Cidden sevişmek, seks yapmak, doyasıya eğlenmek varken neden kurallar ve savaşlar var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü insanlar maalesef akılsız biraz. yani birde savaş normal olarak gösteriliyor. ama insanların cinsellik hakkında tabuları oluyor.
Toplum bu ko0nuda bilinçsiz çünkü. yani seks konusunda gelince sürekli sansür uygularlar ama adam öldürmek ya da savaşmak çok normal gösterilir genel olarak. mesela çoğu dizi ve filmde bu konu böyledir. bu yüzden genelde insanlar kötülük düşüncesinde olur yani aç gözlülük yıkım ve felaketi getirir ama insanlar bundan ders almazlar. birde bazı kişiler cinselliği umursamıyor yani kendince nedenleri de olabilir bazıları aşka inanmıyorum bazılarının isteği yok.
Bu yüzden de toplum olarak bu konuda bilinçli değiliz yani seks kelimesini bile ayıp olarak görüyorlar veya kullanmaktan çekiniyorlar. bilgi eksikliği var bu konuda.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirde sanırsam insanlar kıskanç. Kıskanç olduklarından dolayı diğerlerinin kendinden fazla şeye sahip olmasını istemiyorlar. Hepsi narsist sadece kendinin olsun başkalarının az olsun istiyorlar. Savaş normal gösteriliyor çünkü devletlerin buna ihtiyacı var. Seks ise sadece çocuk yapmak için ideal çünkü seksin hazzına varan kişi niye kendini bir şeyler için heba etsinki. Sadece daha fazla imkana sahip olmak için edebilir bunuda çoğu iktidar istemez.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsavaş normal bir şey fakat seks anormal bir şey gibi gösteriliyor çünkü insanlara, beyne böyle işletiliyor.
bir film izlersin adam öldürülür savaş çıkar gayet normal bir durumdur, ama sevişme sahnesinin az ötesi olmaz çünkü p*rno oluyor ve bu doğru değil.
aynı şekilde bir dizi izleyebilirsin, bir oyun oynayabilirsin istediğin adamı öldürebilirsin ama sevişmeye gelince hep o kısımlar sansürlenir, insanoğlunun kafasına adam öldürmek normal fakat seks kesinlikle normal olmayan bir durum diye işleniyor tüm dünya tarafından. halbuki tam tersi olması gerekiyor.
Bunun için toplum bilincine sahip değiliz, o modern denilen avrupa bile bu bilince sahip değil. Seksin değil, cinayetin ayıp olduğunu anlamaları gerekiyor.02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu bilinci ulaşmak yüzyıllar alacak. Gerçekten Avrupa'da bile durum böyle. Aşırı koyu Hristiyanlar boşanmaya bile karşılar. Sahilde çıplak el ele yürüyen çiftleri görünce yanlış bir şeey lütfen yapmayın diye tabela gösterenler var. Sanırsam 1950 yıllarında mini etek, şort gibi şeyler piyasaya çıkıncı yani kadınlar ilk defa giymeye başlayınca erkekler direkt kadına bakıp gülmeye başlıyorlar kadınlar falan surat asıyor o kadınlara karşı. Fakat zamanla alışıldı kötü bir şey olmadığına. Bak mesela ortaçağda insanlar bu kafada değildi kapalı giyinirdi seks sadece çocuk yapmak içindi aşk için çok azdı. Anca krallar prensler soylular yapardı.
Avrupa'da bile durum böyleyse bu bilince ulaşmamız çok zor. Çünkü insanlar kıskanç ve narsist.- +1 yıl
Maalesef öyle hocam bu bilince sahip olamayacağız gibi gözüküyor. Her toplumun cahil kalmış ortak noktası bu sanırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSavaşı bilemem de seks hakkında konuşmak istiyorum.
Seks anormal gibi bir şey olarak gösteriliyor. Mastürbasyon, ilişki, sevişme bunların hepsi anormal ve ayıp bir şey gibi gösteriliyor.
En sinir olduğum da bu maalesef.08 Yorumla
Soran+1 yılAynen bak mesela fantezileri geçtim bunları geç. Diğer türlü türlü şeyide geç. Partnerlerin veya aşıkların kendi rızalarıyla sevişmesine bile karşılar. Dışarda el ele tutuşsan sana karışacak onlarca adam var.
Cevap sahibi+1 yılÖyle kişiler benim karşıma çıksa da bir çift söz söylesem keşke. Yabancı ülke de öyle değil. Aile rahat, karışmıyor. Cinsel ilişki onlar da normal bir şey. Burada Cinsel'in C'si bile ayıp. Niye böyleyiz biz?
Soran+1 yılAvrupa'da refah arttı refah artınca şehvet, tutku, sanat gibi konulara yönelindi. Fakat zamanında Ortadoğu gibi ülkelerde halifeler yönetimi tam sağlamak için cinselliğe kadar karıştı zina, günah gibi terimleri kullanarak halk üzerinde böyle bir kültür yarattılar. Sanırsam en rahatı Uzak Doğu ülkeleri.
Cevap sahibi+1 yılSırf bu yüzden bile yurt dışına gidebilirim.
Soran+1 yılNormal insan yaşamı var en azından. Beslenme, Barınma, Cinsellik, Aşk, Dostluk. Burada bir şey yemeye bile çekiniyorum dik dik bakıyorlar ona bile göz koyuyorlar. Genel bir yargılama söz konusu.
En azından Amerika gibi bir ülkede insanlar birbirlerine gülümsüyor anında sohbet başlatabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen. Elimde iPhone 11'le bile gezdiğime utanır oldum. Bana ters ters bakıyorlar.
Soran+1 yılAşağı çekmek istiyorlar sürekli.
Cevap sahibi+1 yılMarkete giriyorum çikolata alıyorum. Yerken 500 Kişi ters ters bakıyor. Ya daha ilk kez mi gördünüz allah aşkına? Hiçbir şeyi layık görmüyorlar. Yakında ekmek yerken bile bakarlar bize.
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılSavaş senin için var. Güçlü olanlar için yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzdün :( Tabi gerçekler acıtır bazılarını piyon olarak öne sürerler zamanı gelincede onlar sürer
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi beceremeyenler savaşır.
00 Yorumla
+1 yılYoksa kimin karısı kime kalacak moruk
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Kim kime dum duma
- +1 yıl
Zaten bazı kadınlar bunları severler
Gizli Üye(25-29)+1 yılCehpede hemcinsinle sevişecek misin yani?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyse...
Soran+1 yılOnu mu diyorum ben. Herkes karşı cinsle sevişmek yerine neden savaşlar çıkıp diğerlerini öldürüyorlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne