Uzun zaman sonra bulustuk ve evde sadece aparta girdik sonra sarılırken öpüşmeye basladık elbise üzerinde 2 kez kendini kaybeder gibi oldu o an Bakireyim diyince dokunmadı ama bayağı altta terledi neden böyle oldu bilmiyorum ama istiyordum onu ve Şu an pişman hissediyorum bana yazmadı bitirmelimiyim beni o anlık mı istedi bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum ama nefsime yenik düştüm ilk kez sırf ben istiyorum diye oldu ve onu itmedim elleri bedenimin üzerindeyken
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Pişman olacağınız bişe yok seven insan kıymaz sevdigine az akıllı olun sevgi illede cinsellik değil sizin hatanız aynı evde beraber kalmanız hata yapiyorsunuz
Sevgi hissetmiyordum ki zaten bilmiyorum neden böyle biley oldu çocuk benden çok iyi her konuda. Lisede de öyle yakışıklıydı ama önceden öpmesini bilmiyordum. Bugün duygu hissettim gibi hissediyorum
Öyle sevgi aşk bir günde hissedilecek bir şey değil ilk oldu için size tuhaf geldi ve sanırım libidonuz da yüksek ama çocuk iyi niyetli imiş bir daha ki sefere böyle birakmaz
Çocuk beni durağa kadar bıraktı orada sorun yok biz liseden beri tanısıyorduk bi ara flört iken çıkmaya basladık sen beni bıraktın dedi ama olmuyoruz sanmıstım çünkü bir kere hep tek derdi benle her bulunduğunda dokunmak öpmekti basta bilmiyordum sıkıldım attım sandım ama bugün sarılırken hersey normalken bir anda sarıldım oda bana gücüyle sarıldı sporcu cüssesi ağırdı biraz kilo almıstı sonra düzeltince kendini dudağıma yapıstı garip ama karsılık verdim o an ve o öptükçe bitiremedim bir türlü
4 sene olmus tanısalı ve bayağıdır biz konusmadık bayağıdır ayrılmıştık
İyi o zaman devam edin
Yazmadı bana çok üzüldüm
O an ihtiyacını gördü kullandı attı gibi hissediyorum yine ayrılmayı düşünüyorum
Kullandı derken öpmek kullanılmak mi
İhtiyacını giderdi sonrada gitti
Kullanmak olmuyormu bu
Ama sizde öpmüşsünüz başka şeyler yaşanmış ise bilemem
Bakireyim niye dedin ki kızlık zarı diye bir şey yok kendi bedenini tanımadığın için hem sen hem o zevk alacaksan eliniz boş donmussunuz
nefsine yenik düşmedin. İstediğin bir şey vardı ve yaşadın neden suçluyorsunki kendini
Ona asık değildim bunu istemiyordum olmasını ama bana sarılınca bayağıdır suskundu etraf ve doğrulunca bana yakınlasınca dikkatim sadece ondaydı. Uzun zaman sonra buluştuğun insana sırf depremde morali bozuk diye sunun olması sizce hos bişey mi? Hastaneden kaçıp onun yatağında kendimi buldum ter altında ve Şu an bana mesaj dahi atmadı kendini oh be dedikten sonra bile ben gözlerini kapatırken iyimisin dedim ona çünkü asıl iyi olmayan bendim gözlerim onu bitene dek kapatmıstım bir ara bakıp ona bakmama çevirdi
biraz fantezi sezdim sanki
Fantezi derken? Aslında sadece öfkeliydim
siz sadece seviştiniz mi
İçime girmedi ama çok canımı yaktı bu sevişmemi oluyor ilişki olmuyor mu
siz ne yaptınız anlamadım ki sürtünme falan mı oldu
Dısarıdan bayağı evet sürtünürken darbelerinide hissediyordum altta boxer vardı zaten ora gitmeye çalıstı kulağına bakireyim diye kısık sesle söyledim açmadı orayı fazla sadece dokundu ama canım acıyordu ben böyle tepki verip ilk kez bu kıvama geldim herhalde girseydi çığlık atardım
Bunu yasayıp ter altında kalan adamın Şu an yazmaması en azından bir napıyorsun diyebilir diye düşünüyordum ben kullanılmıs gibi suanda hissediyorum ve kendimi üzüyorum
Sizi kullanıp atmış. Gerçi hak ediyorsunuz.
Kullansaydı rızam olmadan yapardı benim iznim olmasa bişey yapamazdı
Evlilik dışı her türlü yakınlaşma kadını kullanmaktır. Evlenmeden paket açtırmayı normal karşılayanlar bunu anlamaz.
Umurumda değil evlilik
Siz bilirsiniz ama bence zinaya düşmeyin.
