Cinsel Yaşam Lezbiyen olupta gizli yaşayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Lezbiyen olup arkadaş bulamayan ya da gizli yaşayan var mıdır? Lezbiyen olupta gizli yaşayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LexaMokTrikru Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Mutlaka vardir. Cevresindeki insanlarin tepkisinden korkan, hatta kendi kabullenemeyip icten ice yasayan da vardir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana niye denk gelmiyor Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Erkek olmama rağmen bana bazen denk geliyor iletişim kuramıyorlar kızlarla 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl Evet seks konusunda sorun yok ama ıçlerinde hep bir kadın arzusu var Yorumla mint__yesili +1 yıl Deniyorlar mi peki sonradan Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl @mint__yesili normal sekstense baya iyiler ama kadın kadına deneme fırsatı buldukları anda denelerler Yorumla mint__yesili +1 yıl Onu sordum ben de deniyorlar miKızlarla iletişim kuramiyorlarmis demişsin Yorumla HakannnnAlpppp +1 yıl @mint__yesili iletişim derken fikirlerini iletme konusunda sorun yaşıyorlar toplumsal baskıdan dolayı Yorumla mint__yesili +1 yıl Aslında daha rahatlar gizli olanlar değil tabi dediğin gibiler haklisin Yorumla Soran +1 yıl Evet güvenebilsem deneyecem Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gizli olmayıp, 3-5 güne öldürülmeyelim değil mi dimi ama? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet o da var Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lezbiyen değilim kızlara ilgim var 2 36 Yorumla Soran +1 yıl Benimde ilgim var öpüşmek sevismek ama bulamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sosyallles bulursun Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç sevistin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşık olduğum biri vardı seks ve opusme olmadı maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ya ben devamlı lez video izlerim gerçeğini çok istiyorum öpüşmek mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ben asiktim bendeki sadece cinsel arzu degildi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen misin sen Yorumla Soran +1 yıl Aşık nasıl olunur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣bosver Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyen miyim bilmiyorum ama bir kızla sevismek çok hoşuma gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen olmadığını anladım zaten boş ver bulursun birini Yorumla Soran +1 yıl Vajinasini yalasam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dediğini anlasam Yorumla Soran +1 yıl Vajina yalama isteğim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten kızlara ilgin olması aynı sey Yorumla Soran +1 yıl İşte çok istek var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napim kanka hshshhdhdSoruyu yanlış sormussun o zaman nasıl fbkiz bulurum diye sormalisinBence sosyalles öyle bulursun Yorumla Soran +1 yıl Burdan çıkar mı diye sordum yazmadi kimse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan 1 w kişi vardı tanıdığım ben sanaldan güvenmem mesela guveni geçtim tatmin olmam büyüdü bozulur yapmam öyle bana göre degil Yorumla Soran +1 yıl Ya burdan tanışsak reel de görüşsek keşke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok benlik değil dediğim gibi Yorumla Soran +1 yıl Denesek bir kez olsun sadece öpüşmek yeter burnumuzu degdirsek yine raziyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızın da abazani varmış yapma aa git sosyalles bul saçmalama boyle Yorumla Soran +1 yıl Bulamadim işte ve çok isteğim var hemcinsimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaşlarindan subhelendigin varsa dene Yorumla Soran +1 yıl Varda işte cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahha arkadaşınla yapamayip bana yuruyorsun cesaretin olmaz buna da kızları biliyorum ben dedigimi yap gercegini yasa Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gerçekleşecek off her gün masttan bıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AskoSosyalless Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman masta devam Yorumla Soran +1 yıl Bıktım ama hergun işin yoksa hazırlık yap okşa Yorumla Hadiiyani +1 yıl Takil bana sexting yapalım dese Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Herkes bilmiyor bazı insanlar biliyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İllaki yaşayan vardir 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bir çok insan var böyle 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tanıdığım biri yaşadı. yaaaşıyor. Sırdaşımdır. 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vardır illaki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen nesin Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Vardır illaki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutlaka vardir. Cevresindeki insanlarin tepkisinden korkan, hatta kendi kabullenemeyip icten ice yasayan da vardir.
Bana niye denk gelmiyor
Erkek olmama rağmen bana bazen denk geliyor iletişim kuramıyorlar kızlarla
Cidden mi
Evet seks konusunda sorun yok ama ıçlerinde hep bir kadın arzusu var
Deniyorlar mi peki sonradan
@mint__yesili normal sekstense baya iyiler ama kadın kadına deneme fırsatı buldukları anda denelerler
Onu sordum ben de deniyorlar mi
Kızlarla iletişim kuramiyorlarmis demişsin
@mint__yesili iletişim derken fikirlerini iletme konusunda sorun yaşıyorlar toplumsal baskıdan dolayı
Aslında daha rahatlar gizli olanlar değil tabi dediğin gibiler haklisin
Evet güvenebilsem deneyecem
Gizli olmayıp, 3-5 güne öldürülmeyelim değil mi dimi ama?
Evet o da var
Lezbiyen değilim kızlara ilgim var
Benimde ilgim var öpüşmek sevismek ama bulamiyorum
Sosyallles bulursun
Sen hiç sevistin mi
Aşık olduğum biri vardı seks ve opusme olmadı maalesef
Ya ben devamlı lez video izlerim gerçeğini çok istiyorum öpüşmek mesela
Ya ben asiktim bendeki sadece cinsel arzu degildi
Lezbiyen misin sen
Aşık nasıl olunur
🤣🤣🤣bosver
Lezbiyen miyim bilmiyorum ama bir kızla sevismek çok hoşuma gidiyor
Lezbiyen olmadığını anladım zaten
boş ver bulursun birini
Vajinasini yalasam
?
Ne
Ne dediğini anlasam
Vajina yalama isteğim var
E normal
Zaten kızlara ilgin olması aynı sey
İşte çok istek var
Napim kanka hshshhdhd
Soruyu yanlış sormussun o zaman nasıl fbkiz bulurum diye sormalisin
Bence sosyalles öyle bulursun
Burdan çıkar mı diye sordum yazmadi kimse
Burdan 1 w kişi vardı tanıdığım ben sanaldan güvenmem mesela guveni geçtim tatmin olmam büyüdü bozulur yapmam öyle bana göre degil
Ya burdan tanışsak reel de görüşsek keşke
Yok benlik değil dediğim gibi
Denesek bir kez olsun sadece öpüşmek yeter burnumuzu degdirsek yine raziyim
Kızın da abazani varmış yapma aa git sosyalles bul saçmalama boyle
Bulamadim işte ve çok isteğim var hemcinsimle
Arkadaşlarindan subhelendigin varsa dene
Varda işte cesaret
Hahha arkadaşınla yapamayip bana yuruyorsun cesaretin olmaz buna da kızları biliyorum ben dedigimi yap gercegini yasa
Nasıl gerçekleşecek off her gün masttan bıktım
Asko
Sosyalless
Olmuyor işte
O zaman masta devam
Bıktım ama hergun işin yoksa hazırlık yap okşa
Takil bana sexting yapalım dese
Var elbette, bu ülkede başka türlüsü mümkün değil
Herkes bilmiyor bazı insanlar biliyor
İllaki yaşayan vardir
bir çok insan var böyle
Boş ver sana erkek lazım bence
Tanıdığım biri yaşadı. yaaaşıyor. Sırdaşımdır.
Vardır illaki
Sen nesin
Vardır illaki
Evet ben
Benn