- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisi bir mülkü kiralamak gibi süreye bağlı değildir. İki taraf da cinsel olarak birbirinden zevk aldığı sürece devam eder. Taraflardan birisi artık bitirelim demediği sürece ilişki sürer.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki Kadin 29 yaşında erkek 23 ve 1 senedir devam ediyorlarmis
- +1 yıl
Olabilir ne var bunda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav bu model kaç senedir var acaba bize kimse bişi öretmedi , evlilik helal falan dediler ama sonra okul bitti bir bok kız da vermediler iş güç dediler işe almadılar yeri geldi işten kovdular ben anlamadım bişi
015 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki Kadin 29 yaşında erkek 23 ve 1 senedir devam ediyorlarmis
Cevap sahibi+1 yılne bilelim belki evlenebilirler de , erkek ısrarcıysa aşıksa, ya da iyi doyarlar sonra bir sebeple ayrılık olur
Soran+1 yılEski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olarak yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılbu durumdaki erkek fırsat bulsa senle de yatar,2 kadın birden yürütür
Soran+1 yılBen ona evlenmeden yapmayacagimi en başından söylemiştim zaten bunun olmayacagini biliyor
Cevap sahibi+1 yılbilse de anlamayabilir bunu bazen erkekler her kızın vereceğine bunun zor bişi olmadığına inanır, umut hep var :D
Soran+1 yılAnladım o boşuna umut arıyor benden ona ekmek çıkmaz bu konuda netimdir bilir katı olduğumu ve ayrıca da hepimiz aynı yerde çalışıyoruz o kadın reyon katinda benle eski sevgilim aşağıda depoda çalışıyoruz geçen beni arkadaşıma sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye ve ondan sonra da yemekhanede boş masa varken geldi benim masama karşıma oturdu masada başka çocuk var o çocukla araları çok iyi oturdu karşıma yemek yedik sonra ben kalktım gittim
Cevap sahibi+1 yılöteki varken senle olmaz, çift taraflı oyunuyor bu, seni onla onu senle kıskandıracak gibi, biri bitmeden yedeği hazırlamak gibi bişi de yapıyor, bu ona yarar sana yaramaz
Soran+1 yılYanlış anlamazsaniz konuşsak olur mu? Daha detaylı
Cevap sahibi+1 yılnetten birazdan çıkacam ama
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 🙏 bende çıkacağım yarin isterseniz yazabilirim profiliniz açık değil ama siz bilirsiniz yine de
Cevap sahibi+1 yılolur yarın yazabilirsin bana :) iyi geceler
Soran+1 yılMerhaba
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım yaz istersen
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. cok degiskenlik gosteriyor. kimi 1 seferde bitiyor. kimi 1 sene kimi 2 sene. ama genel ortalamasi 10-12 aydir.
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin 29 yaşında erkek 23 ve 1 senedir devam ediyorlarmis
Soran+1 yılKadin evlenip boşanmış sanırım
- +1 yıl
FB sureci aslinda biraz iki kisinin de duygu durumuna bagli. yani zaman zaman FB den cikip ask. mesk muhabbetine donunce partnerler sıkılabiliyor. bu durumda beklentiler farklilastikca kopmalar oluyor. dedigim gibi hayattaki iliskileri ve planlari ile de cok baglantili bu surec. kimisi sevgilisi eşi varken baskasiyla FB surecine giriyor. bu durumda gizli sakli muhabbet daha cabuk yipratabiliyor. veya cinsel obje olmaktan vazgecen ve bu durumu artik istemeyen partner olabiliyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 24 yaşındayım, yaz bana konuşalım. Uyarsak uzun süre fb olabiliriz. Anlayışlı, sempatik, insancıl yardımsever, yerine göre esprili yerine göre ciddi biriyim. İnsan ilişkilerim iyidir ve libidom yüksektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karşılıklı keyif alınıyorsa yıllarca sürede var bir iki postada bitenden oluyor önemli olan Karşılıklı istemek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu aranızdaki çekime performansa göre değişir tek seferde biten de var senelerce devam eden de
010 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun ailesi istemiyormus kadını evlenip boşanmış sanırım
Soran+1 yılKadin çocuğun istedigi şeyi tamamliyorsa cinsellik gibi mesela ve çocuğun eski sevgilisi cinsellik yasamayi kabul etmedi diye bu kadınla aldatmis sanırım
Soran+1 yılÇocukla eski sevgilisi depoda o kadın da Reyon katindaymis çocuk geçen eski sevgilisini sormuş eski sevgilisinin yakın arkadaşına nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Soran+1 yılAnladım çocuğun ailesi o kadınla evlenmeyeceklerini biliyorlarmis öyle demişler geçen
+1 yılİçinde 10-15 dk iyidir ama sevişme il birlikte 50-60 dk en az süper olur
04 Yorumla
- +1 yıl
Yine bence aynı, yaş neden bfarkettinsin ki?
Soran+1 yılÇocuğun ailesi istemiyormus kadını evlenip boşanmış sanırım
- +1 yıl
Bunun konuyla ne ilgisi var şimdi :D
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılkarsilikli memnuniyet ve tercihlere gore degisir
03 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olarak yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
- +1 yıl
1yil surebilir. birbirlerini tatmin etmislerdir baska partner bulmak icin ugrasmayip gorusmeye devam etmislerdir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir yastıkta kocayana kadar derler ama yaş ilerledikçe süremez olur.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVaay! Bulmuşsun genç erkeği. Çok hor kullanıp tüketme bari.
Soran+1 yılEski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olaral yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşındasın tatlım?
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılsorunu beğeniyorum takip atar mısın konuşalım.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılOlmuyor giremiyorum profilinize
Cevap sahibi+1 yılprofilimi açayım kısa süre. takip yap.
Soran+1 yılTakip ettim
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen 1 hafta bazen tek gece bazen yıllarca bu çiftlere bağlı
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yıl1 yılda sürer birkaç ayda
23 Yorumla
- +1 yıl
soru ne burada
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bulana kadar
08 Yorumla
- +1 yıl
Demek iyi geliyor o mesela kapris yapmiyo. Mesela kufurlu konusuyo. Meseela bi yerinde olmadik bi yerinde dovmesi birsingi var. Gibi.
Soran+1 yılEvet öyle biri dovmesi var mı bilmiyorum ama Eski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olaral yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
Soran+1 yılBende kapris yapmıyordum ama ne bilim
Soran+1 yılKüfürlü de konuşuyor duydum birbiryleriyle lakayt lakayt konusuyorlarmis
- +1 yıl
Yas ile alakasi yok. Torunu olan ile birlikte olan var. Ama hatun hala adet goruyo okadar diri bir vucut yani. He bide bu mesele seni ayartmak icin hayal urunu olmasin
Soran+1 yılTakip isteği attım sizinle konusabilir miyim bu konu hakkında rahatsız olmazsaniz
- +1 yıl
Olur yazabiliriz dm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbırbırlerınden sıkılıncaya kadar surer
02 Yorumla
- +1 yıl
hıc sorun olmaz aralarında kı enerjı hıs kaybolmasın
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Gidip geldiği yere kadar 🤭🤭🤭
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır kadın evlenip boşanmış sanırım ve çocuk bekar ama
İki taraftan birisi zevkini alana kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocukla eski sevgilisi depoda o kadın da Reyon katindaymis çocuk geçen eski sevgilisini sormuş eski sevgilisinin yakın arkadaşına nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
Soran+1 yılPeki neden hala o kadınla devam ediyor ki eski sevgilisiyle evlilik düşünüyorsa ve eski sevgilisi cinsellik yaşamayi kabul etmedi diye bu kadınla aldatmis sanırım
+1 yılKadın ne kadar, isterse
00 YorumlaDaha iyisini bulana kadar 😂
00 YorumlaUzun sürende var kısa sürende
00 YorumlaBen birini bulup denersem söylerim
00 YorumlaGidebildiği kadar sanırım
00 YorumlaPartnerlerin zevki bitene kadad
00 Yorumla
+1 yılO kişiden sikilana kadar
02 Yorumla
- +1 yıl
Demek ki ateşli seks yapıyorlar
+1 yıl3 saat en aşağı vakit bol ise
07 Yorumla
- +1 yıl
erkek kadını seks için kullaniyo iste
Soran+1 yıl1 senedir mi 🥲
- +1 yıl
o kadın sen misin
Soran+1 yılHayır ben değilim ama çocuğun eski sevgilisi cinsellik yasamayi kabul etmedi diye bu kadınla aldatmis sanırım
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
yazsana bana
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu ettikçe
014 Yorumla
- +1 yıl
İkisinden biri aşık olmadıkça farklılıklara cevap vsrdikçe5 devam eder
Soran+1 yılKadim seviyormus çocuğu sanırım
- +1 yıl
Sen neden bunu merak ettin
Soran+1 yılUzaktan taniyan biriyim onları sadece merak ettim
- +1 yıl
Oğlanı sen mi istiyorsun, aralarına mı kstışscalsın
Soran+1 yılHayır ben sadece merak ettiğim için soruyorum
- +1 yıl
Ne kadar sıklıkla yapıyorlar
Ne kadar değişik şeyler yaşıyorlar bu önemli
Soran+1 yılBilemiyorum tahminimce her izinli günlerinde sanırım ve Çocukla eski sevgilisi depoda o kadın da Reyon katindaymis çocuk geçen eski sevgilisini sormuş eski sevgilisinin yakın arkadaşına nasıl iyimi sevgilisi var mı diye
- +1 yıl
O eski sevgili sen misin
Soran+1 yılHayır ben uzaktan arkadaşlarıyım hepsini tanıyorum sormamin nedeni merak etmem aslında eski sevgilisi olsam derim niye demiyim
- +1 yıl
seks ayrı aşk ayrı...
Soran+1 yılPeki neden hala o kadınla devam ediyor ki eski sevgilisiyle evlilik düşünüyorsa ve eski sevgilisi cinsellik yaşamayi kabul etmedi diye bu kadınla aldatmis sanırım
- +1 yıl
seks olmadan yapamıyor demek
birbirinden sikilana kadar 3 sene sureni biliyom
010 Yorumla
Soran+1 yılKadin minyon tipli biri ve fiziği de çubuk gibi aynı hiç götü başı yokmuş
Soran+1 yılAma çocuğun eski sevgilisi cinsellik yasamayi kabul etmedi diye bu kadınla aldatmis sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılüçüncü senemiz
25 Yorumla- +1 yıl
İyi tempo tutmuşsunuz…
- +1 yıl
vura vura kıvılcım çıkarıyorsa demek ki
- +1 yıl
Onlardada durum iyi demekki
- +1 yıl
Tecrübeli kadın işini bilir ya. Mukkemmel tam istediğim. Ama benden tecrübeli olacağını sanmam
+1 yılSana bağlı nerelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. doyana kadar
00 YorumlaKim bunlar
00 YorumlaSen ne kadar istersen
00 Yorumla
+1 yılBir kızın erkeğe verdiği haz kadar
00 Yorumla
+1 yılSana bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Fazla gtmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılf*ck kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıl sürdü
00 Yorumla20 dk falan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam