- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok önce bunu bilmen gerek sonra on sevisme çok önemli 15 dk en az sonra oral seks gerek iki tarafa yapılması gerek ki ıslak daha kolay girer vajinanın şişip klitorisi resmen kan toplaması gerek sonra erkek sürterek giriş yapması gerek kadın içinde kendisini kasmamasi gerek ve zevkine odaklanmasi gerek doğru sekste kan ve acı olmaz bunları yaşıyorsa kesin yanlış giden bir şey var
Bunlar
Ya kendini kastın
Ya da normalden kendini kasmadiysan psikolojik bir düşünce yüzünden kendini kastin
Ya erkek çok sert girdi
ya da penis vajina uyumsuzluğu var yani penis vajinaya büyük geliyor021 Yorumla- +1 yıl
Vajina yeterli islakliga ulaşırsa kadın ise kendisini kasmaz sadece zevkine odaklanirsa çok bir sorun olmaz buyukte olsa alışır zamanla
- +1 yıl
Evet kızlık zarı yok hepsi yalan
- +1 yıl
Sen cahilsin galiba kendi bedenini tanımıyorsun sanırım çok yazık kızlık zarı diye söylenen şey hymen adı verilen yapı onunda kızlık zariyla bir alakasi yok köylü milletinin namus diye uydurma lafı kızlık zari
- +1 yıl
Hymen kızlık zarı değil kız git biraz video izle araştır doktora falan git kendi bedenini öğren bilimi inkar ediyorsun sonra da bilmiş bilmiş konusuyorsun cahil
- +1 yıl
Tam bir iflah olmaz cahilsin. "Hymen nedir?' yazarsan direkt olarak "Hymen (Kızlık Zarı)" yazısına ulaşırsın. Ama yobaz olduğun için araştırmadan yine kendi dediğini doğru sanacaksın. İngilizce bilmeden İngilizce terim kullanan bir kendini bilgin sanan cahilsin. Gerçekler acıtır ama zamanla alışacaksın.
- +1 yıl
Hay senin kafanın yayına cidden çok yazık hala inatlasiyorsun hymen kızlık zarı değil hymen vajina girişinde bulunana küçük doku parçası kızlık zariyla ne alakası var araştırırken bile yanlış araştırıyorsun cidden yazık ulan doktora gittim sordum öğrendim diyorum onuda yalanliyorsun hala cahil cahil var diyorsun he var Allah'ta zaten kadın dusmaniydi erkek yapmaya yapsın ama yaptığı anlasilmasin dedi ama kadın yaptığında karpuz gibi yarilsin ve anlaşılsın kadına çünkü namusu bacak arasından verdi erkeğe vermemiş demi aynen öyle kör cahil hadi git ya
- +1 yıl
Keşke dediğin kadar okuyor olsan anlardın da yok yani sen boş kafayla devam et ya da dolu sandığın ama aslında boş olan kafayla
- +1 yıl
Kafanın içinin boş olduğunu bu kadar belli etmesen keşke. Al bu link de sana kapak olsun "Google yanlış biliyor ben doğru biliyorum" falan da dersin sen şimdi yazık 😆 www.google.com/search
- +1 yıl
Sende biraz doktor videosu izle beynin açılsın. https://youtu.be/W_6Ttvtdzlw
- +1 yıl
Ulan sen videoyu izledin mi ki konuşuyorsun
- +1 yıl
Sen doktorun anlattığını dinleyip inanmıyorsan o senin sorunun
- +1 yıl
Kızlık zarı diye bir şeyin olmadığını hymen denilen yapının genel ifade olarak kızlık zarı denildiğini de dinledin mi bakirelik orada olmadığını da dinledin mi
- +1 yıl
Videoda öyle bir ifade geçmedi, her duyduğunu yanlış anlayan tiplerdensin belli ki. Zaten videodaki kadını da eksik dinlemişsin, kadının dediklerini yanlış ezberlemiş gelmişsin. O doktor diye dinleyip geldiğin kadında da tutarsızlıklar var. Kadın sırf dikkat çekmek için kızlık zarı yok diyor, sonra da "kızlık zarı yani hymen" diyerek kızlık zarının yapısını anlatıyor. Olmayan şeyin yapısı nasıl olacakmış? Ahahah... Tamamen prim amaçlı yapılmış bir YouTube videosuna enayice körü körüne inanmışsın. Demem o ki her duyduğuna inanma, araştır ve gerçekleri öğren. Dinliyorsan da yarım yamalak dinleme. Sadece cahiller bir insana sorgulamadan düşünmeden körü körüne inanır.
