Genelde bu soruyu erkeklere sorarlar ben size sorim dedim. Sizden önce baska kızlarla yakınlaşmış olsa ondan soğar mıydınız yoksa geçmiste ne yaptiysa yaptı önem vermem diyenlerden misiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Vallahi ben de Bakire meryem değilim maalesef. Benim geçmişim hiç masum depil o yüzden çok umursamam. :D
Geçmişte çok mu erkekle yakınlastin. Pişmanlik oldu mu hic keske bu kadar olmasaydi diye
Evet benden büyük benden küçük falan demeden baya bir kişiyle yakınlaştım. Pişmanlık veya utanç duygusu hissetme yeteneğim yok. Niye bilmiyorum hissedemiyorum. :D
Yaşıniz 25 bu kadar kişi nerden buldu sizi 😅😅 ne bu ozgüvenya😅😅
16-17 yaşımda başladım böyle şeylere. Çok kötü işler açıldı başıma falan ama olsun iyiydi hepsi. Özgüvenden değil ya yani nasıl olsa ölücem ölene kadar yaşayacağım ne kadar şey varsa yaşayayım işte ne güzel.
Özelden bir sey sordum bakabilir misin
Cok erken yaşta başlamissin sendenen fazla kac yas küçük ve buyük erkekle oldun
Benim için geçmiş bitmiştir tabi yaşı genç olanlar daha farklı düşünüyor geçmiş konusunda
Yaşınız. profildeki gibi mi tabii sizin düşünceniz farkli olabilir. Evli misiniz bekâr mı
Evet yaşım 37 iki çocuğum var nisanliyim nasip olursa 2. evliligimi yapıcam yakında
Hayirlisi olsun eşiniz peki daha once evlendi mi
Amin evet onunda çocukları var erken evlendigi için en büyüğü 26 yaşında bizden bağımsız benim çocuklarım ergenlik çağında bizimle yasiyacaklar
Yeni evliliginiz mutluluklae dilerim. Peki eşiniz yaşı kaç
Peki yeni es adayinizli hiç yakinlastiniz mi yoksa nasil olsa daha önce evlendik. bosandik diye evliligi beklemeden de oldu mu
Teşekkür ederim 44 yaşında bu dediğiniz bana tersdul ya da boşanmış her kadın özeldir önce kadın kendine değer vermeli erkeklerin geneli üzerinde kadınlari birer cinsel obje gibi görüyor bazı kadınlarda bikere den bişey olmaz kafasını yaşayarak kendini degersizlestiriyor ayrıca evlilik sadece cinsellik demek değil biseyleri paylaşmak demek biseyleri paylasamadigin kişiyle sadece zevk için cinsellik yaşayanı anlamıyorum tek eşlilikten yana olduğum için benim düşüncem bu 4 sene sürdü ona güvenmem tanımam aslada dulum diye beni incitecek tek bi hareketi olmadı değer verdi sevdi bende ayni şekilde değer verdim sevdim
Umarim abla mutlu olursun. Yeni bi sayfa açtın hayirlisi olur yüzünüz güler umarim😌😌yeni eşinizden yeni bi bebegin olsun ister misin
Aminn inşallah çok teşekkür ederim 🤲 ona kalsa o şimdiden eskilerin deyimiyle olmayan çocuğa don biçiyor 😄 kızımın annesi diye seviyor 3 çocuk onda 2de bende ama yinede Rabbım nasip ederse ikimizden bi bebis olsun istiyoruz 😍
Hayirlisi olsun abla umarim mutlu olursunuz nerden tanistiniz peki
Geçmiş geçmişte kaldı
Dürust olcak misin peki sorarsa geçmişini
Evett söylerim
Gecmiste yakinlaşmanız oldu mu yani olduysa keşke yapmasaydim filan dediniz mi
Evet oldu demedim
Neden söylemedin
Yani sormadi o zaman çünkü dürüst olcam demistin
Yaa klavye yanlış yazmış
Dedim olacaktı
Hic pisman oldun mi peki az da olsa
Hayır olmadım
Kaç erkekle yakinlastin peki
Aralarinda hiç kiyaslama yaptigin oldu mu
Bir kaç kişiyle yakınlaştım evett bazı konularda yaptım
Sevgilin bile olmayan kişiyile yaptin mi hic ortamdan filan tanışarak
Hayırrr
Vaktin varsa dm den yazabilir miyim amacim art niyet degil yanlis anlama sonra istersen engellersin
tamam
Takip istegi attim
Ben yazamiyorum senin yazman gerek
Geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı
Senden önce diyelim ki 10 kizla yakinlasti yine de kiskanmaz misin
Yok niye kıskanayım ki onun hayatı ben girmeden öncesi ilgilendirmez ben ve benden sonrası önemli
Himm anladim. Peki sana gecmişin hakkinda soru sorarsa dürust olcak misin kimi insanlae yalan konuşuyor
Dürüst olmayacaksam Bi ilişki uzun süreli olmaz zaten tabi karşılıklı olmalı
Helal olsun. Ben kiyaslanma veya yanından geçse mesela yakinlascagi kişi o yaşadiklari aklina gelcek kıskanirdim o yüzden sorun edebilirdim ama bu gonül meselesi belli olmaz tabii
Yani
Genel olarak nasil birini istersin yani diğer erkeklerden ne farki olsun eşinin ya da sevgilinin daha önce iliskiden ayrildiysan bi eksigi var ki. bitmis
Artık istemiyorum ilişkilerin isinden nefret ederim o derece
Yani daha önce karşına iyi olmayan kişiler çıkmıştır o yüzden rahatsız olmuşsundur belki
Hepsi aynı, bunların iyisi yok
Emin ol vardır. Nerede yaşıyosun eskisehir İzmir gibi yer mi oralar rahat oluyor belki çıkar karsina istedigin biri belli olmaz
İstanbul
Seni takip edebilir miyim sorun olmazsa ben ordudayim
İstemiyorum
Tmmdir
Ben soğurum
Sogursun ama ayrilmayı düşünür müsün
Davranişlarina bagli yani soyle o iliski onun temizligini safligini bozmussa benim kadar heycanlanmiyorsa bas tekmeyi
Peki daha önce sevgilin ya da konustğun olduysa sana o gözle bakan oldu mu tepkin nasildi
Bana o gozle bakanlar diger kriterlerimi ne kadar karşıladilarsa da sevgilimin olamadilar. Benim su an tertemiz bir sevgilim var benim gibi
Umarim mutlu olursunuz hayirlisi olsun hakkinizda
amin Allah razi olsun senin hakkinda da hayirlisi olsun
Amin tesekkur ederim