Cinsel Yaşam Süt gibi uzun bacaklar çekici mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Cinsellikte bacakların önemi var mı erkekler bakar mı bacağa? Süt gibi uzun bacaklar çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Cinsellik sırasında pek önemi yok. daha çok gögüs bel ve kalça önemli. Ama bacak dekoltesiyle çekicilik kazanabilirsin eğer dediğin kadar güzelse. 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uzun kısa önemli değil ama temiz olması düzgün bakımlı olması önemli ve evet beyaz dediğinde onu bi kenara ayırırım çok severim 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çorap fantezim olduğu için bacağa önem veriyorum. Pürüzsüz bir bacağı varsa çorap ve tayt gibi şeylerde giyiyorsa. O benim olmalı. 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben uzun bacak seviyorum. Deli oluyırum. Zaten boyum da 1.90 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kesin süt gibi beyaz bacak vücut pembe göğüs ve vagina süper çekici olur. 0 0 Yorumla
Umutbilgili Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 68% +1 yıl Tabiki çekici , bence bir kadinda vucut super olduktan sonra yuz guzelligi cok onemli degil 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kesinlikle olmazsa olmazimdir, bacakları cm cm öperek yukarı doğru çıkarım vs... 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Erkeklerde cinsellikte bacak kaslarının önemi var tabi. 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İlk görüşte önemli. sonra değeri kalmıyor pek :)) 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsellikte bacaklar pek onemli olmasa da çağrışım yapmasi ve istek uyandirmasi acisindan önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çekici olmaz olur mu hem beyaz ten hem de uzun bacaklar olurken bile kalktı öyle söyliyim 😋 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *olurken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *okurken demek istedim mk klavyesi... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl boyu kilosu fizik yapısıda birleşince yaşlanması gereken tutkulara cevap olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl belime dolayıp kenetlemesi bakımından iyi olur.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor ne pozisyonu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl misyoner. Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Harika. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabiki de çekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsellik sırasında pek önemi yok. daha çok gögüs bel ve kalça önemli. Ama bacak dekoltesiyle çekicilik kazanabilirsin eğer dediğin kadar güzelse.
Uzun kısa önemli değil ama temiz olması düzgün bakımlı olması önemli ve evet beyaz dediğinde onu bi kenara ayırırım çok severim
Çorap fantezim olduğu için bacağa önem veriyorum. Pürüzsüz bir bacağı varsa çorap ve tayt gibi şeylerde giyiyorsa. O benim olmalı.
Ben uzun bacak seviyorum. Deli oluyırum. Zaten boyum da 1.90
Kesin süt gibi beyaz bacak vücut pembe göğüs ve vagina süper çekici olur.
Tabiki çekici , bence bir kadinda vucut super olduktan sonra yuz guzelligi cok onemli degil
Kesinlikle olmazsa olmazimdir, bacakları cm cm öperek yukarı doğru çıkarım vs...
Erkeklerde cinsellikte bacak kaslarının önemi var tabi.
İlk görüşte önemli. sonra değeri kalmıyor pek :))
Cinsellikte bacaklar pek onemli olmasa da çağrışım yapmasi ve istek uyandirmasi acisindan önemli
Çekici olmaz olur mu hem beyaz ten hem de uzun bacaklar olurken bile kalktı öyle söyliyim 😋
*olurken
*okurken demek istedim mk klavyesi...
boyu kilosu fizik yapısıda birleşince yaşlanması gereken tutkulara cevap olur
kadının yer yeri önemli
Hayır, bence komple çekici olmalı.
Bakarız da bacak kurtarmaz
belime dolayıp kenetlemesi bakımından iyi olur..
O nasıl oluyor ne pozisyonu
misyoner.
Süt gibi uzun bacaklar çekici
Vücutta eğreti durmuyosa tabi ki
Tabii
Evet
Bakar dikkat çekici
ben bakıyorum kesinlikle ilk baktığım yer
Çirpi gibi olmamalı ama
Benim açımdan çok önemli bacak
Tadı da süt gibiyse iyidir.
Harika.