Müslüman namaz kılıp yapıyor. Müslüman olmayan direk yapıyor. Kız daha önce başkası ile olmamış ise acı çeker kan gelir. Belki devam etmez. Gerçi hazır değilse o işi bile yapmaz. Erteler
Aşamadım sorunlar var ve böyle giderse beni değil gerdek vajina ilişki kız eline değerken yüzüne bakarken bilke göremezsin yıl 2099 olsada 103 yaşımda hiç evlenmem belki de
Normal bir durum, utangaçlığını yenersin psikolojik bir durum olmasın da zamanla bi kızla konuştukça düzelt bu durum, büyütülecek bir durum değil seni avutmak için söylemiyorum için rahat olsun
sen beni tanımıyorsun aşırı büyük bir sorun hiç bir şekilde görüşmüyorum maruz kalsam kaçıyorum ordan kimse bir teşhis koyamadı hiç düzelecek gibi değil ömrüm boyunca yenemicem gibi evlenmemi çocuğun olması seks yapmamı bırak bir kızın yüzüne hiç bakmadım bakamıyorum yıl 2099 da olsa sanırım böyle
okuyorum bu bir hastalık bununla yaşıyorum hocaları da kızlarında yüzüne bakmadım konuşurken hep başım eğik hiç kızdan arkadaşım olmadı erkekler normalde hiç bir kızla yan yana gelemiyorum kaçıyorum bu bir hastalık trol değil ben cesaret etsem hastalığım nükseder ölsemde bakamam
Aldım dediklerine harfi harifyen uydum ama yok benim karakterim kalbim içim her seferinde harekete geçiyor engel oluyor beynim öyle söylüyor görürsem konuşacaksam ölecekmişim gibi geliyor beynimi yönlendiriyor ilaç aldım ama kontrol edemiyoruz bende böyle yaşamaya alıştım 11 sene felan oldu değil evlenmek ilişkiye girmek el ele tutuşmak bile yok ben farklı biriyim beni anlayamazsın okul olsun çevre olsun kasiyer kızlar olsun film bilgisayar telefon hariç hayatta bakmadım utanıyorum işte konuşurum ancak bakmam yüzünde böyle olduğum için de kimse yok okulda benimle konuşsan kendi halimde sessizim işte böyle yaşıyorum
Yani televizyon veya akrabalarına bakabiliyor aklınla biten bir şey bölüm olarak ne okuyorsun belki kızlar ile muhatap olmadığın bir bölüm okuyorsun dur inanki düzeltirsin kendine güven
Bende utangaç biriyim, pek o tür ilişkilerden utangaçlığımdan dolayı uzak durdum ama sırf utandığım için bir erkeğin yüzüne bakmamak çok farklı bir durum
televizyon bakıyorum çünkü görmüyorlar annem hariç kimseyle görüşmedim yengemin akrabalarımın yüzüne hiç bakmadım çoğu teyzemi halami dayımın kızını kuzenlerimi yiğenlerimi hiç görmedim.. bilgisayar mühendisliği okuyorum , bunun alanla felan bir ilgisi yok sorun benim beynim bu bir hastalık hoşuma da gitmiyor kimse zaten konuştuğum biri yok
ya ben sadece o işler neyse alışveriş yaparken bile bakmadım kızın biri pas attı hiç bir şey yapmadım sustum bakmıyorum işte bir tür içsel bir hastalık işte bilerek yapmıyorum bakamıyorum utanıyorum doya doya görmüyorum yüzünü ben istesem kafam gözüm bakmak istemez hoşuma gitseler gitmeselerde bu 11 yıldır böyle kızla mızla işim yok
ben hastalığım ile gayet memnum kötü bir şeymiş gibi söylediniz alındım kusura bakmayın o halde tutmayayım derken bir yere gitmişliğim yok içinden iktirdarsız felan demek istiyorsun herhalde
Sizde kusura bakmayın biraz gerginim de erkek arkadaşlarımdan biri canımı acıtacak şekilde hakaret etti bende size patladım k. b sıkıntı yok zamanım değerli değil bende değerli değilim sonuçta
Off sen ne kadar yanlış anlamaya müsaitsin yaa, bu konuda Allah yardımcın olsun dediysem ne var bu güzel bir dilek, bunu düzeltirsin konuşursun dedim, bak birine açıklama yapacak bir şey söylemedim benim konuşmam sana öyle yansıdıysa tekrardan çok özür dilerim bu konuyu kapatalım en iyisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Müslüman namaz kılıp yapıyor. Müslüman olmayan direk yapıyor. Kız daha önce başkası ile olmamış ise acı çeker kan gelir. Belki devam etmez. Gerçi hazır değilse o işi bile yapmaz. Erteler
İlişkiye giriliyor ama elbette ilk geceden olacak diye insanlar strese girmemeli.