En İyi Cevaplar
+1 yılAkışına bırak tavsiye almak yerine, o esnada neler yapmak istiyorsan ve nasıl hissediyorsan o şekilde hareket et, hislerin sana en iyi yol göstericin olacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bakirsen istekli olman oldukça normal, tecrübeli sanması onunda bu konularda deneyimsiz olduğunun göstergesidir. Zaten bakirsen ve ilk birlikteliğin olacak ise oluşacak bedensel reaksiyonlardan zaten tecrübeli diye düşüncesi oluşmamalı
Ön sevişme çok önemli sakin kal kendini kasma rahat bırak gerisini o halleder.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sakin olun yeter
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kendini kasma ve şunu bil yeter ucunda ölümm yok ki olayları akışına bırak
413 Yorumla- +1 yıl
Beni bir doyursan. Gerçekten ne olur be. Bir hafta doyur ne olursun... inan hasretim birisine. Al lan desen al. Ye iç bitir Beni desen. Herseyinle benim olsan. Sonra mesaj yazdan. Hamileyim diye.
- +1 yıl
@sessizlikveyalnizlik ne saçmalıyorsun sen genç adam hayel aleminde mi yaşıyorsun bir silkelen kendine gel
- +1 yıl
Sakin ter anlama beni. İstek duyuyorum. Ne kaybedersin ki.
- +1 yıl
Gelemiyorum. tamam.
- +1 yıl
Hep hayal kurdum. Neden yıktınız ki? Seni istemek arzu duymak... hiç mi hasret çekmedin erkeğe...
- +1 yıl
@sessizlikveyalnizlik birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama
- +1 yıl
At döv sen benim eşim isim yoldaşım olda. Raziyim. Ya Rabbim şu kız eşim olsun.
- +1 yıl
Tecrübe sanırım
- +1 yıl
@Bankerçılgın illaki bir evlilik geçmişim var sonuçta yaşadık ve tecrübe rttik
- +1 yıl
Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım
- +1 yıl
Biliyorum seni az buçuk takip de ettim. O yüzden eşim olanı istiyorum zaten @r_engarenkyollar
- +1 yıl
@Bankerçılgın teşekkür ederim gülüm sağolasın ama ben eşimden ayriyim
- +1 yıl
Özür dilerim
Ön sevişme çok önemli
İyice sulanırsan
Kolayca girer içine02 Yorumla- +1 yıl
Ön sevişme nasıl olmalı
- +1 yıl
Öpüşme yalamak oral...
+1 yılSenin zaten cinsel ilişki tecrüben var sana ne onerelim ki 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki ilk kez yapınca da gerdek önerisi istiyorsun
25 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon bacı hacı?
Cevap sahibi+1 yılSanki daha önce zikmediler de seni soruyorsun
Cevap sahibi+1 yılZikik seni
- +1 yıl
Ya ne zikilmesi seni ziktikleri için herkesi zikmişler sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılPatlak yaren😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de yaprak yedim. Sakın hızla girmesin kanama falan fazla olur. Dik girerse erkek yan girerse kıza hamilesin. İçine boşalana kadar çıkarma sonra 2 hafta yara iyileşsin sonra git gel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bir şey yapma kendini kasma, sırt üstü yat yeter...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kerede hızlıca girip bozsun. Öyle yavaş yavaş daha çok acır.
00 Yorumla
+1 yılKendini sıkma serbest bırak nasıl olsa yolunu buluyor kayıyor gidiyor
00 Yorumla
+1 yılDinlenmek yatmak uyumk gün içinde iflahın sklyo cünki
00 Yorumla
+1 yılBişey yapmana gerek rahat ol kasma bırak kendi halinde gelişsin
00 Yorumla
+1 yılÇatır çatır sabaha kadar akşama. kadar hafta boyu aylarca ve yıllarca 😊😊pompakee
10 YorumlaBenim çok çılgın fikirlerim var. :D
01 YorumlaOnsevisme , ondan sonra gerisi gelir
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol emmeli gommelli başka nolcak
00 Yorumla Keyfini çıkarmak lazım
00 YorumlaBatak oynanabilir
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi akışına bırak rahat ol gerisi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Sen kasılma, erkek gerekeni yapar ;)
00 Yorumla
+1 yılsaatlerce yalamak yalanmak lazım
00 Yorumlakayganlastirici kullan
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmadan uyumayın 🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakin olup acele etmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılBence karşılıklı pes oynamak
00 Yorumlabol bol yalamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç gerdeğe girmedim bilmiyorum.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHee yaşamadim
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Namaz kıl ilk önce
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılakışına bırakmak lazım kısaca.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeyi ne kadar bildigine bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahta Saint uyumlu olmaları akışına bırakmak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yıltabi hatta diyorum senin ananı...
34 Yorumla
+1 yılbeni çağır
06 Yorumla- +1 yıl
ne ner
- +1 yıl
gormeden konusma derim
- +1 yıl
onu kimin yapqcagı belli olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol kendini kasma
00 Yorumla
+1 yılUyuu
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak lazım bence
00 Yorumla
+1 yılGerdeğe girebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPompaaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri