Cinsel Yaşam Para karşılığı ilişki yaşamak acizlik midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her 3 günde 1 bunu yapıyorum yapma sebebim ise kendi kendime yapma alışkanlığına son vermek. Sizce para karşılığı ilişki acizlik midir? Para karşılığı ilişki yaşamak acizlik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok be sigara alkol içiyorsun paranı verip zevk için sigara alkol içenler var aynı mantık sende onlara gidiyorsun Kac para postası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Posta değil. Saati 1000 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Malsın sen burada postası 50₺ Den. Başlıyor 2 posta de 100-150₺ de kabul edşyokar Genc kizlar 29 yaşında var postası 200-250₺ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acizdir bir kız olarak diyorum sana gelen de senin gibi olanda acizdir. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evlendikten sonra ilişki 2 dk sürüyo bitiyo buna da tecrübesiz diyosunuz?Sevgili de yok. her şey karım için. Onu mutlu etmek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin tecrübesi kendine şahsen bana sorsanız tecrübesiz bir erkek mi? Ben olduğuna inanmam aynı şeyi siz erkekler de düşünüyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Sana bi soru sorayım ama dürüst ol. 2 seçenek var ve illa 1 tanesini seçeceksin.1) Evlendiğin kişinin daha önce hiç ilişkiye girmemiş olması ama max 2 dk sürmesi2) daha önce ilişki yaşamış tecrübeli ve ilişki cinsel ilişki süresi en az 30 dakika..Hangisini seçerdin Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence normal. Bende yapıyorum 0 0 Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hiç kullanmadım acizlik demeyelim ama bilemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani hayat kadını gidiyorsun? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hayat kadını değil. eskort.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fahiş e yazmıştım zaten. Hangi ilde? Ve zevk alıyor musun ki? Yorumla Soran +1 yıl İl söylemeyeyim. Zevk alırım tabi. 1 2 saatlik ücreti veriyorum, direk olaya da girebilirsin ama ben onu sevmiyorum. Ben kadını ıslatınca daha çok mutlu olurum. O ıslanıncaya kadar uğraşırım bunu zaten zevk almasan yapmazsın Yorumla EagLe02 +1 yıl İstanbul'da bildiğin üniversiteli genç biri var mı Yorumla Soran +1 yıl güzel kardeşim gibi hissettim kanka o nasıl soru aw.. Yorumla Soran +1 yıl Pzhevenk Yorumla mehmet1adamm +1 yıl denizli Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoklukta gider 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Bence evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok be sigara alkol içiyorsun paranı verip zevk için sigara alkol içenler var aynı mantık sende onlara gidiyorsun
Kac para postası
Posta değil. Saati 1000
Malsın sen burada postası 50₺ Den. Başlıyor
2 posta de 100-150₺ de kabul edşyokar
Genc kizlar 29 yaşında var postası 200-250₺
Acizdir bir kız olarak diyorum sana gelen de senin gibi olanda acizdir.
Evlendikten sonra ilişki 2 dk sürüyo bitiyo buna da tecrübesiz diyosunuz?
Sevgili de yok. her şey karım için. Onu mutlu etmek için
Herkesin tecrübesi kendine şahsen bana sorsanız tecrübesiz bir erkek mi? Ben olduğuna inanmam aynı şeyi siz erkekler de düşünüyorsunuz
Sana bi soru sorayım ama dürüst ol. 2 seçenek var ve illa 1 tanesini seçeceksin.
1) Evlendiğin kişinin daha önce hiç ilişkiye girmemiş olması ama max 2 dk sürmesi
2) daha önce ilişki yaşamış tecrübeli ve ilişki cinsel ilişki süresi en az 30 dakika..
Hangisini seçerdin
Sonuçta yapıyorsun ama yapma günah
Bence normal. Bende yapıyorum
Hiç yapmadım umarım yapmamda
hiç kullanmadım acizlik demeyelim ama bilemedim
Yani hayat kadını gidiyorsun?
Hayır hayat kadını değil. eskort..
Fahiş e yazmıştım zaten. Hangi ilde? Ve zevk alıyor musun ki?
İl söylemeyeyim. Zevk alırım tabi. 1 2 saatlik ücreti veriyorum, direk olaya da girebilirsin ama ben onu sevmiyorum. Ben kadını ıslatınca daha çok mutlu olurum. O ıslanıncaya kadar uğraşırım bunu zaten zevk almasan yapmazsın
İstanbul'da bildiğin üniversiteli genç biri var mı
güzel kardeşim gibi hissettim kanka o nasıl soru aw..
Pzhevenk
denizli
Yoklukta gider
Hayır knk buda bir meslek sonuçta
Bence evet.
Acizliktir