Hepimizin içinde cinsel fantezilerimiz vardır. Bunlar bizim nazarımızda cinselliğe renk katan unsurlardır. Peki bu fantezileri partnerinizle paylaşmak istediğinizde nasıl yol izlersiniz?

Hepimizin içinde cinsel fantezilerimiz vardır. Bunlar bizim nazarımızda cinselliğe renk katan unsurlardır. Peki bu fantezileri partnerinizle paylaşmak istediğinizde nasıl yol izlersiniz?
Duruma göre, yakınlığa göre, mekana göre uzun lafin kısası herseye göre degisir.
Örnek olarak sanaldan birine hemen anlatamam herseyi konu açılsa dahi öncelikle güven gerekir. Reelde de aynı şekilde ancak o samimiyeti ve sıcaklığı alıyorsam anlatmakla laf kalabalığı yapmakla uğraşmam fişek uygulamaya gecerim. Tabiki bu karşımdan aldığım enerjiye bağlı bisey..
Yeri geldiğinde, onunla herşeyi konuşabileceğimi hissettiğim hazır olduğum yükseldiğimiz bi anda söylerim… ki onunla herşeyi paylaşamıyorsam partnerim mi gerçekten bunu da sorgulamak lazım.. ne yapıyoruz doğru insanları hayatımıza alıyoruz… :)
Rica ederim :)
Cevap
2Cevap
Eğer fantezi olarak kalacaksa. Paylaşmakta sakınca görmüyorum.
Ben direk söylerdim
Olgun ve kendini bilen bir insan gibi. Sana yakışan da bu olurdu zaten kardeşim benim
Teşekkür ederim abi eyv..
Bazı şeyler sözlere dökülürse sihri kaçar.. fantazilerimiz gibi.. uygulamaya geçerim direkt.. hiç affetmem 😊 ..
Bu da doğru kesinlikle :)
Habersiz yaptırmaya başlarım istemezse hemen ortamdan ayrılırım hiç uğraşamam
Role play olabilir
Bak bu çok güzel bir yöntemmiş fakat tepkisi olumsuz olursa bu sorun olabilir :)
Kusura bakma da kiz ya da erkek ikiski yasayacak kadar ilerledigin birinin de duygu dusunce dunyasini bil bir zahmet
açıklamak tabi
Yasayarak anlatirim
Olursa anlatırım düz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?