Karşımdaki kişi bunu kabul eder mi diye düşünüyorum ve en önemlisi
Bu şeyi yasarken travmatik bir şey olsun istemiyorum
cinsel hayatı olanlar yorumlasa iyi olur
Karşımdaki kişi bunu kabul eder mi diye düşünüyorum ve en önemlisi
Bu şeyi yasarken travmatik bir şey olsun istemiyorum
cinsel hayatı olanlar yorumlasa iyi olur
Karşındaki kişi bunu kabul eder mi diye düşünme birşeyler yasamadan önce konusunu açmalısın bence bazıları ben şöyle yaparım böyle yaparım derler ama yatağa geçince 2. Git gelde nefes nefese kalırlar o yüzden bazı şeyleri denemelisin ve isteklerin neyse karşındakine söyleyecek samimiyete gelmeden yatağa gecmemelisin düşüncem bu ☺️
Ya bende şöyle bir sorun var hiç yaşamadım ben yani bakireyim denebilir utanıyorum bu yüzden özgüvenim yok
Utanicak bir şey yok ki sen anne karnından doğarken okuma yazma biliyormusun hayır insan yapa yapa öğrenir yani mesrla fantezilerini mastürbasyon yaparak öğrenebilirsin zamanla bunun için seks yapmana gerek yok tabi yapmakta tecrübeyi arttirir zamanla partnerine zevk vermeyi öğrenirsin o apayri mesele olur özgüvenin eksik olmasini gerektiricek bir durum yok sana gel özgüvenini arttırayim diyenlerdende uzak dur bence 😁
Hahah biliyorum özgüven öyle artmiyor zaten son zamanlarda bikac kişiyle konuşmam biraz hatta özel hayatla alakalı yani bu benim ozguvensiz olmamin öyle hisetmemin saçma olduğunu kanitladi baba resmen
adamla çok rahat konuşuyorum o da yani beni küçük biri ergen gibi görmüyor bu özgüvenimi biraz artirdi iletisimde sıkıntı yok şu an konu cinsellikle alakalı
Aile gerçekten çok etkiliyor annem de bu konuya yakın birseyde konuştuk şimdi onda da eksikler %65 tamamlandi
Ben eskiden kendimi sürekli yargilardim cinsellik konusunda da sapikca geliyordu bana çünkü arkadaşlarımla paylastigimda (ergenlikte herkes gibi konustugumda) sapık veya kötü kadın denildi bikac şey de oldu psikoloğa da gittim
şu an sadece kabullenmek kaldı geriye ve bunu deneyimlemek
Nasıl kabullenicegimi bilmiyorum ben simdi
Biraz konuşarak biraz deneyimleyerek olur bu konuştuğun birisi var mı bu konuları
Var evet
Guveniyormusun ona peki
%70evet
Bu konuştuğun kişi sadece cinsel anlamda konuştuğun kişi mi yoksa birşeylerde hissediyormusun ona karşı bu çok önemli
Cinsel
Ama birseyler de hisediyorum acikcasi
Şimdi bak ben sana erkeklerin iç dünyasını anlaticam yazarmisin bana profilden gizliye cekicem burayı
Öncelikle bunların sadece cinsellikten ibaret olduğunun bilincine varman gerekiyor. Onun başka bir dünya olduğunu bilmelisin. Mesela ben bdsm ve dirty talk seviyorum. O esnada küfür etmek, canını yakmak çok hoşuma gider. Normal yaşantımda ise bir kadına asla bunları yapacak birisi değilim.
Ben de o esnqda ya devam etmek istemezsem diye çekiniyorum bana kötü davranmasini istemiyorum
Ve sonrasında h
Her ne kadar olgun da olsa kafasında bu kız soyledir desin istemiyorum
Bunların cinsel fantezi ile ne ilgisi var ki ama? İlk dediğin saygı ve anlayışla alakalı. Bu kız şöyledir diye düşünen de yobaz ve cahil biridir. Fantezilerle ilgili bir kısım yok bu dediğinde.
