Cinsel Yaşam Hamile biriyle birlikte oldunuz mu, ne hissettiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Hamile biriyle birlikte oldunuz mu, ne hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Olmadım ama en çok merak ettiğim zaafım var hamilelere görünce aklım karışıyor bide şey yapmak isterdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neydi Yorumla YüksekAkrepp +1 yıl Nasıl neydi Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bunu hic yasamadim ve merak ediyorumHatta yasamayi birak sanalda bile olsa 1 kere konusmak istiorum bunu 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Maalesef evli değilim farkeden bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece sertliğin fazla olmaması lazım sanırım 😀 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olmadım ama hamile olup yapmak isteyen kişilerle konuştum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla samedjackson +1 yıl Buradan Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Olmadım ama isterdim, merak ediyorum çünkü nasıl bi his olduğunu 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet oldum ve bence çok zevkli Çok güzel bir şey Keşke Yine olsa sen hamile misin 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hamile ile kilolu arasındaki fark ne açıklama yapa bilir misin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet eşim hamileyken birlikte oldum. Farklı bir durumu yok ki aynı seks. Niye sordun ki hamile misin :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kontrollü şekilde olduk. Ama analdan. Dikkatli davrandık çok zevk aldık. 0 4 Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Anal mı, neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet anal, hamilelikte notmali tehlikeli o nedenle Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bilmiyorum kaç yaşındasın sana bunu kim öğretti ama sana çok yanlış şeyler öğretmişler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol bilgili adam. Senin bilgin sana, benimki bana. Yorumla
balgibihatunn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl hamileler yapıyo zaten eşleriyle bir süre daha 1 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Daha ateşli oluyorlar diye biliyorum ama. ben hiç olmadim 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 kere oldum acayip bir his 🙈 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla CaptainVenture +1 yıl Yani karnı büyük ve guzel ama deligi biraz geniş oluyor ama acayip gzl hele göğüsler falsn Yorumla Soran +1 yıl Kimden hamile Yorumla CaptainVenture +1 yıl Kocasından tabiki Yorumla Soran +1 yıl Senden olmasın Yorumla CaptainVenture +1 yıl Ben s1kerken 6.5 aylik hamileydi zaten sen hamilemisn Şu an merk ettm Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşı mıydı Yorumla CaptainVenture +1 yıl Hyr netten tanışmıştık ama yaşadığım yere yakındı Yorumla Soran +1 yıl Niye aldattı Yorumla CaptainVenture +1 yıl Kocası buna ellemiyormus hamile kaldığından beri bizde sohbet falsn derken ilerledik sonunda reelde buluştuk görüştük yazsana 0zelden burdan soruyon herseyi. 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olmadım ama denemek isterdim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Sebebi yok ama o dönemde kadınlar aşırı arzulu oluyorlarmış . Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. oldum mesai arkdasım ile cok keyıfılı idi 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Asla yapmayacağım şeylerden diyebilirim 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Hayır hanımefendi olmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl olmadım ben garip oluyorum zaten onları görünce ablam hamile değişik 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yksa sen hamileyken başkasıyla mi oldun 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmadım..Onlar istemez herhalde?Değil mi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oldum sanırım en iyi seks maceramdı 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmşyorum ama asırı zevk aldım 7 kere bosaldım Yorumla Soran +1 yıl Atma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deneyelim istersen 7 atmazsam sana istediğini yapabilirisn Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ylaş bana Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ulas bana Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ekle Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmadım. Hamile bırakıp devam etmek isterdim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki yaşamaya. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Grup yapmışız ya hem de ikizmiş sonradan öğrendk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öğrendin Cevap sahibi +1 yıl Arkadasım soyledı su anda 3 aylık doğdu bız nisanda olmuştuk sen hamıle mısn Soran +1 yıl Hayır Cevap sahibi +1 yıl Birden fazla kişinin oldugu ortamda takıldn mı? Soran +1 yıl Hayır. Cevap sahibi +1 yıl Hayal dunyanı merak edıyorum anlatamadıgın hayaller olmalı ya da anılar senı uçuran Soran +1 yıl Kimden hamileydi Cevap sahibi +1 yıl Esinden Soran +1 yıl Neden aldatıyor du Cevap sahibi +1 yıl Bna aşık
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız saçmalama 😂🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı. Hayır olmadım 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Nasıl yani 0 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl İlk 3 ay son 3 ay olunmamali Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oldu ama detay ı burdan anlatmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelde ancak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oldum ama hissettiklerimi burada anlatamam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıktan yazamam ayrıca ben tek değildim Yorumla Soran +1 yıl Gizli yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz işte yorum olarak yazamam Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. eşimle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Olmadım ama en çok merak ettiğim zaafım var hamilelere görünce aklım karışıyor bide şey yapmak isterdim
Neydi
Nasıl neydi
Bunu hic yasamadim ve merak ediyorum
Hatta yasamayi birak sanalda bile olsa 1 kere konusmak istiorum bunu
Maalesef evli değilim farkeden bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece sertliğin fazla olmaması lazım sanırım 😀
Olmadım ama hamile olup yapmak isteyen kişilerle konuştum
Nerde
Buradan
Olmadım ama isterdim, merak ediyorum çünkü nasıl bi his olduğunu
Evet oldum ve bence çok zevkli Çok güzel bir şey Keşke Yine olsa sen hamile misin
Hamile ile kilolu arasındaki fark ne açıklama yapa bilir misin?
