Öyle bir şey yokk çıkar onu aklından hem benim memelerim küçük ama şekli çok güzel ve meme ucum pembe ve küçük halkalı çok tatlı ama küçük yani avuca gelir
Yawrum ben beyazım beyaz saçlarım da sarı Kuzey Avrupa kızları gibiyim amları dar Pembe olur beyaz kızların genelde. senin dediğin kızları kara cingan kizlar
Kimse sormadan aklına bu şey gelip de bunu deme ihtiyacı hissettiğine göre aslında ürkekliğinden dolayı bir hataya düşmüşsün ve bunu telafi edememişsin demek oluyor bilinçaltından bunu okudum
Ahahha silahlarımızi konuşturalim diyorsun, kendini çok değerli gördüğün için görmezden gelinmek hoşuna gitmedi ve ikinci yorumunda shameinge başvurdun bunu yaparken kara üzerine vurgu yaptığın için kendi ozelligimle iliskilendirip ofsayta çıkardım, zekisin ama yeterince değil bebeğim ama diğer kizlardan farkin var bunu biraz kabul edebilirim
"Utandırma" yerine "shameing" diyerek Türkçe karşılığı olan sözcüğü İngilizce kullanmaya çalışmışsın fakat bunda da başarısız olmuşsun (doğru yazılışı shaming). Böyle yapan insanlar cahilliğini örtmek ve kendini bir şeyler biliyormuş gibi göstermek için bu tarz gereksiz jargonlara başvururlar. Tıpkı senin gibi. Bilimsel araştırmalara göre zekası düşük insanlar zekasını yüksekmiş gibi göstermek için zekalarını överler. Tıpkı senin gibi.
Bunu "delete et" çünkü plaza dili edebiyatı benim de hoşlaşmadığim bir şey, aşağılama diyecektim tam karşılamıyor diye öyle yazdım herrr neyyyse aynalama tekniğini gizleyemiyorsun bebeğim başka bir şeyler daha dene oralardan bir yerlerde baska bir tekniĝin varsa tabi ya da teslim ol bana ve pembiş memelerinle sana mutluluklar dileyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu meme değil sanat eseri kışları yatak yazları muhabbet karı dedisifin böyle olacak 100 üzerinden 200
Fotoya 1 sn daha baksam memeden soğuyacaktım aw b-c kap iyidir, fazlasi kul hakkına girer
Dimi benim memeler küçücük avuç kadar birazcık benim de olsa
Zamanla büyür seninki iyi simdilik
Maalesef hep aynı kaldı
Konuşmayı burada sonlandırıyorum o zaman, çevremi daha normal memeli canlilarla çevirmem gerekiyor 😄
Öyle bir şey yokk çıkar onu aklından hem benim memelerim küçük ama şekli çok güzel ve meme ucum pembe ve küçük halkalı çok tatlı ama küçük yani avuca gelir
Ahahha sözde hepinizin pembe daha hayatimda sadece 1 kere karsilastim onun da böyle bir iddası yoktu kendim tahmin etmiştim geçiniz efm. geçiniz
Yawrum ben beyazım beyaz saçlarım da sarı Kuzey Avrupa kızları gibiyim amları dar Pembe olur beyaz kızların genelde. senin dediğin kızları kara cingan kizlar
Tabi sen karaysan anlamazsın yaşadığın şehirde de kara kız çoksa bilemezsin tabi
Gözüm karadır sadece o da tuttuğumu koparmamı sağlıyor balım var mı başka sorun
Kimse sormadan aklına bu şey gelip de bunu deme ihtiyacı hissettiğine göre aslında ürkekliğinden dolayı bir hataya düşmüşsün ve bunu telafi edememişsin demek oluyor bilinçaltından bunu okudum
Ahahha silahlarımızi konuşturalim diyorsun, kendini çok değerli gördüğün için görmezden gelinmek hoşuna gitmedi ve ikinci yorumunda shameinge başvurdun bunu yaparken kara üzerine vurgu yaptığın için kendi ozelligimle iliskilendirip ofsayta çıkardım, zekisin ama yeterince değil bebeğim ama diğer kizlardan farkin var bunu biraz kabul edebilirim
"Utandırma" yerine "shameing" diyerek Türkçe karşılığı olan sözcüğü İngilizce kullanmaya çalışmışsın fakat bunda da başarısız olmuşsun (doğru yazılışı shaming). Böyle yapan insanlar cahilliğini örtmek ve kendini bir şeyler biliyormuş gibi göstermek için bu tarz gereksiz jargonlara başvururlar. Tıpkı senin gibi. Bilimsel araştırmalara göre zekası düşük insanlar zekasını yüksekmiş gibi göstermek için zekalarını överler. Tıpkı senin gibi.
