Cinsel Yaşam Boşalma sürem çok kısa sıkıntılı mıyım sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 sıkıntılı mıyım sizce Boşalma sürem çok kısa sıkıntılı mıyım sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok hiç bir sorun olmaz bir ilişkide kadın en az 4-5 kere bosalabilir o durumda sen zevkten zevke koşar daha çok keyif alırsın. O kadınlar için artı bir avantaj 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yanlış mastürbasyon yaptığın için olabilir erkeklerde de bu durum var kuru kuruya yapma p*rno izlerken mastürbasyon yapma 0 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra Seksi sonlandırıyorsan sıkıntı olabilir karşı taraf için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle bir sey yapmıyorum Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. biraz uzatabilirsin... boşalma süresini değilde öncesini uzatabilirsin... 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Kisadan kastin kac dakika ona gore fikir belirticem 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende de var o sorun. Partnerin umarım erken boşalan biri olur. 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bosalinca devam edebiliyosan sorun yok hatta iyi bile 0 0 Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Klitoral bağımlılık olmadıkça sorun değil aksine daha iyi bi durum 0 0 Yorumla
dasistschön Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. mastürbasyon sırasında mı yoksa ilişkideyken mi? 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır değil. Hemen 2. hatta 3. yü bile yapabilirsin 0 0 Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Türk erkeği de erken boşalıyor birbirnizi tamamlarsınız 0 24 Yorumla Soran +1 yıl nerden cikardin türk erkeği ile beraber oldugumu Yorumla Soran +1 yıl siz eliniz icin yaratıldınız iyi günler. Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Seni varya eşek sudan geleseye kadar döverim doğru konuş benimle Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Kıçına kıçına vururum Yorumla Soran +1 yıl sgamkmali Yorumla Soran +1 yıl neden bir cümlemle bu kadar kudurdun Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl kudurduğum yok genel halim bu Yorumla Soran +1 yıl genel olarak kuduruk bir köepk gibisin ozaman Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Bak ordan ötmesi kolay o pembe kıçını morartmasını bilirdim ben senin Yorumla Soran +1 yıl noluyoamk sapık mısın nesin Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Fahişlere karşı genel tavrım bu Yorumla Soran +1 yıl bırak ya azgınbir0rospu cocugym desene Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl istekli oluşum bir erkeklik göstergesi Yorumla Soran +1 yıl 3cm şeyinle erkeklik göstergesi mi yapiyosun def0l Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl He he 3 cm Sokarsam İkiz doğurursun haberin olsun Yorumla Soran +1 yıl ha ha ha aynen tamam Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Azdığını hissettim avcunu yaşıyorsun şu an Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sana kadınlığının dip noktasına kadar yaşatmasını bilirdim de Yorumla Soran +1 yıl işte bilirdin de 3cm olunca cümlenin devamı gelmiyo Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Yaşın kaç milf misin Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Öyle deme elmas gibi çok sert uzun Yorumla Soran +1 yıl elmas gibi mi Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl hmmm Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bunun çok faydasını görürsün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla yanlızvesane +1 yıl Sen boşalmadan erkek boşalırsa yarım kalırsın ama sen boşalınca sıkıntı olmaz zevk alırsın Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kolay orgazm oluyorsunuz demek ki 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence süper ard arda olır 0 0 Yorumla
AkınKocatepe Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bazen oluyor banada öyle nazende çok uzun sürüyor 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Ne kadar mesela 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. sorun değil seks e devamke 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Mesela? 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç dak 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Erkek için iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yok hiç bir sorun olmaz bir ilişkide kadın en az 4-5 kere bosalabilir o durumda sen zevkten zevke koşar daha çok keyif alırsın. O kadınlar için artı bir avantaj
Yanlış mastürbasyon yaptığın için olabilir erkeklerde de bu durum var kuru kuruya yapma p*rno izlerken mastürbasyon yapma
Boşaldıktan sonra Seksi sonlandırıyorsan sıkıntı olabilir karşı taraf için
öyle bir sey yapmıyorum
biraz uzatabilirsin... boşalma süresini değilde öncesini uzatabilirsin...
Kisadan kastin kac dakika ona gore fikir belirticem
Bende de var o sorun. Partnerin umarım erken boşalan biri olur.
Bosalinca devam edebiliyosan sorun yok hatta iyi bile
Klitoral bağımlılık olmadıkça sorun değil aksine daha iyi bi durum
mastürbasyon sırasında mı yoksa ilişkideyken mi?
Benim de çok kısa. Bazen p*rno açar açmaz bile boşalıyorum. :(
Hayır değil. Hemen 2. hatta 3. yü bile yapabilirsin
Türk erkeği de erken boşalıyor birbirnizi tamamlarsınız
nerden cikardin türk erkeği ile beraber oldugumu
siz eliniz icin yaratıldınız iyi günler.
Seni varya eşek sudan geleseye kadar döverim doğru konuş benimle
Kıçına kıçına vururum
sgamkmali
neden bir cümlemle bu kadar kudurdun
kudurduğum yok genel halim bu
genel olarak kuduruk bir köepk gibisin ozaman
Bak ordan ötmesi kolay o pembe kıçını morartmasını bilirdim ben senin
noluyoamk sapık mısın nesin
Fahişlere karşı genel tavrım bu
bırak ya azgınbir0rospu cocugym desene
istekli oluşum bir erkeklik göstergesi
3cm şeyinle erkeklik göstergesi mi yapiyosun def0l
He he 3 cm Sokarsam İkiz doğurursun haberin olsun
ha ha ha aynen tamam
Azdığını hissettim avcunu yaşıyorsun şu an
evet
Sana kadınlığının dip noktasına kadar yaşatmasını bilirdim de
işte bilirdin de 3cm olunca cümlenin devamı gelmiyo
Yaşın kaç milf misin
Öyle deme elmas gibi çok sert uzun
elmas gibi mi
hmmm
Bunun çok faydasını görürsün
ne gibi
Sen boşalmadan erkek boşalırsa yarım kalırsın ama sen boşalınca sıkıntı olmaz zevk alırsın
Erkeğin feci, kadinin erkeni güzeldir.
Daha iyi işte. Ne kadar sürüyor mesela
Tekrar tekrar yaparız dert etme
Ne kadar mesela 2 dk var midir
Kolay orgazm oluyorsunuz demek ki
Kendin mi partnerle mi
Bence süper ard arda olır
Bazen oluyor banada öyle nazende çok uzun sürüyor
Sistem değişikliği şart
Kaç dakika sürüyor
İi değil
Sanal dene istersen