Bu sitede en çok cinsellik içeren sorular ya da içerikler Pembeler den mi yoksa mavilerden mi geliyor.
Pembeler
Maviler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sitede en çok cinsellik içeren sorular ya da içerikler Pembeler den mi yoksa mavilerden mi geliyor.
Genel olarak Kızların sorusu daha fazla rağbet görüyor. yani kızların daha çok sorduğunu bile görüyorum zaman zaman özellikle kadın fenomenler çok fazla cinsellik sorusu soruyorlar. bu yüzden değişir genelde
Bunun dışında gizli üye olup sadece troll soru soranlarda var maalesef. çoğu zaten saçma soru oluyor ya da gerçek soru olmuyor bazıları da kaldırılıyor zaten.
Ve sen bu kadar acının içinde, elektriğin olmadığı internetin zayıf olduğu bir yerde KS ye mi giriş yapıyorsun
Millete diyerek eline ne geçti? Kız sormuş akıl istemiş yardım ediceğine köstek olma ve kardeşim. Acın yok oturduğun yerden sıcacık mesaj atıyorsun
Milletin acısını düşünmeden yargılaman yanlış
Cevap
2Cevap
Bunun sayısal değeri yapılmış mı bilmiyorum. Kızların sorusu daha fazla rağbet görüyor ama o sebebden erkekler sormadan önce baya çekiniyor
Eğer gerçekten bir şey soranları soruyorsanız "Kızlar" Adet olarak soru paylaşımını soruyorsanız "Erkekler"
Daha çok kızların gerçek soru sormasının sebebi ise maalesef toplumumuzda cinselliğin (özellikle kadınlar için) tabu olarak kabul edilmesi. Bu nedenle kadınların kafalarında cinsellik hakkında çok daha soruları oluyor. Bu soruların çoğuna da maalesef yanıt bulamıyorlar.
reelde cinsellik yaşamayanlar burada film yıldızı gibiler. daha çok erkekler soruyor.
Pembeli olanlarda mavili aslında
kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?