dik orta boy meme mi daha çekicidir büyük hafif sarkık meme mi? büyük olup da dik olan çok nadir oluyor
orta dik
büyük hafif sarkık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dik orta boy meme mi daha çekicidir büyük hafif sarkık meme mi? büyük olup da dik olan çok nadir oluyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Farketmez. Çok büyük olmasına gerek yok. Küçük de olmasın. Yani böyle orta iyidir aslında. Dik de olur sarkık da olur. Ama yaşa göre değişir. Olgun kadınsa sarkık daha iyi. Gençse fitse hafif dik olması ve olgun göğüs olması daha iyidir. Esmer olunca da o kara göğüsler aşırı seksi olur bence. Biraz yağlı vücutta o göğüsler çok iyi oluyor.
Aslinda yaniliosunuz
Bana gore meme vucutla orantili ve kizin yuzune etrafa verdigi havayla uyumluysa guzel demektir
Kucuk memeli olup seksi olan
Iri memeli olup cocuksu olan
Normal olup itici olan kizlarda var dusunursek
Yani ben bir memeyi severim demem icin butun olarak gormem degerlendirmem lazim
bir erkek için göğüslerin büyüklük kriteri avuca sığıp sığmamasıdır. Avuca sığıyorsa iyidir, sığmıyor ufaksa kötüdür, avuçtan taşıyorsa zaten devasadır sdfsdf
Dik diri olması büyük olmasından her zaman daha iyidir. 100 erkeğe sor 90ı bunu der
Sen neden b unu sordun?
göğüslerimi çok beğeniyorum avuçtan taşıyor ve dimdik bir de beyaz tenliyim ama erkek arkadaşımın en yakın arkadaşının göğüsleri aşırı büyük 2 avuç rahat var 1 tanesi ve sürekli çok açık giyiniyor acaba gözü ona kayar mı diye kompleks yapıyorum sevgisinden şüphem yok karakteri de güzel ama güvenemiyorum hiçbir erkeğe
Güvenemediğin erkekle sevgili olman garip bir kere öncelikle de. Aşırı büyük olması bence daha kötü. Açık giyindiği için gözü kayar mı b ilemem ama seninkilerle tatminm oluyorsa zaten kaymaması lazım.
Kayıyorsa da senin için erken b ir işaret bu
çok seviyor ve kaybetmekten çok korkuyor dediğine göre hiçbir kadına gözü kaymıyor dikkatini çekmiyor liseden sonra ilk sevgilisi benim ve gerçeken çekici biriyim ama özgüven problemi yaşıyorum bazen
güzelsen problem yaşamaman lazım aksine daha cok güvenmen lazım. FArklı.
Çocuğu gözünde çok yakışıklı mı görüyorsun yoksa?_
hayır yanında ben çok fazlayım hatta herkes söylüyor ama çok seviyorum seviliyorum güzel seviyor kaybetmekten korkuyorum
Sana güven hissi verememesi çok üzücü cidden o zaman. Bu tarz özgüven problemleri genelde çiftlerden birinin diğerine güveni vermemesinden kaynaklı oluyor hep.
maalesef babamın karakterinden dolayı kendimi bildim bileli hiçbir erkeğe güvenemeyip kendimi yıprattım
Babanla aranız bozuk sanırım o zaman? Yaş kaç sorması ayıptır?
Babanla alakalı sormam rahatsız etti sanırım pardon
önemli değil teşekkür ederim
Rica ederim. Anlayabiliyorum benimde kendi babamla 7 senedir aram bozuk oldugu için yarattığı o güvensizliği. O yüzden öyle düşünmüşütm
Orta ve üstü severim
Aslında arasına alabilecek ölçüde olması yeterlidir 😈😈
Dik olduğu zaman zevk vermiyor özelikle sekse te 😃😃
sarkık da göze hitap etmiyor ama dik neden zevk vermiyor
Meme bence her haliyle çok estetik. Vücut tipine göre kimine büyük kimine küçük yakışıyor
ne kadar küçükse emmek o kadar daha güzel ve zevk verici
hayır ben sevmem.. ufak sert ve dik olmasını tercih ederim...
Orta ve dik olmalı, uçları emmeye müsait, avuçlayıp sıkılmalık😍
Meme olsun benim olsun
ele avuca gelecek Bir de uçları kahverengi olacak
Kişiden kişiye değişir
Büyük olsun nasıl olursa olsun bence
sarkık olması önemsiz mi
Önemsiz bence
Senin ki büyük herhalde
bir avuçtan taşıyor ama çok büyük değil dimdik en ufak sarkık yok
Hm ilgilen o zaman ihmal etme
Küçük diri ve dik olsun.
Orta dik olan her zaman en güzelidir en iyisidir