Yeri zamanı değil belkide ama kime danisacagimi bilemedim. Lütfen yanlış anlamayın. Eşim gurbette çalışıyor. Benimde mülakatım vardı ordan da Sakarya geçtim kardeşimin yanına. Eşimin geleceğini bilmiyordum. Hani gelirse de çocuğunu görür gider diye düşündüm ama eşim beni biraz zor durumda bıraktı. Çok istemeyerekte olsa orada ilişki yaşadık başkasının evi olduğu için kendimi çok kötü hissettim. Banyo yaparken bile çok zorlandım. Eşimin pek umrunda olmadı. Hatta yine ilişkiye girelim dedi bende olmaz dedim. Bunun için sabahsi bana çok kötü davrandu. Zaten çocukla hiç ilgilenmedi birkac dakika belki. sürekli elimde telefon pugb oynadı. Bilmiyorum kendimi kullanılmış gibi hissettim. Allah affetsin başkasın evinde bir de o işi yapmasaydik vicdanen rahatsız oldum. Ama sırf eşim mutlu olsun diye. Belki dersiniz seninde canına minnet ama öyle olmadı işte. Sizce eşim tam bir eş ve baba mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Erkek bazen böyledir. Uzun süre ayrı kalınca seks odaklı bakar olaya. Başkasının evi derlen kardeşinin evi. Bunun önemi yok. Karı kocasınız. Yaptığınız yanlış değiş. İşi bitince de pubg ye sarmış. Önemli olan cinsellik anında seni önemsedi mi? Yoksa bencil miydi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni çocuğunla ilgilenmiyo gibi geldi gurbette olan erkek karısına gelince öper koklar yani dostu değilsin karısısın başkasının evinde cinsellik yaşamak yanlış olmuş daha istemeside yanlış ama kocan seni kullanmış olabilir dün 14 Şubatı kutladımı peki
010 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır dün bir iş kazası geçirdi şükür biseyi yok
- +1 yıl
Kutlamadımı sevgililer günü diye iş kazasımı olur öyle şeyler
Soran+1 yılKutlamadi canı sağ olsun
- +1 yıl
Kutlaması gerekirdi siz değerlisi değilmisin hanfendi
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Seni değerli görmedi ozaman
Soran+1 yılDemekki
- +1 yıl
Siz kadın olarak değerli olduğunu söyleyim hanfendi sevgililer gününüz kutlu olsun👋🏿🌼🧿
- +1 yıl
Yanlış konuştuysam özür dilerim hanfendi
- +1 yıl
Kadın olarak ilgi görmeyince mutsuz olmazmısınız
burada ayrıl boşan diyen insanlara kulak verme ve senin kocan sonuçta gurbetteymiş çok özlemiştir olmuştur daha kibar davranabilirdi sana ama yapmış olduğu şey evi terk etmene ayrılmana sebep olacak bişey değil bence😒
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani seninle seks yapmak istemesi senin için iyi bir eş olduğunu gösterir ama çocuğu da hiç ilgilenmemesi kötü Ayrıca seks yaptığımız yerin Neren var sonuçta kimse görmediyse bilmediyse sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece seks için benimle ilgilenmesi benim zoruma gitti
- +1 yıl
Peki ne zamandır seks yapmıyordunuz ve çek sadece içine girip çıkmak olarak mı gerçekleşti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBabalık ve eşlik başka bir mevzu anlattığın başka bir mevzu.
Başkasının evinde beraber olmak insana bu kadar kötü hissettirmemeli. Neticede kocan nerde nasıl olduğu bunu değiştirmez. Bu kadar hassas düşünme bence25 Yorumla
Soran+1 yılBiraz annemin baskısı vardı. Onun için böyle olmuş olabilirim. Hani gelmesin vs dedi ayıp milletin evinde ne işi var gibi 😒
- +1 yıl
Kardeşinin evi mi milletin evi
Soran+1 yılKız kardeşimin evi
- +1 yıl
Eee orası millet mi. Çok saçma düşünceler bunlar. Sen kardeşinden eniştenden geldiklerinde rahatsız oluyor musun. Bu aile yapısı bana uzak 😄 ablamla eniştem geldiğinde havlu bırakıyorum odalarına rahat olsunlar diye
Soran+1 yılO da bıraktı aslında ama insan yine de utanıyor çekiniyor
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemsemiyor
10 Yorumla Başkasının evi olması çok bi mesele değil ama öncesinde seninle çocuğunla yeterli şekilde konuşup muhabbet edip özledim deseydi konu zaten cinselliğe otomatik gelirdi. Sadece o işe odaklanıp girmesi seni rahatsız anladığım kadarıyla, üstüne bide seninle çocukla değilde telefonla ilgilenmesi tüy dikmiş.
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılAyrıldık zaten o işine ben de annemlere geldim
Soran+1 yılEvet. Onun da öyle bir boşluğu vardı geldi
Merak etme sen ilk degilsin mutlaka evli olup öyle yapan olmuştur. Adam gurbette ancak dayanmiş ne yapsin yani insan dayanabilse daha iyi olur fakat normal bir durum
10 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. anlattıklarında iyi bir eş ve baba figürü çıkaramadım...
10 Yorumlaeşin tam. bir ayi igrenc yaratik bence ondan koca olmaz anca iş pisirir
10 Yorumla
+1 yılselam adam ne yapsın gurbetten gelmiş birde farklı ortamda yapmak güzel olur neden günahmış gibi zina yapmış gibi üzüldün?