Kullanmak ne ya eşya mi kadinlar
@gjgjkkfgjn Sanıyorlar ki bi tek erkeklerde nefis var. Benimde o an canım istedi ve bundan sadece erkek faydalanmıs olmuyor kadınında duyguları nefsi var. Ve zoraki olmadı adam bana hassas davranıyordu bana yaklasırken asırı yavastı dudağıma gelene dek bende gözlerimi kapattım kimsenin bi zoru zorlaması yok ve kendimi o ana ben kaptırdım
boş ver sen değerlisin namussuz olsan rahat olurdun gurur yapmışsın
Kadınlarda da nefis var elbette. Var olduğu için onlara da zina yasaktır.
Ezik bakir sözleri kustuk
Deprem olmuş insanlar can derdinde. Hala zina peşindesiniz
Bizde yasadık ama sen benim ne yasadığımı bilmiyorsun
👏👏👏👏👏
Bak canım demek istediğim hâlâ günahlara devam ediyoruz ders almıyoruz
normal değil tabikide... belkide bağlanmak istemiyor...
len vermicen madem ne die aparta gidiyon 😂😂 adamı boşu boşuna apartmışsın 😂😂
Amaç o değildi hava çok soğuktu soğukta duramadık gayet normalde oturmustuk seytan dürttü
hee iii madem 😂
Namussuz teki zaten boş ver en azindan sevismek icin bir araya gelecek kadar basit değilsin fuygulari kullanma erkekler pislik nefisli
Doğru söylüyorsun
Bana kotu davranıyor Allaha şükür onun bunun altina yatacak kadar
Anlamadım? Neden izin veriyorsun
Gözümün önünde açtığı telefonlar bile erkek sesiydi kadın duysaydım ben ceker giderdim
Sen adam misin sen bir şey yasamak icin duyguya gerek yok belati pesinde olan ne beklicen ve kisi isis kendinden bilir agir konus bak sana laf edebiliyor mu yazmasin boş ver cinsellik dokunmak sevgi degil
Biz sadece tv açmıstık çok masumduk Şu an acı çekiyorum
woww bence araması gerekirdi sen gibi kızlar çok özeldir
İstediğini kolayca vermişsin neden mesaj atsın ki.
Şok olmuş çocuk
Nasıl yani
Heyecan olmuş
Onu Şu an isterken mesajıma geç yazıyor ve yarına sununla basa çıkıp ilk işim ona tekmeyi basmak olacak
Sanmam
Neden
O cesaret yok sende
Daha önce yapmadığım bişey değildi. Ona sülük gibi yapısmam
Yapıştırsin artık
Senden sogumusdur ondan mesaj atmiyor kac aylik iliskiydi
Uzun zaman sonra bulustuk aslında depremde ve sokaktaydık bende sinirlenip evdekileri bıraktım o ana denk geldi ben izin vermesem zaten niyeti yoktu sarılınca dudaklarıma yapıstı aniden oldu hersey ve kendimi ona bıraktım ve suanda da hayal kırıklığı yasıyorum çünkü bana yazmadı bende bir duygu olustu bir bağlılık ama bu askta değil biliyorum
kim ki bu kanka? bakire olduğunu nasıl bilmiyodu?
Belki bozmusumdur sandı öncesinde olay anlattım 4 yıl önce lisede çıkıyordum. 4 sene sonra parktan aparta geçmek diyip vay be demişti ama dediğim gibi ikimizde bir anda oldu zaten öpüşüyorduk öncesinde de. Ben sarılırken geldi dudağıma yaklastı bende itmedim kendimi durdum ve öptü
hee geçen gün sormuştun bunu dimi
4 sene sonra bunun olacağını yine düşünemedim ama çocuk her konuda benden iyi. İnstagramı hep kız dolu ama yanımda hep akraba arar amca ya da erkek arkadasları hiç kız görmedim
Yo Bugün oldu bu ben evden çıkmazdım ki
peki ne kadar süre konultunuz buluşmadan önce
İnanırmısınız hiç ama huyu öyledir o pek yazmaz bende yazmam genelde hastane karakol durum olmadan paylasımlar yapmazsak birbirimizi unutuyoruz
Ve halada der ben inanmazdım sana ben hastaneye yattığım gece beni tanımadığın halde yerimi söyleyince gelmen ve 4 yıldır hala tanısıyo konusup Şu an burada olduğumuza inanamıyorum deprem olmasa benim memlekete 1 yıldır gelmemiştim sürekli İzmir'de manisadaydım dedi. Belli zaten İzmir kas. arı olmjs
sen deprem bölgesinde misin kanka valla tam olarak anlamadım olayı ve cidden konuşmak istersen anlatmak ya da geröekten merak ettiğin ne onu söylemek istersen yaz bana
Deprem bölgesindeyim ama memleketimdendi çocuk üniversite okuyor manisada ve sadece dertleşmek için bulustuk. Biz lise askıyız, ben bugün hastanedeydim ağlıyordum yanına gelmemi istermisin dedi ve sokaktaydık üşüyorduk sonra aparta geçtik normal bir şekilde bana dokunacağını veya o raddeye geleceğimizi düşünmüyordum 4 yıl önce lisede f*ck body olduğum birisiydi diyelim duygu hissetmeden sevişirdik ve öpüşmeyi o zamanlar iyi bilmediğim onada yetemediğim için ayrıldım sadece amacının seks olduğunu düşündüğüm için bitirdim ama bugün bir sarılınca bir içimde öyle gücüyle sarıldıki baya öyle durduk ve benim dudağıma yaklastığı anda ben yapıstım doğrusu. Zaten babamla tartısmıstık çok sinirliydim bu kadar zaman hastane ev yapıyorduk depremde zaten psikolojim altüst olmus , esyaları aldım çıktık çocukla aparta öfkem geçince de bir bakmısım otobüse bindirmiş işi vardı onunda gitti telefoncuya vs. Sende oyalanma ya eve git ya da ailenin yanına dedi. Annemin yanına geçtim bende ev hem tehlikeliydi su zamanda da. Bilmiyorum mesaj atması gerekirdi ama atmadı
yaz derken özelden demek istemiştim ckclccl
Hala anlamadıysan ne diyeyim ki sana
bekle yazarsa yazar yazmassa yapcak bisey yok
Ne enayiler var kız elinde bırakmış
Anlamadım
Kızı eline almış diyorum sonra bırakmış korkak
Canım fazlasıyla yandı zaten. Sporcu cüssesiyle minnacık canımı yaktı
Kıyamam sana
Sakın bir delilik yapma
Nr deliliği
İstediğini verip pişman olma
Ondan etkileniyorum ama beni üzüceğini biliyorum engel olamadım bugün kendime
Evet seni üzecek ve üzer genel de hakim ol kendine
Bilmiyorum yazdım sevdiğimi bi an sonra sildim
Hiçbişey yazmadı 3 saattir
Konuşmak istersen gel
Bende aklıma bi an girdi yazdım tabi pişman oldum neden bunu yaptım diye ama çok güzel bir uyum vardı o an ilk kez kendimi bir erkeğe bıraktım ve bosaldı o darbeleri Dısarıdan bile çok sert hissettim
Anladım haklısın hoşuna gidebilir ama senin kararın konuşmak istiyorum ama yazamıyorum açık
Normal sistemi resetliyor
Derken
Beyin toparlanıyor
Verdiysen daha aramaz
Niye ama
Pişmanlık olabilir bi müddet üstüne gitme
Alla alla beni kullanan o ve o pişmanlık duyuyo öyle mi?
Seviyor sa duyar
Sana kıydığı icin
Kaç sefer yapti
Sevgi olduğunu zannetmiyorum aramızda. Sadece özlem vardı ama duygusuz sekilde daha öncesinde çok eskiden f*ck body dik
Peki sen o an ateslimiydin yani onu tatmin ettin mi bu çok onemli
2 kere bosaldı. Mastürbasyon yapar gibi tek fark üzerimde bana vuruyordu biraz sürdü yani baya benim elimle yaptığımdan onunki daha iyi ve kuvvetliydi. O bosalıp nefes alınca doymamıstım ama vurdukçada her seferinde acıyordu penis darbeleri.
Sert yapıp yumusak hassas yere vurunca canım acıdı haliyle ama yinede onu istemem peki normal mi bilmiyorum
Normal adam iyi yapmış sana döner merak etme
Beni öpmeye basladıkça bende ufak ufak tepkiler veriyordum bitirmedikçe daha kuvvetli yapısıyordu bedenime. Daha güçlü emiyo daha hızlı vuruyordu o anda hissetmediğim seyi Şu an hissediyorum
Seni bu defa yatağa atacaktir
Su acıyı yani
Şu an aciyomu
Yataktaydık zaten ama bana göstermiyordu utanıyordu
Büyük müydü aleti
Göstermedi alttan battaniye altından boxerin içinde sürtünüyordu bana
Sakin bacak omuzda yapma
Neden
Yırtar *
Acir
Bir anda sokar acitir
Oysa seni domaltıp saçlarını elime dolayıp domaltıp kalçalarını kızarana kadar sikse daha iyi olurdu
Korktunmu😄
Evet
Neden
?
Şu an darım zaten inledim bir sürü. O kadınlara gülerdim de acı çektiğin için inliyorsun onu anladım ama adama gaz verip verip Daha siddetli yapıyor zaten
Normal kadına yatakta acinmaz
Ben olsam farklı yapardim
46 kiloyum ama. Bebeği gibi davranıp sonra üstüne aldı kandırdı beni:/
Birden mi soktu
Kim bilir çok zevk almistir
Onun yerinde ben olsam
Offffffffff
Şu an seni silmesini istermiydin
İyi geceler
Yapacağını yapmisbzaten niye arasin
Yaptinizmi onu anlamadım
Kıyafet üzerinde bosaldı yapmıs gibi hem oldu hem olmadı. Bakireyim dedim girmedi
Ee o ilişkimi sayiliyo
Sayılmıyor mu? Canım yanıyordu
gel maldigimiz işi tamamlayailim de hemen yazar
Ee tabi insan kullandigi kiza yapamiyro bunu