyorum 😂
- +1 yıl
Sen şimdi anya desen ben konya anlarım 😂
- +1 yıl
Yaa sen dersinde olmazmi reiss 😂
- +1 yıl
😂😂 sen istiyor gülmek vericek 100 💲😂😂
- +1 yıl
Bak işte buna gülünür 😂 sen 200 dolar kaç para ediyor biliyormusun 😂 o parayı veren adam bırak gülmeyi gece uyku uyuyamaz 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEsprili bir partnerle mümkün.
00 Yorumla yok ben işimi çok ciddi yaparım:)
00 Yorumla
+1 yılKatılmaz ya tüm anı dağıtır
01 Yorumla- +1 yıl
Sen var ya sennnnn😄
+1 yılTutamıyorum kendimi, katarım hep. 😂
00 YorumlaElbette oluyor nasıl olmasın
00 YorumlaZevkli oluyor 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılasla
08 Yorumla- +1 yıl
Beden oyle düşünüyorsun peki asla diyen genç adam 😂
- +1 yıl
oyuna dönerse biter ciddi kalmalı
- +1 yıl
Oyuna dondurmek degilki bu anlık bir durumla karşılaşırsın ve birlikte gulebilirsin yerinde ve dozunda yapılan bir mizah ilişkiye renk katar diye düşünüyorum
- +1 yıl
çok kişisel şeyler bunlar. ben cinselliğe mizah katılmasından hoşlanmıyorum
- +1 yıl
Orasını anladık canimm 🤣 ciddi ve ters olan beyefendi 😂
- +1 yıl
Sana mizahi yorum yaparken bile korkarım ben 😂
- +1 yıl
aksine hayatımın %99u mizahtan ibaret kalan %1den geldi soru :D
- +1 yıl
Tam tersi olmasın o 😂 bu terslikle mizah yapabiliyorsun ne mutlu sana bak yavru ceylani ürküttün
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mizah iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
Bencede yerinde ve dozunda yapılan bir mizah ilişkiye renk katar diye düşünüyorum ben yaparım mesela anlık bir durum gelişirse düşünsene kadını yatağa fomaltmışsın kadın dengeyi sağlayamamış sen bir ittiriyorsun kadın devriliyor ya da kafasını duvara vuruyor şimdi gelde gülme 😂😂
- +1 yıl
Sonra kadın sana sinirlenir " yaa sen sala. kmısın burnuma geliyordu burnum estetik benim 😂 der
- +1 yıl
Öyle bir film seyrettim oğlan her pozisyonda yapti birde arkadan istedi kadın asla olmaz hiç yapmadım dedi neysek dagy pozisyonda yaparken kadın gelecek daha hızlı daha hızlı derken oglan fazla çıkardı alet dengeyi bozulunca direk arkaya gömüldü kadın dikkatli olsana deyip bıraktı film kesildi geralde saha camurlandida bıraktı gibime geldi
+1 yılUzaklaştırır bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne