Cinsel Yaşam Teklif eden mi, edilen mi taraftasın? sonerbsttt Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Teklif eden mi, edilen mi taraftasın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hiç teklif almadım maalesef 0 0 Yorumla
Walss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok ya teklifte etmiyorum bana teklif eden de yok 😪 2 36 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Edilmeme imkanı yok yalann Yorumla Walss +1 yıl Nasıl yok? niye yalan söyleyeyim fhfhfh Yorumla sonerbsttt +1 yıl Dm at belki ilkin olur ahahahsmxm Yorumla Walss +1 yıl İlkim olmanı ister miyim?🤔 Sanmam jsbsbdn Yorumla sonerbsttt +1 yıl Benim ilkim olmucan ki 😩 Yorumla Walss +1 yıl anlamadım? Yorumla sonerbsttt +1 yıl Olsa bile ilkim olmuyosun onu dedim ya Yorumla Walss +1 yıl umrumda mı sence? sjjsjdj Yorumla sonerbsttt +1 yıl Değil zaten niye tribe girdin ya dur ahaghahshs Yorumla Walss +1 yıl Şaka yapıyorum ajjsjsjs Yorumla sonerbsttt +1 yıl Kafan karışti Yorumla Walss +1 yıl Yooo sjnsndnd Yorumla sonerbsttt +1 yıl O zaman benimki Yorumla Walss +1 yıl Olabilir jsjsjd Yorumla sonerbsttt +1 yıl Ama gülme artık ahahsmmx Yorumla Walss +1 yıl Tamam ajhsbsn Yorumla ufukhan1 +1 yıl Ben teklif ediyorum. Ama mesaj kutun kapalı Yorumla Walss +1 yıl Dur senin için açayım tobe tobe dfhjfd Yorumla ufukhan1 +1 yıl Pişman olmazsın Yorumla Walss +1 yıl Sexting mi istiyosun? son cevapladigin sorulara baktım da işim olmaz Yorumla sonerbsttt +1 yıl msmsmdmskxnd ulan ufuk Yorumla Walss +1 yıl Komik mi geldi sana da Yorumla Walss +1 yıl Yeni fark ettim de bu soru cinsel anlamda miydi. Ben aşk anlamında sandım ya 😪 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Ya bak sen benim hakkımı yiyon ben gram ciddi değilim ne soruda ne önceki yazdıklarımda üzdün Yorumla ufukhan1 +1 yıl Evet ama konuşmadan hüküm verme Yorumla Walss +1 yıl Almayayım ben gençler Yorumla ufukhan1 +1 yıl Bak sen de istiyorsun sonra engel atarsin bi konuşalım rica ediyorum Yorumla Walss +1 yıl Bnde mi istiyorum? Yorumla sonerbsttt +1 yıl Ufuk abarttın sende s.. g Yorumla ufukhan1 +1 yıl Ben öyle anladım rica ediyorum Yorumla Walss +1 yıl Siz yoktuktasınız cidden fgjjd Yorumla sonerbsttt +1 yıl Laf yine bana geldi yeter ya Yorumla ufukhan1 +1 yıl Hadi öyle olsun rahat konuşamıyorum sonra engelle ama bi konuşalım lütfen Yorumla sonerbsttt +1 yıl Ufuk kız istemiyor soruyu silicem sanada sovucem bi sus be kardeşim Yorumla Walss +1 yıl Defol git ya hgdf Yorumla ufukhan1 +1 yıl Tamam peki Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Edilen genelde 0 1 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Çoğunlukla böyle ama merak ettim karşı cinsten edenler var mı diye Yorumla
Passion359 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Değişiyor 2 13 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Hangi durumlarda Yorumla Passion359 +1 yıl O da değişiyor hsjsjs Yorumla sonerbsttt +1 yıl Bu bitmez o zaman Yorumla Passion359 +1 yıl Bilmem belki biter belki bitmez yani o da değişiyor😂 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Kaç ilişkin oldu Yorumla Passion359 +1 yıl Söylemem özel konular tanımadığım kişilerle konuşmam ama herkes gibi bir ayrılıp bir barışmam uzun süreli olur genelde Yorumla sonerbsttt +1 yıl Hee iyi bari Yorumla Passion359 +1 yıl 😊😊 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Özelden yazsana bi bişey dicem Yorumla Passion359 +1 yıl Gerek yok öyle şeylere burdan söyle Yorumla sonerbsttt +1 yıl Tamam boş ver o zaman Yorumla Passion359 +1 yıl Güle güle o zaman Yorumla sonerbsttt +1 yıl Bayy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Teklif etmistim 0 3 Yorumla sonerbsttt +1 yıl Hemcinsim için mutlu oldum şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki bunu kotu algilamiyo musunuz Yorumla sonerbsttt +1 yıl Hayır niye algılim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç teklif almadım maalesef
Yok ya teklifte etmiyorum bana teklif eden de yok 😪
Edilmeme imkanı yok yalann
Nasıl yok? niye yalan söyleyeyim fhfhfh
Dm at belki ilkin olur ahahahsmxm
İlkim olmanı ister miyim?🤔 Sanmam jsbsbdn
Benim ilkim olmucan ki 😩
anlamadım?
Olsa bile ilkim olmuyosun onu dedim ya
umrumda mı sence? sjjsjdj
Değil zaten niye tribe girdin ya dur ahaghahshs
Şaka yapıyorum ajjsjsjs
Kafan karışti
Yooo sjnsndnd
O zaman benimki
Olabilir jsjsjd
Ama gülme artık ahahsmmx
Tamam ajhsbsn
Ben teklif ediyorum. Ama mesaj kutun kapalı
Dur senin için açayım tobe tobe dfhjfd
Pişman olmazsın
Sexting mi istiyosun? son cevapladigin sorulara baktım da işim olmaz
msmsmdmskxnd ulan ufuk
Komik mi geldi sana da
Yeni fark ettim de bu soru cinsel anlamda miydi. Ben aşk anlamında sandım ya 😪
Ya bak sen benim hakkımı yiyon ben gram ciddi değilim ne soruda ne önceki yazdıklarımda üzdün
Evet ama konuşmadan hüküm verme
Almayayım ben gençler
Bak sen de istiyorsun sonra engel atarsin bi konuşalım rica ediyorum
Bnde mi istiyorum?
Ufuk abarttın sende s.. g
Ben öyle anladım rica ediyorum
Siz yoktuktasınız cidden fgjjd
Laf yine bana geldi yeter ya
Hadi öyle olsun rahat konuşamıyorum sonra engelle ama bi konuşalım lütfen
Ufuk kız istemiyor soruyu silicem sanada sovucem bi sus be kardeşim
Defol git ya hgdf
Tamam peki
Edilen genelde
Çoğunlukla böyle ama merak ettim karşı cinsten edenler var mı diye
Değişiyor
Hangi durumlarda
O da değişiyor hsjsjs
Bu bitmez o zaman
Bilmem belki biter belki bitmez yani o da değişiyor😂
Kaç ilişkin oldu
Söylemem özel konular tanımadığım kişilerle konuşmam ama herkes gibi bir ayrılıp bir barışmam uzun süreli olur genelde
Hee iyi bari
😊😊
Özelden yazsana bi bişey dicem
Gerek yok öyle şeylere burdan söyle
Tamam boş ver o zaman
Güle güle o zaman
Bayy
Eden
Teklif etmistim
Hemcinsim için mutlu oldum şu an
Neden ki bunu kotu algilamiyo musunuz
Hayır niye algılim