Bunu "delete et" çünkü plaza dili edebiyatı benim de hoşlaşmadığim bir şey, aşağılama diyecektim tam karşılamıyor diye öyle yazdım herrr neyyyse aynalama tekniğini gizleyemiyorsun bebeğim başka bir şeyler daha dene oralardan bir yerlerde baska bir tekniĝin varsa tabi ya da teslim ol bana ve pembiş memelerinle sana mutluluklar dileyeyim
Aynalama tekniği derken ne anlatmak istediğini daha kendin anlayamadın. Ha sana ayna tutmamdan bahsediyorsan iyiliğin için yapıyorum. Değerimi bil.
Ben senin kim olduğunu biliyorum var ya ahahha kuyruk acısı devam 😄
Nah biliyorsun kim olduğumu. Aksini iddia ediyorsan söylersin zaten.
Sevgi mi sevde miydi ismin öyle bir şeydi engel yiyince yeni hesap açmışsin, aferin takdir ettim
biiiiiipppp
Bir yaşıma daha girdim... Böyle olan memeler mi var?
Ohooo çeşit çeşit
Nasıl? Ben hiç görmedim böyle yamuk olanları. İnsanın sekste midesini kaldırır.
hayır beni etkilemez... yer çekimine karşı koyamamış...
Cogu kızda var bu sadece bu kadar bariz degil. Bu arada kız baya tatlıymış :)
Tahrik etme değilde dikkatimi çok fazla dikkat çeker
😂🤣😂😂🤣
evlerden ırak bu ne böyle
Ilk defa gordum 🫣🧐🧐🧐 ama farklilik guzeldir 🥰
Bune ya inek gibi
Küçük meme mi seviyorsun
Yokta boylede sevmem bune
Büyük memeler zamanla sarkak ve senin inek memesi dediğin görüntü oluşur.
Alakasi yok kardesim diri tutarsan diri kalir. Seninkiler boyle heralde
Ahahah nasıl diri tutacak BİR SÖYLESENE? Yer çekimine yenik düşüyor büyük memeler. Kabul etmesen de gerçek bu.
Bilmem cogu birlikte olduklarım buyuk ama diriydi
30 yaşından sonra sarkmaya başlar senin istediğin o iri memeler. Küçük memeler sarkmaz.
Tamam ne diyim smdi sana büyük memeli
Büyük memeli sensin
😂😂😂😂 tamam
djshfjsdf
Neymisin be sen iltifat ediyoruz gene begenmiyor
büyük meme sevmiyorum
Tamam kucuk memeli
Koca memeli seni djfsfsfd
Ufak memeli
Bu ne olm :d
Gülme komşuna gelir başına (sakın gülme)
Kadında gülüyo bişi olmaz
Böyle meme düşman başına desen olmicak
Güzelmiş
Hayır
ilk defa gördüm değişikmiş
bence shop olabilir
Tam arzuladigim gobi
İğrenç
Bu kız seni görse o da aynısını senin için söylerdi.
Bu obezin karşıma çıkmaya cüret etme imkanı yok
O obez seni ikiye katlar
bence de, sonra da yer
O yüzden kızdırma
fotodaki sen değilsen neden kızıyorsun
Ne alakaaa
çokalaka
Nah alaka
seninkiler de mi böyle
Benimkileri napcann
gizlisin zaten söyle gitsin
Benimkiler küçük
simetrik mi
Evet ucu da pembe
e ne güzel niye sinirleniyosun o zaman, kaç beden?
Sanane
zorsun
Koca meme severiz de aynı olsunlar yaa bjözsj