Hmm bilmiyorum işte kabullenmemem bu yuzden
Nasıl kabullenebirim ve kendimle rahat bunu mastürbasyon esnasinda mesela yasamK tuhaf hisettiriyor ve bilmiyorum o bile yarım kalıyor orgasm olamıyorum böyle bir sorun yaşıyorum ben
Cevap
18Cevap
Bu konuları konuşmak önemli iki tarafında isteyeceği şeyler olmalı fantezilerde iki tarafında kabul etmeyeceği şeyler olabilir bunuda baskilamak ve saygı duymak gerek
Kendin zaten bunları kabul edersin ama senin bu zevklerini ve fantezilerini kabul edecek olan partneri bulmalısın
Kendimle bile kabullenemiyorum işte ben bu olsa
Herkes her şeyi kabul etmez
Hepsini yapamiyacagiz
Ben kendimi nasıl kabul edebilirim
Sende ne varki
Öyle değil kendi fantezilerimi kesfetme sirasinda rahatsız oluyorum ben çekiniyorum bana tuhaf geliyor onu sordum yani
Alisirsin zamanla
Sana cinsellik öcü gibi gösterilmiş
Evett🥺
Dün hatta bir erkek olursa oldururum diyor onu annem😒🤷🏻♀️
Işte cinsel hiç bir şey yasamanı istemiyor
Yoksa cinsel dürtüler dünyanın en doğal duyguları
Mastur haram olmasa
Bol bol yap Kendini keşfet derdim
Vücudundaki zevk aldigin noktaları vb
Mastürbasyon mu?
orada sıkıntı yok
Ayrıca Müslüman değilim
Hee
O zaman niye korkar bir insan anlamam...
Ailem yüzünden işte geri kafalilar
Annem ise manipulatif biri herşeye karışıyor kendimi suçlu hisettiriyor bana
Geri kafalı deme
Turkiyenin gerçekleri bunlar
Onun zamanında adı çıkanın anası ağlıyordu
Bakire olmayanın ise hiç şansı yoktu
Haklısın ama zaman degisti
Yoo
Yine muslum tayfada
Bakire kız arıyorlar
Ve olmayınca sıkıntı oluyor
Yurtdışına gidicem ben en son
Imkanin varsa git
Yok ama yapicam
Ne diyim mutlu yaşarsın umarım
Beğenmen ve yaşamak istemen lazım. Makul mantıklı şeyler olmalı ki bunlar kabul edilsin.
Şöyle
Kendi zevklerimi kabullenemiyorum
Zevklerini sorabilir miyim
Şimdi iki yere ayriliyor
1. erkekelere karşı
Rimming
Pegging
Bir az da sert ama aşırı değil hafif düzeyde bdsm (buna ne deniyor tam bilmiyorum)
2. kadinlar:
burada tam emin değilim birkaç şey var çok sert değil daha farklı bende
İnsancıl zevkleriniz olsun işemek falan olmasın
Yok iyy
Sensual şeyler olmalı iğrençlik değil
Rimming ve pegging ne
Küçük dokunuslar diyelim tuhaf mesela bir kadın vucudunda gezindirmek güzel olabilir
Yani olur
Hadi kız
Sakin ve tecrübeli bir partner ile yavaş yavaş adımlar ile kabullenilir.
Once ne istedigini bilmek lazim sonrada psrtnerine ayak uydurmak lazim tabi sanada uyuyorsa
Şimdi belli başlı bir fanteziler vardır bide uç fanteziler vardır hangisi mesela
Nedir peki fantezin? Bilmeden yorum yapmak zor
İşte o kişiyi bulmakta çok zor
Ne gibi şeyler bunlar
Karşındaki kişi olgun değilse her şey başına gelir
33 35 yasindalar
Kaç tane var sende
2
Maşallah bakire misin
Evet
Kişilerin duruşları önemli. Şayet ben senin gibi bir bakire ile beraber olsam herşeyi planlardım. Planı beraber yaparak aradaki güveni sağlardım. Otel mi, günlük ev mi. Ne kadar istekli. Ona göre erken ya da orta saatlerde buluşulurdu.
Normal bir şekilde konuşarak. Ne var mesela en uç
Uc değiller ben sadece o kişi acaba anormal mi diyorum kendi kendime
Daha kendi zevkimden emin olmadığım icin
Uç değillerse zaten bir çok kişide var olan şeyler. Sadece açık açık ifade etmiyorlar. Sana zevk veren ya da hoşuna giden şeyler muhtemelen bir çok kişiye de benzer duygular yaşatıyor
Değişiyor hem erkeklerde hem kadınlarda
Ikisinde de değişiyor dominant ve pasif taraf olabilirim
Anladım. Yani sen aslında biraz daha keşfetmek istiyorsun. Bence hepsini bol bol deneyimlemelisin
Evet özgüven lazım bir az
Biraz gaza gelsen çözersin bence
Zevklerinin ne olduğu önemli bu noktada
Ne ki zevklerin
adım adım test edeceksin.
Çok değişik mi fantezilerin var neden cekiniyorsun
nasıl yani
Sorabilirsin
Konuşulması şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?