Aynen bende yorumları okumak için geldim çok merak ediyorum
Bende hiç yaşamayacağım için sormak istedim
Özel değilse niye ki
Aşamadım sorunlar var ve böyle giderse beni değil gerdek vajina ilişki kız eline değerken yüzüne bakarken bilke göremezsin yıl 2099 olsada 103 yaşımda hiç evlenmem belki de
Merak ettim ne gibi sorunlar, psikolojik destek al hayat devam ediyor her şeyin bir çaresi vardır
Kızlardan çok utanıyorum hayatımda hiç bakmadım yüzlerine konuşmadım hiç arkadaşım sevgilim olmadı
Normal bir durum, utangaçlığını yenersin psikolojik bir durum olmasın da zamanla bi kızla konuştukça düzelt bu durum, büyütülecek bir durum değil seni avutmak için söylemiyorum için rahat olsun
sen beni tanımıyorsun aşırı büyük bir sorun hiç bir şekilde görüşmüyorum maruz kalsam kaçıyorum ordan kimse bir teşhis koyamadı hiç düzelecek gibi değil ömrüm boyunca yenemicem gibi evlenmemi çocuğun olması seks yapmamı bırak bir kızın yüzüne hiç bakmadım bakamıyorum yıl 2099 da olsa sanırım böyle
Okul okuyor musun
Yani ister istemez kızların olduğu ortamlara denk gelirsin nasıl yüzlerine bakmıyorsun cidden çok şaşırdım umarım trol değildir
okuyorum bu bir hastalık bununla yaşıyorum hocaları da kızlarında yüzüne bakmadım konuşurken hep başım eğik hiç kızdan arkadaşım olmadı erkekler normalde hiç bir kızla yan yana gelemiyorum kaçıyorum bu bir hastalık trol değil ben cesaret etsem hastalığım nükseder ölsemde bakamam
yengemi kız yiğenlerimi akrabalarımı annem hariç kimseye bakamıyorum yüzünü hiç görmedim hiç bir şekilde bakamıyorum krize giriyorum yoksa
Psikolojik destek aldın mı peki
Aldım dediklerine harfi harifyen uydum ama yok benim karakterim kalbim içim her seferinde harekete geçiyor engel oluyor beynim öyle söylüyor görürsem konuşacaksam ölecekmişim gibi geliyor beynimi yönlendiriyor ilaç aldım ama kontrol edemiyoruz bende böyle yaşamaya alıştım 11 sene felan oldu değil evlenmek ilişkiye girmek el ele tutuşmak bile yok ben farklı biriyim beni anlayamazsın okul olsun çevre olsun kasiyer kızlar olsun film bilgisayar telefon hariç hayatta bakmadım utanıyorum işte konuşurum ancak bakmam yüzünde böyle olduğum için de kimse yok okulda benimle konuşsan kendi halimde sessizim işte böyle yaşıyorum
Nerede yaşıyorsun, kusura bakma çok soruyorum ama cidden çok garip
Yani televizyon veya akrabalarına bakabiliyor aklınla biten bir şey bölüm olarak ne okuyorsun belki kızlar ile muhatap olmadığın bir bölüm okuyorsun dur inanki düzeltirsin kendine güven
Isparta... garip olan benim doğuştan içim karakterim zaten ben buyum , ben bu utangaçlıkla evlenemem hiç bir şey yaşıyamam zaten
Bende utangaç biriyim, pek o tür ilişkilerden utangaçlığımdan dolayı uzak durdum ama sırf utandığım için bir erkeğin yüzüne bakmamak çok farklı bir durum
televizyon bakıyorum çünkü görmüyorlar annem hariç kimseyle görüşmedim yengemin akrabalarımın yüzüne hiç bakmadım çoğu teyzemi halami dayımın kızını kuzenlerimi yiğenlerimi hiç görmedim.. bilgisayar mühendisliği okuyorum , bunun alanla felan bir ilgisi yok sorun benim beynim bu bir hastalık hoşuma da gitmiyor kimse zaten konuştuğum biri yok
Umarım yenersin, her şey kendine güvenip inanmanla başlar bol şans
ya ben sadece o işler neyse alışveriş yaparken bile bakmadım kızın biri pas attı hiç bir şey yapmadım sustum bakmıyorum işte bir tür içsel bir hastalık işte bilerek yapmıyorum bakamıyorum utanıyorum doya doya görmüyorum yüzünü ben istesem kafam gözüm bakmak istemez hoşuma gitseler gitmeselerde bu 11 yıldır böyle kızla mızla işim yok
kız eline değmeyi görmeyi isterdim ama ölsem yapamıyorum
2 kez çıkma teklifi aldım ama bu hastalığımı öğrenen aptal deyip kalktılar bende zaten pısırık utangaç erkek hissetmeyen biriyim
Allah yardımcın olsun, inşallah bu durumu yenersin
Neden yenmemi istiyorsun ki anlamadım
sanki çok kötü bir şeymiş gibi söylüyorsun neyse sağol ne diyim
Yardımcı olmak istedim hastalık dedin bundan olabilir mi, neyse ben daha fazla tutmuyayım sizi
Kusura bakma o şekilde düşündürdüysem affola sadece yardımcı olmak için neyse
ben hastalığım ile gayet memnum kötü bir şeymiş gibi söylediniz alındım kusura bakmayın o halde tutmayayım derken bir yere gitmişliğim yok içinden iktirdarsız felan demek istiyorsun herhalde
Yok estağfurullah ne kusuru, Ne alaka çok soru sordum, değerli zamanınızdan aldım diye tutmuyayım dedim, size kişisel hiçbir şey demedim zaten
Sizde kusura bakmayın biraz gerginim de erkek arkadaşlarımdan biri canımı acıtacak şekilde hakaret etti bende size patladım k. b sıkıntı yok zamanım değerli değil bende değerli değilim sonuçta
Demedin bir şey ama sanki ima ettin bir şeyler
Hiçbir şekilde ima etmedim, etmem de zaten
Allah yardımcı olsun dedin daha ne diyecen
Off sen ne kadar yanlış anlamaya müsaitsin yaa, bu konuda Allah yardımcın olsun dediysem ne var bu güzel bir dilek, bunu düzeltirsin konuşursun dedim, bak birine açıklama yapacak bir şey söylemedim benim konuşmam sana öyle yansıdıysa tekrardan çok özür dilerim bu konuyu kapatalım en iyisi
Hatta şöyle yap yorumumu sil görmek zorunda kalmazsın, iyi günler
Hem çok bilmiş hemde ukala
Aynen aynen, birine kendimi açıklamak en son yapacağım şeydir. Şimdi rica ediyorum yorumumu siler misiniz lütfen
erkek kadını seviyor :) bilmiyormusun
ben hiç yaşamıcam ki evlilik sevgililik felan
Ben bişiyi çözemiyorum 😂
hiç görmeyeceğim için evlenmeyeceğim için
Nie 🙄
Okee
sorunum var
Cinsellik yaşanıyor
Dalga geçmesene, isim şehir hayvan oynanıyor
Sisttt çaktırma
Monopoli oynamıyor muyduk yahu? Beni kandırdılar mı yoksa
Pardon pardon doğru söylüyorsun hatırladım şimdi
Muhabbete bak aklıma 14 yaşında evlicilik oynarken hamile kalan kadın geldi müge anlida 🤔
ben hiç yaşamayacağım için sormak istedim
Niye kanka
@Teacherisback öyle mi oluyormuş ben pisti oynamayı düşünüyordum.
Sor knk zor bilgisiz kalma
Sorun beyler falcı ablaniza 😂
Hep bilgisiz kalmışız ya. Hemen monopoli takımımı satıp pişti desteleri stockluyorum
Neyse olay gurub s**x e gidiyor ben kaçar 😂
@Teacherisback helal kral pistiyi kazanan da alta yatar artık:)
@Kayahansen karşı misiniz, beyfendi gruba ☺️
Evlensek de isim şehir hayvan oynasak be kalemimiz çürüdü çürüyecek
ahahah kazansakta kaybetserkte alta alırız ona yapacak bir şey yok 🤷♂️😄
Karşıyım tabiki ben yetersizmiyim ki gurub olsun ben hepsini hallederim o yüzden istemem 😉
@Ponce #kalemlercurumesin :))
@Teacherisback himm diyorsunuz
@Kayahansen o yüzden mi evli kadınlarla ilişkiye giriyorsunuz yetersiz olan kocaları mi oluyor
Acil kalemtıraş ihtiyacım var :))))
Yani şakalar bir yana öyle tabi. O anın arzusuyla öyle gider.
Evet zoraki ya da özellikle aradığım bir durum değil denk geldiğinde karşılık li istekle fırsatı değerlendiriyorum😉😎
@Ponce kaleminizee kalemtras bulmanız dileğiyle
@Teacherisback üste de çıksın istenebilir 😉
Dilek dileyeceğine bir kalemtıraş ver
Başlarda heyecan bile verebilir ama devamında kontrolu elinde tutmak daha iyidir ;)
İlişkiye giriliyor işte.
Hardcore yapılıyor
hiç yaşamayacağım
Kızı Şi**yosun
Sekis🤣
Xper kasiyoliyor 😁
Aklına gelen