06 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız oldum bilmiyorum başkasın evi sonuçta
- +1 yıl
ola bilir ama bunda yanlış bir şey yok ki belki ilkkez böyle bir şey yaşadığından dolayı kötü hissetmiş olabilirsin ama bence yanlış bir şey yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
danışacağın bir şey varsa konuşa biliriz
Soran+1 yılİnşallah gerek kalmaz teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
Baskasinin evinde girilmez diye birsey yok ki adam gurbette zaten danismak istersende burdayim
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de yani bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yeri ve zamanı olmasın herkesin derdi kendine büyüktür eşin biraz kabalık etmiş ve ayıp etmiş sana yani ne yazık ki tam bir baba ya da eş demek biraz göreceli kalır sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek sıkmayın kendinizi hiç boşuna böyle konularla dertlesmek isterseniz knsabiliriz
Herşeyi geçtim çocuğuyla ilgilenmiyor ise iyi bi baba değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç ilgilenmedi kaç gün kaldı sanki kıtlıktan çıkmış gibi elinde o telefon pugb oynadı 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kardeşinin evinde olması kötü olmuş sesler duyuldu mu peki bence iyi bir baba değil çocuğuyla ilgilenmemiş bile
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sesini bile duyurmuştur başkasının evinde kesin
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının evinde olması kötü değilde seslerin duyulması kötü sende istedin mi peki
Soran+1 yılYani kısmen istemedim
Cevap sahibi+1 yılNasıl kısmen
Cevap sahibi+1 yılÇekinmeden söylenilirsin rahat ol yargılama vb olmaz bende
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanki sadece cinsellik için evlenmiş seninle
05 Yorumla
Soran+1 yılYani böyle olunca bende öyle hissediyorum zoruma da gidiyor. Çünkü kız kardeşimin eşi işten ne kadar yorgun gelirse gelsin gördüm çocukla eşle sohbet muhabbet edip gidip uyuyordu benimki de elinde full telefon. Birde ben de onlarla sohbet edinxe gereksiz saçma kıskançlık krizine girdiğini söyledi ve bana seylerlw sakin gelme dedim. Ortada hiç kıskanılacak bir şey yoktu
Cevap sahibi+1 yılüstelik kuskançlık da var
Cevap sahibi+1 yılbende gurbette çok çalıştım ama gelince yatma vaktine kadar çocuklarla hasret giderir oyunlar oynardık
Soran+1 yılYok oynamadı çocukta zaten yaklaşmadi sanki onun da işine gelmiş gibi oyun oynadı gece yarısına kadar
Cevap sahibi+1 yılsizi rahatsız etmek istemem arkadaşça sohbet etmek isterim ksbul eder misiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sorgulamak iyi değil evet hataları var ama ne diyeceğimi bilmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ister kaynanamin evi olsun ister baldizin isterse kendi annemlerin hic fark etmez yaparim oralda yaparim
00 YorumlaÖyle babamı olur yurt dışında ol çocuğu hiç görme adamın derdi baska benim için ilk çocuk gelir çocuğunu öperim kollarım sarılırım oyun oynarım resmen seni kullanmış arayıp soruyormu hiç
00 Yorumla
+1 yılYani olası bişey ya canı istemiş başkasının evide olsa helalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılO da aynı şeyi dedi ama ben rahatsız oldum
- +1 yıl
Normal bi durum bence
Eşin gurbbette farkindamisin anlayışlı olmuşsun normal kafaya takacak bir şey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılTam bir ayı Allah yardımcın olsun
10 Yorumla Esinden bi cacik olmaz.
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bunu söylüyor nedense. her şey cinsellik veya para harcamak değil. O cocukla doğru düzgün ilgilenmedi en çokta ona üzüldüm
Soran+1 yıl😔
+1 yılsen özlemedin mi kocanı seks olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet özlüyorum Sadece seks değil. İnsan sevdigini yanında istiyor sohbeti muhabbeti
- +1 yıl
o zaman biraz daha serbest ol çok düşünme ikinizde ihtiyacınızı gidermişsiniz.. hem ev de yabancı değil anlamışlardır siizn gurbette olduğunuzu
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bu normal zaten ablamlarda geldiginde öyle iliski yaşıyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben çok rahatsız oldum 😔
Soran+1 yılSırf eşimin hani isteği olsun diye.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar öyle bence erkekler rahat ablamda gün boyu yüzü kizariyordu
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın takilma evlilikte normal bu tur şeyler
Soran+1 yılEvet çok rahattı kaç gün banyo yapmadan gezdi onun yerine ben utandım
Cevap sahibi+1 yılOda banyo yapsa tam sevistiginiz belli olcak o yüzden yapmamıştır seni zor durumda birakmamak için
Cevap sahibi+1 yılYeterki sessiz olun
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok karmaşık bir mevzu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYani biraz nefsine yenik düşmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşında? Ne kadar süredir görüşmüyordunuz?
012 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç
Soran+1 yıl28-30
Cevap sahibi+1 yıl3 ay uzun süre haksız sayılmaz. Ne iş yapıyor? Neden hiç gelmedi 3 aydır
Soran+1 yılİnşaatta çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılHiç mi boş zamanı olmuyor? Ömrün ayrı mı geçecek böyle birkaç ayda bir şeklinde
Cevap sahibi+1 yılKaç çocuk var bu arada
Soran+1 yılBir
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında minik:)
Cevap sahibi+1 yılOğlan mı kız mı
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Cevap sahibi+1 yılorada mısın? Yoksa gördüğün halde mi yazmiyorsun
+1 yılPubg ne alaka amma umursuzmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılBir yıla aşkındır oyun bağımlılığı var hâlâ da böyle. Çok uzun süre ayrı kalmamıza rağmen vazgeçmedi
- +1 yıl
Bu arada niye rahatsız oldun ki?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar