Sizcede öyle degilmi ozellille cinsellik yapılınca ayıp degil söylenince ayıp sorulunca ayıp
Veya bazı şeylerin isimleri kaba soylenice neden ayiplaniyorayni seyll degilmi
Sizcede öyle degilmi ozellille cinsellik yapılınca ayıp degil söylenince ayıp sorulunca ayıp
Veya bazı şeylerin isimleri kaba soylenice neden ayiplaniyorayni seyll degilmi
Cinsellik normal bir şey. Fakat herkesin özeli olması gerek topluma saygı diye de bir şey var. Arzu, üreme için olan bi olay. Arkadaş ortamlarında ailede (anne baba kardeş abla abi ) yanında konuşulması da bana göre ayıp. Eşinle mesela istediğin gibi konuş yap bundan doğalı yok.
Boş ver anlamadın dediğimi
Dediğim farklı burada detay yazmam sapikalr var
Buna ben de anlam veremiyorum. Penis vajina mastürbasyon diyince insanlar bana hain gibi bakıyor ama ağzına alırken hiçbir şey yok. Adamın altına yatıp inlerken sıkıntı yok. Ne saçma düşünce tipi ya.
Cevap
14Cevap
Bence ayıp değil
Söylenince de ayıp değil bence ya ben de anlamıyorum insanları
Çözemedim daha hemde farklı bakılıyor
Ona bakarsan hepimiz tuvalete gidiyoruz, madem her doğal şey insan içinde olabilmeli, gel o zaman hacetini karşımızda hallet
Doğru bir tespit... Cinsellik insanlar için hem üremek hem zevk almak içindir... Kadın da erkek gibi özgürce yaşamalı, konuşmalıdır...
Çünkü her şeyin bir yeri var. Söylendiğinde ayiplanmayan yerler olduğu gibi ;)
Haklısın ben yapmam diyen bile o anda canı çekiyor. mastürbasyon yapıyordur. Ama söylenince ayıp ben öğle şey yapmam derler 😏
Doğru söylüyorsun yapınca ayıp olmayanı yapmaya devam
Ne alaka yaşanınca da ayıp. Sen milletin gözü önünde cinsellik yaşayabiliyor musun?
Valla orasını bende hiç anlamis değilim gerçekten neden böyle diyor herkes yapınca mis soyleyince kaka
Ne dediğini anlamadım
çok güzel bi yorum bence
çok güzel bir konuya değinmişsin bence
Hayır
osuruk
kuralına göre olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?