Gizli Üye(25-29)+1 yılkime göre neye göre değerli
222 Yorumla
Soran+1 yılBilmem baya değerli. Mesela kızlar bunu hiç dert etmiyor. Kız hiç bir şey yapmamış bu zamana kadar ama erkek kendi ağzıyla diyor her haltı yemiş kızlar hiç dert etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılvalla dert eden kızlarda var knk bence değerli değil aksine ben hoşlanmam
Soran+1 yılAbi nasıl kabul edebiliyorsunuz ki ben kabul edebilen kızın gecmisinden şüphe ederim açıkçası
Cevap sahibi+1 yıldeğerli değil diyorum kabul etmem diyorum hâlâ genel konuşuyorsun
Soran+1 yılKabul edenlere diyorum zaten. Ben direk silerim açık ve net
Cevap sahibi+1 yıl+1
Cevap sahibi+1 yılgüncel için geri geldim ne güzel çekingen utangaç yazmışsın bende öyleyim karşımdaki de öyle olursa çok tatlı olur işte bu zamanda böyle adamlar kalmadı maalesef olsa da adım atmadıkları için bir türlü olmuyor bu konuda sana katılıyorum sadece
Soran+1 yılBilmiyorum valla görücü usulü ile evlenirim yinede yani geçmişi kirli biriyle asla
Cevap sahibi+1 yılgörücü usulünü doğru bulmuyorum açıkçası ben yapamazdım tanırsın filan deniyor ama aileler araya girdiği için biraz kasıntı olur geçmişi "kirli" deme yine de, sevgilin olmadı galiba daha önce seninde, peki sevgilisi olmuş biri hakkında ne düşünürsün
Soran+1 yılKaç tane ve ne kadar uzun sürdüğüne bağlı en uzun
Cevap sahibi+1 yılilginç bazıları hiç kabul etmem diyor da burada
Soran+1 yılKabul etmeyede bilirim
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi 😄
Soran+1 yılNe oldu ya senin olmuş kesin 😂
Cevap sahibi+1 yılyok ya olmadı ama çok karışık şöyle anlatayım olursa diye düşündüm bir şey yaşamasam bile yeni sevgilim şüphe duyar mı diye düşündüm halbuki daha 1 tane bile olmadı 😄
Soran+1 yılBak sana diyeyim benimde cinsel dürtülerim var fakat konuştuğum flört ettiğim kızlar oldu seven erkek cinsel amaçla asla yaklaşmaz KIYAMAZ
Cevap sahibi+1 yılpeki bunu kıza belli etmesende içten içe oluyor mu yoksa hiç mi aklına gelmiyor bunu çok merak ediyorum
Soran+1 yılGizliden çik bunu açık konuşalım bunu gel
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Soran+1 yılTakip at geri gizlen istersen
Cevap sahibi+1 yılEİG için teşekkürler ❤
Soran+1 yılNe demek ne demek
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli istiyoruz diye diye zinayı normalleştiren bir zihniyet için değerlidir ancak.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadınlar maalesef o tip adamları baştaki yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğerli olduğundan değil kadını mutlu etmeyi bilir bu yüzden tercih edilir tecrübeli olduğu için nereye götüreceğini ne alacağını nerede nasıl davranacağını falan.
05 Yorumla
Soran+1 yılİşteee
Cevap sahibi+1 yılYani bakir olmaması değil olay kadını mutlu etmeyi bilmesi
Soran+1 yılBiliyorum. O xaman y4vsak mi olalım
Cevap sahibi+1 yılkardeşim olma kibar ve ilgili ol. Kadını mutlu etmeye çalış güzel hediyeler al güzel yerlere götür güzel davran
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gözümde değersiz oluyor öyle biri. Erkekler tecrübeli/tecrübesiz geneli bana gelince özgüvensiz tutum sergiliyor zaten, o işler tecrübeye de bakmıyor yani anlayacağın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sadece aşk ilişkisinde değil normal bir şeyde de ilk defa olacağı zaman heyecan panik olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılBenim için sorun değil bu durum hiçbir his vermemesi veya hissetmemesi daha büyük sorun
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılNesi değerli herkesle yapanın ne değeri kalır * olur
014 Yorumla
Soran+1 yılBence değer veriyor kızlar bu tip erkeklere kızlar 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılBen öyle düşünmüyorum, bunlar güzel şeyler herkes ile olacaksa ne özeli kalıyor ki ben ilerde eşimin ilki o da benim İlkim olsun isterim başka şekilde yalnız ölürüm daha iyi
Soran+1 yılAynı dusuncedeyiz
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken de bu zaten, her şeyin hayırlısı
Soran+1 yılAmin inşallah karşınızdakide sizin gibi olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hepimiz için
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum da cidden seven insan bu tür konulara girmez değil mi
Cevap sahibi+1 yılBuradan cevaplarsanız çok sevinirim
Soran+1 yılGirer ama kapatır
Soran+1 yılBen girdim ama kapattım hemen girdim derken seni alır şöyle yaparım ederim demedim
Cevap sahibi+1 yılİnsan konuşamaz herhalde bu durumu hep merak etmişimdir
Soran+1 yılYok ben konuşurum ama niyetimi kötü bilsin istemedim birde erken
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim yorum için
Soran+1 yılR. ederi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için değerli değil
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli değil çekici aslında degistirecem
Cevap sahibi+1 yılBana çekici de gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim için zekâ ön planda
Soran+1 yılSu abazalarda dadanmasa sorulara
Cevap sahibi+1 yıl😄
Cevap sahibi+1 yılEvet