Cinsel Yaşam Son günlerde isteğim arttı stresle alakalı olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 şu an canım aşırı istiyor stres libidoyu etkiler mi? Güncellemeler+1 yıl Reel istiyorum artık sanal bir yere kadar😒 Son günlerde isteğim arttı stresle alakalı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır bu hormonlarla ilgili... Sen kendi bedeninin hormonel düzenine göre şu an isteklisin... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Monakoluyum +1 yıl 41 Yorumla Soran +1 yıl İşine bak amca Yorumla Monakoluyum +1 yıl Öyle yapıyorum... Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl O stresten değil hormonaldir. İsteklilik, ihyiyaçtır, vğcut ihtiyaç duyuyot demekki. 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Stres aksine azaltır, hormonlardan kaynaklı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de aynı durumdayım stresten olabileceğini düşünüyorum, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz istersen. 0 0 Yorumla
ONLY_kağan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kendini tutarsan belki etkiler. İstiyorsan biraz dindirmek için mastürbasyon yap 0 0 Yorumla
çılgınsempaatik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Stresi dağıtmak için libido yuksekliği guzel yöntem, kaç gündür istegin böyle 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Kesinlikle ondan bende de durum aynı çünkü 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. genelde olumsuz etkıler 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Olabilir relg donemi yakalsmis plabilir etken cok 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Stres asla istek yapmaz 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl kesinlikle yapmak istemedikçe daha fazla oluyor 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsteğini giderecek birini bulabilirsin reel 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Canına tak diyor dimi bazen 😄 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal. Nerde yaşıyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Streslenince bende de oluyor bu😔 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu doldun Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benimde maalesef 2 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Etkiliyor evet 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Evet etkiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet biriyle yap 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişi yazmadın Yorumla Soran +1 yıl Sapıksın senin gibi biriyle istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapıklık ne alakası var bunun Yorumla Soran +1 yıl Korkaksın gizlenip çıkıyorsun kim bilir kaç kıza böyle yürüdün abaza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim sapık olduğumu nerden çıkardin tanımadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapık diyorsun korklik ile alakası yok ben sadece teklif ettim abazalik yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varrrr Yorumla Soran +1 yıl Sen elinle devam sitenin abazası olmuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne alaka ya kimseye yazdıgım yok flörtüm yok bişeyim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse teklif var ısrar yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır bu hormonlarla ilgili... Sen kendi bedeninin hormonel düzenine göre şu an isteklisin...
Yaş kaç
41
İşine bak amca
Öyle yapıyorum...
O stresten değil hormonaldir. İsteklilik, ihyiyaçtır, vğcut ihtiyaç duyuyot demekki.
Stres aksine azaltır, hormonlardan kaynaklı.
bazilari icin stresten kacisin yoludur seks..
Ben de aynı durumdayım stresten olabileceğini düşünüyorum, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz istersen.
Büyük bir şehirdeysen gerçeğini çok rahat bulabilirsin bence
Herkes allak bullak oldu oda bir stres atma yolu
Sanal da zaten zevk olmuyor real gibi si yok
Kendini tutarsan belki etkiler. İstiyorsan biraz dindirmek için mastürbasyon yap
Stresi dağıtmak için libido yuksekliği guzel yöntem, kaç gündür istegin böyle
Kesinlikle ondan bende de durum aynı çünkü
genelde olumsuz etkıler
Olabilir relg donemi yakalsmis plabilir etken cok
Stres asla istek yapmaz
kesinlikle yapmak istemedikçe daha fazla oluyor
İsteğini giderecek birini bulabilirsin reel
Canına tak diyor dimi bazen 😄
Normal. Nerde yaşıyorsun?
Streslenince bende de oluyor bu😔
Çok mu doldun
Benimde maalesef
Olabilir duygusal boşlukta istek yapabilir
Evett arttiruru
Etkiliyor evet
E yap ozaman
Evet etkiler
evet etkiler
evet biriyle yap
Bişi yazmadın
Sapıksın senin gibi biriyle istemem
Ne alaka
Sapıklık ne alakası var bunun
Korkaksın gizlenip çıkıyorsun kim bilir kaç kıza böyle yürüdün abaza
Benim sapık olduğumu nerden çıkardin tanımadan
Sapık diyorsun korklik ile alakası yok ben sadece teklif ettim abazalik yapmadım
Varrrr
Sen elinle devam sitenin abazası olmuşsun
ne alaka ya kimseye yazdıgım yok flörtüm yok bişeyim yok
neyse teklif var ısrar yok
etkiler stres ablamdan biliyorum
Strese bak sen
Reglden olabilir