Flort ettigim kisi bakir degil ondan cok hoslaniyorum ama bakir olmamasini kaldiramiyorum bircok kizla iliskiye girmis dusundukce aglayasim geliyor yediremiyorum bu yuzden onunla konusmayi kesip unutmak istiyorum bunu da ona soylemek istiyorum nasil soyleyebilirim ya da yaptigim mantikli mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten senin gibi kızlar kaldı mı keşke her kız senin gibi düşünse kendi dengi ile olsa ne güzel olurdu sonuçta hakkın çünkü
seni kıyaslayabilir senle birlikte iken geçmişi aklına gelebilir tenini performansını beğenmeyebilir gözü dışarı kayar ondan ötürü kendin gibi olanını tercih et bak inan ki 29 yaşındayım elime kız eli değmedi bakirim kendimi evleneceğim insana saklıyorum ve azımsanmayacak kadar da varlar yok değiller çevremde çok var öyle erkekler ve sadık değiller gerek sevgililerine gerek eşlerine ve hepsinin geçmişi kabarık benden söylemesi Bi abi ya da arkadaş tavsiyesi sana bence utanma söyle de ki ben bu yaşıma kadar kendimi sakındım bakir erkek istiyorum bu düşünce ile yaşamayam yolun açık olsun de
Yaptığın mantıklı kim ne derse desin insanın geçmişi aklına geliyor ister istemez yeri gelecek ah be ne gündü diyecek düşünsene bir kız ile Nirvana yapmış sabahlara kadar onun kokusunu içine çekmiş tenini ellemiş vs ve senin ilkin olmayacak başka bedenler ona sahip olmuş belki o kızlar senin eşini düşünüp ne erkekti be diyecek ara ara yazıp zorlayacaklar kim ne derse desin kendi gibi birini tercih et boş ver o sana sadık kalmaz belki kullanıp atar ciddi düşünmez amacı belki cinsellik tir yapmacık duygu besliyordur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende kendim gibi birini isterim sonuçta kıyaslar belki tatmin olmayacak geçmişi aklına gelecek önceden bir erkeğin kini yalamış olmasını bile düşünemem kötü bir şey gerçekten herkes kendi dengi ile olması daha güzel bence
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mantıklı onun amacı diğerleri gibi seni yapar yüz üstü bırakır benim amacım Bakır erkekle birliktelik dersin sen çok kişiyle birlikte olmuşsun bunun vinsel hastalığı var aiss var kendimi riske atamam de salla gitsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılKızım seviyorsan böyle bir şey yapma , bak benim konuştugum kız vardı o da benimle bu yüzden beraber olmadı , gitti başka birini buldu evlilik öncesi ilişki de yaşadı sonradan öğrendi ki başka kişiler ile de olmuş çocuk.
Ben onu çok uyardım zamanında , ama kızın seks hikayelerini başkalarından duyduk. Dikkat et o yüzden10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olmak için bakire olup olmamasına bakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılŞimdi öyle birisi yok ki ne baykiri ya hepsi de bakire değil bakir değil Herkes yapıyor Kimse kimseyi kandırmasın yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende bakırın ama bakan yok yok işte bende tipten kaybediyorum konuştuğum kadinlarda tecrübeli erkek olsun diyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye takıyorsun ki bu kadar? Senden önce ne yaşadığından sana ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece kendi denginde namuslu bir erkek istediğin için onu tercih etmediğini söyle
20 Yorumla
+1 yılBence herkes dengiyle olsun. Sen temiz isen senin gibi temiz olan biriyle olsan daha güzel olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olurdum çünkü yapmayan erkek yoktur
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma ya işinize gelmedi mi hemen melek olursunuz. Önünden bir kız geçsin ilk bakacağın yer totosu olan cinslersşniz
- +1 yıl
Bakirim benim için sorun yok
02 Yorumla- +1 yıl
Ama erkek arkadasim bakir degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılgırmıs bıtmıs nolacak
00 Yorumla
+1 yılBunu gelip sana anlattımı peki
02 Yorumla- +1 yıl
Anlatti
- +1 yıl
Sıkıntı ondan o zaman bence uzak dur
+1 yılBakır olması güzel bisey
02 Yorumla- +1 yıl
Bakir degil ki
- +1 yıl
O siknti işte senin için dedim ben senin bakır olman guzel
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben diktirdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem