Eşim cinsel ilişki öncesi sürekli yorgunum diyor. Nasıl ilişkiye gireceğiz biz?

Öncelikle merhaba. 8 yıllık evliyim. 6 yaşında bir oğlumuz ve 3 aylık bir kızımız var. Eşime genelde yardımcı olan bir erkeğim. Mesela yemek yendiğinde sofrayı ben toplarım. Bulaşığı makineye ben dizerim. Çamaşır yıkanır makineden alıp asarım. Manavdan bişey alınacağı zaman ben giderim. Tabi sadece ben yapmıyorum. Eşim yorgun olduğunda ve çocuğa bakma durumunda (emzirme altını değişme veya uyutma gibi işler yapıldığında). Perdeleri çekip makinaya atıp yeniden asma işleri, yer bile sildiğim süpürdüğüm olmuştur. Maddi anlamda hiçbirşeylerini eksik koymam. Canımız sıkıldığında arabaya atlayıp biryerlere ( cafe, deniz kenarı, avm vs) gideriz. Sosyal bir aileyiz. Bir erkek olarak günümiz Türk ailelerinde genel olarak kadınların erkeklerden şikayetçi oldukları konuların hiçbiri bende yok. Erkeklerin yapmaya çekindiği ev işlerini, eşim yorulmasın zaten çocuklara bakıyor düşüncesiyle kendim yaparım ve yardım ederim. Hijyen konusunda da hiçbir eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Her gün duş alırım. Özellikle eşimle ilişkiye gireceksem yeri gelir iğrenmesin diye ilişki öncesi bile duş alır dişlerimi fırçalarım. Yani bir kadının erkeği istememesi için gereken olumsuzlukları kendimce çözmeye çalışırım. Duygusal bağlamda da kendisine karşı yakın bağ kurarım. Yemek yaparken gelir öperim sarılırım falan. Cinsel aktivite sırasında da erken boşalma gibi sorunum da yok. 36 yaşındayım ve fit bir vücudum var. Ama anlam veremiyorum. Ne zaman kendisine yakınlaşacak olsam istemiyorum çok yorgunum diyor. Cinsel ilişkimiz sürekli “kadının istediği” dönemde oluyor. Haftada 1 bilemedin en fazla 2 defa birlikte oluyoruz. Ben libidosu yüksek biriyim ve eşimi sürekli arzuluyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Belki eksik olduğum konular vardır. Bunları da sizlerin değerli yorumlarına bırakıyorum.
Eşim cinsel ilişki öncesi sürekli yorgunum diyor. Nasıl ilişkiye gireceğiz biz?