Ah uh yapıp inleyerek mi şaaapiyorsunuz,
Bir de bir yere girmiyorsunuz ya o anda tam olarak nasıl kadın vjnasi düşünebiliyorsunuz
Ah uh yapıp inleyerek mi şaaapiyorsunuz,
Bir de bir yere girmiyorsunuz ya o anda tam olarak nasıl kadın vjnasi düşünebiliyorsunuz
Beyin ve sinir sisteminin kontroldan çıktığı bir an.. Kimi erkek bağırır nara atar ahlayarak , kimşi erkek kadının dudaklarını yapışır delice öper o anda.. Ancak kalça kasılma hareketinş asla ama asla engelleyemez.. Çoğunluk ile derin derin ohhh sesi çıkar.. Bunda kadının tolüde büyüktür kadın ne derece ateşli olursa erkek o derece inanılmaz bir boşalma yaşar.
İçine girince seninki iyice kariyer surtunmesi ve masaj artıyor gittikçe hızlanan araba gibi gitgeller artarken alınan hazla artıyor bir anda meni fışkıracak içine akarken zevkin doruklarına çıkıyor ve sonra normale geliyor
Ah uh yapmaya gerek yok onlar efsane. Okşadıkça damar damar olup şişer, kalkar, dolgunluk hissedersin okşadıkça içi çekilir adeta insanın ve ucuna doğru hücum eder adeta ve o anda fışkırır kasıla kasıla.
Cevap
32Cevap
Erkekte inleme olmaz. Oluyorsa sahtedir. Bu şunun gibi: o kadar çok okşuyorsun ki ısınma etkisi sanki girmiş de o sıcaklığı sağlıyormus hissi veriyor. Asıl erkeğin mastürbasyonda boşalma nedeni penis başının çok uyarılmaya maruz kalması. Tepki olarak da boşalıyor erkek.
Mastürbasyon da boşalıyorken değilde birleşme sonrası bosalirken fena kasılıyor ve bildiğin inliyorum yani tuhaf olabilir ama bildiğim hırrrrlıyorum
Seninde içine bir şey girmiyor ama bosaliyorsun :')
Bazen çok istekli olunca ses çıkıyor veya seksting yaparken birisi öyle video istediyse atıyorum. Ses bazen çıkıyor yani
Yok be. Ah uh ancak filmlerde. Fantezi olarak fark etmek. Vajina şekli. O an anal oral vajina. Artık ne düşünürsen
yok ses çıkarmayız... görseller yardımcı olur.. p*rno bunun için var...
Anlık bir heyacan geliyor
Inleme olayı bir efsane
Yorumları okuyup çıkıcam rahatsız olmayın 🤣🤣🤣
Hayal edersin ve ondan sürtünme yaparsın o şekilde boşalmada erkekde bianlik kendini kaybetme olur
mastürbasyon ile öyle bir şeyim olmuyor ama kadın üstünde biraz ses yapıp inliyorum
Çok değişik şeyler oluyor burdan yazılırsa zaten silinir 😀😅
Video izleyerek oluyor başka ne öğrenmek istiyorsun
1 dk sürüyor zaten. Bir şey anlamıyorum sessiz sedasız bitiyo
yazarın akşam akşam sorduu soruya bak 😂😂 biri şuna video çekip atsın merakı gitsin 😂😂
Aşırı yük bindiğinde barajın tüm kapaklarını açıyorum bölge sular altında kalıyor.
Titreme kasılma ve inleme oluyor bacaklarım baya kasiliyir bende ya penisim de aynı şekilde kasiliyor
Ben elimle yapmiyorum ki alternatif şeyler kullanıyorum dkdjdk
Ahaha cok farkli durumlar 😅 ama hepsinin cevabini bir kerede vermek zor 😂
Aslında elimize kerkiniyoruz
hiç mi erkek boşaltmadın?
boşaltmamış ablası tecrübesiz videoda izlemiyor sanırm jsjsjs
Bu durumda canım saçma dusunlere girmeyin
bütün kaslarım kaslıyor kitleniyorum bir anda pat
vajina düşünülmez ki
Mastürbasyon mu diyorsun? Yaa tatsıx o
Benim ki titreyerek ve fena halde inleyerek
Hiç inlemeden boşalırım.
Becerildiğini düşünüyoruz bir kızın.