Evet eşim hamileyken birlikte oldum. Farklı bir durumu yok ki aynı seks. Niye sordun ki hamile misin :))
Kontrollü şekilde olduk. Ama analdan. Dikkatli davrandık çok zevk aldık.
Anal mı, neden?
Evet anal, hamilelikte notmali tehlikeli o nedenle
Bilmiyorum kaç yaşındasın sana bunu kim öğretti ama sana çok yanlış şeyler öğretmişler
Sağol bilgili adam. Senin bilgin sana, benimki bana.
hamileler yapıyo zaten eşleriyle bir süre daha
Daha ateşli oluyorlar diye biliyorum ama. ben hiç olmadim
1 kere oldum acayip bir his 🙈
Nasıl
Yani karnı büyük ve guzel ama deligi biraz geniş oluyor ama acayip gzl hele göğüsler falsn
Kimden hamile
Kocasından tabiki
Senden olmasın
Ben s1kerken 6.5 aylik hamileydi zaten sen hamilemisn Şu an merk ettm
Hayır
İş arkadaşı mıydı
Hyr netten tanışmıştık ama yaşadığım yere yakındı
Niye aldattı
Kocası buna ellemiyormus hamile kaldığından beri bizde sohbet falsn derken ilerledik sonunda reelde buluştuk görüştük yazsana 0zelden burdan soruyon herseyi. 🤣
Yazdım
Olmadım ama denemek isterdim.
Niye
Sebebi yok ama o dönemde kadınlar aşırı arzulu oluyorlarmış .
Evet oldum hem de baya sürdü
oldum mesai arkdasım ile cok keyıfılı idi
Asla yapmayacağım şeylerden diyebilirim
Neden bu soru?
Hayır hanımefendi olmadım
olmadım ben garip oluyorum zaten onları görünce ablam hamile değişik
Yksa sen hamileyken başkasıyla mi oldun
Olmadım..
Onlar istemez herhalde?
Değil mi?
oldum sanırım en iyi seks maceramdı
Niye
bilmşyorum ama asırı zevk aldım 7 kere bosaldım
Atma
deneyelim istersen 7 atmazsam sana istediğini yapabilirisn
Olur
ylaş bana
Ne
ulas bana
Nasıl
ekle
Tamam
Olmadım. Hamile bırakıp devam etmek isterdim.
Neye
İlişki yaşamaya.
Grup yapmışız ya hem de ikizmiş sonradan öğrendk
Nasıl öğrendin
Arkadasım soyledı su anda 3 aylık doğdu bız nisanda olmuştuk sen hamıle mısn
Hayır
Birden fazla kişinin oldugu ortamda takıldn mı?
Hayır.
Hayal dunyanı merak edıyorum anlatamadıgın hayaller olmalı ya da anılar senı uçuran
Kimden hamileydi
Esinden
Neden aldatıyor du
Bna aşık
Evet oldum neden sordun ki
Daha dar daha güzel ve istekli oluyorlar
onun zevki bambaşka
Hala biriyle olmadım. 25 yaşındayım evet... 🥺
Normal ilişkiden bi farkı olmaz
Kız saçmalama 😂🤦🏻♂️
Olmadim ama denemek isterdim
Hamile misin