Genel olarak kadınların ülke de sayısı az olan uzun boylu erkek sevdasını anlamak zor neden bu çabaya girip öncelik sadece dış görünüş olup iç güzelliğe gelince ya yakışıklı çocuk ben bunun içindeki kötü olan herşeyi düzeltirim diye düşünüyor?
O zaman neden kadınlara sorduğunda hepsi bir ağızdan ya önemli olan iç güzellik biz ne biliyim iyi insan işte bizi anlayan bir erkek bekliyoruz gibi kendilerinin bile inanmadığı laflar ediyor
Türkiye'deki gibi ortalamanın biraz üstü bir boy olduğunu bile varsaysak ülkedeki erkek boy ortalamasının en düşük olmasada bir tık üstü senden uzun haliyle genele yaydığında 1.85 - 1.90 boyundaki elemanın yanında sen çocuk olarak kalacaksın o zaman. He bana dersen ki 1.80 - 1.85 boyum var o zaman başka :)
Pes ettim 1.72 boyunda olan biri olarak kesinlikle evet, bu güzel tartışmanın sonunda barış için elimi uzatıyorum :) ve bana göre de 1.70 ve altı kızlar seksidir :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Öyle bir şey yok sadece kısa boylu kızların kafasından uydurduğu ve uzun boylu erkek istedikleri için onları özel olarak gösterme çabası
179 boyum …
Napim
Uzun boylu Kızlar neden uzun boylu erkekleri özel gösterme çabası içine giriyor?
Genel olarak kadınların ülke de sayısı az olan uzun boylu erkek sevdasını anlamak zor neden bu çabaya girip öncelik sadece dış görünüş olup iç güzelliğe gelince ya yakışıklı çocuk ben bunun içindeki kötü olan herşeyi düzeltirim diye düşünüyor?
Öncelik değil ilk adım bence. Dışını beğenmediklerini tanımak istemiyor insanlar
O zaman neden kadınlara sorduğunda hepsi bir ağızdan ya önemli olan iç güzellik biz ne biliyim iyi insan işte bizi anlayan bir erkek bekliyoruz gibi kendilerinin bile inanmadığı laflar ediyor
Belki bazı insanlar için bunlar daha önemlidir. Bütün kadınların sözcüsü değilim sonuçta 😂 benim söylediklerim benim fikirlerim sadece
Tüh be keşke tüm kadınların sözcüsü olsaydın daha çok sorguya alır sorular sorardım 😂
1.98 m olarak çok fazla gözlemlediğim şekilde güç. Uzun, iri yapılı erkek kadının güce olan düşkünlüğünü doyurabilir görsel olarak.
Benim boyum da 1.90 üstü ama hiç kimse seksi olduğumu söylemedi acaba içinden söylemişler midir?
sen mınyonsan zaten uzun boylu ıstersın kısa erkekler napsın
180 boyun ben baya ekmeğini yedim
Uzun dediğim 190
160 boyunda bi kızın 190 boy isteği garip
Of yerden bitmelerin de dalyan gibi adam istemeleri da aşırı komik 🤣🤣
Bence kısa boylularda öyle :)
Sanmıyorum
Sana denk gelmemiş o sebeble, bu gibi şeyler renk gibi tercih meselesi saygı duymak gerek, kimde ne yoksa onu çekici bulurmuş
Ben kendimden kısa adamı çekici bulmam sorry 😂 çocuğum gibi yanımda gezdirecek halim yok
Türkiye'deki gibi ortalamanın biraz üstü bir boy olduğunu bile varsaysak ülkedeki erkek boy ortalamasının en düşük olmasada bir tık üstü senden uzun haliyle genele yaydığında 1.85 - 1.90 boyundaki elemanın yanında sen çocuk olarak kalacaksın o zaman. He bana dersen ki 1.80 - 1.85 boyum var o zaman başka :)
160 boyla 190 adam isteyecek halim yok göz var nizam var 😂
Gel seninle bu konuyu netleştirelim prenses :D boyun kaç?
179
Sen kazandın, ben kendimi haklı çıkaramadım :D, yüksek topuklu spor ayakkabı bile giysem sana yetişemem :D
Haklıyım tezimde o zaman kabul ediyorsun 😂
Pes ettim 1.72 boyunda olan biri olarak kesinlikle evet, bu güzel tartışmanın sonunda barış için elimi uzatıyorum :) ve bana göre de 1.70 ve altı kızlar seksidir :))
Boyum 1.98 ama hani hiç kız gelmedi bize
Erkeğin seksiliği karakteriyle ilgilidir
Heybetli durdukları için. 😄
Sen de kısa değilmişsin ben de 1.85 kilo 100
Sen çok mu istiyosun
Eyv gardaş
Uzun boylu oldukları için
şeyimiz de uzun ondan
175ler ölmeli clclc
Bacak boyu etkili bunda
yoo degil
1.88 olan ben 😁