Güncellemeler
+1 yıl
Allah niye herkese eşit şekilde akıl kullanma kapasitesi vermiyor? Gerçekten insan kadar insanı yoran bir şey yok. Vakit kaybından başka bir şey değilsiniz.
Tecrübe etmediğim için merak ediyorum. Benden biraz genç olsun istiyorum. 29 yaşındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değil kişisel tercih reşit olduktan sonra problem yok
Reşit olmalı elbette 19-20 yaşlarında filan. Tecrübe edinmek istiyorum sadece
Olabilir dediğim gibi
Siz istermiydiniz peki
Bende genelde yaşı büyük olan kişilerle konuşuyorum ama denk geliyor tamamen
Bana da denk gelirsin umarım 😁
Gizli olmasaydın belki :))
Soruyu beğen o zaman, geri çekersin beğeniyi o zaman :)
reşit olsun da sorun olmz. ben de kendimden büyük insanlarla takıldım. olgun ve aklı başında oluyorlar ilişki çok güzel yürüyor
Öyle zaten, reşit olmalı. Ben tecrübe edinmek istiyorum açıkçası. Güzelmiydi tecrübelerin
hayatımın en güzel tecrübeleriydi
Doğrudur bende tadarim umarım :) kendimden bir kaç yaş büyük denk geldi genelde
Kullanıp atıyor erkekler nasıl güzel ilişki oluyor?
Sevgili olarak mı yoksa fb ilişkisi miydi?
@Elmayanak01 herkesi de erkek diye aynı kefeye koyamayiz tabi her nasıl tüm kadınları aynı kefeye koyamayacagimiz gibi
@Onurrr007 sevgili
Hımm anladım bana nasip olmadı daha
Eeee sen niye onlarla değilsin o zaman şimdi demek ki çıkar ilişkisiydi. Bir kadın kendine değer vermezse çabuk erkeğin kucağına giderse erkek ona değer vermez ne yazık ki çoğu kadın böyle erkekte kolayı seviyor zaten sonra da bırakıyor.
@Elmayanak01 sadece yaşimizi bilerek nasıl bu kanaate vardın ki 😅
Gayet normal bir şey de ileride kadın seni istemeyebilir o konuyu da atlama
Maalesef, bu olur muhakkak
Evet 21 yasındayım olgun erkeklerden hoslanıyorum senide merak etmedim değil 😄
Ne güzellll 😋😋
🥳🥳
Biraz erkeğin büyük olması bnce de iyi ama on yaş çok gibi geliyor 3-5 ideal
Son 4 kız arkadaşım benden 1 veya 3 yaş büyük olduğu için böyle bir düşüncedeyim şu an ama senin dediğin de doğru
Mesela ben 26 yaşındayım. 28-31 aralığı bana iyi geliyor uygn geliyor. Çünkü yaş farkı büyüdükçe istekler beklentiler farklilasiyor. 19 20 yaşındaki kız bir süre sonra yanındakini çok büyük bulup kndine takistirmayabikir. ya da hop hop çocukça şeyler ister mesela 30 yaşında bile ama 40 yaşında bı adam ona uyum sağlayamaz bnce
Yakistirmayabilir*
Sonuna kadar mantıklı ve doğru olanı diyorsun fakat dediğim gibi bu düşünceyle biraz değişiklik olsun diye düşündüm bende... Bir yerden sonra çocuk büyütüyorum gibi hissedeceğime eminim
Yanındaki büyük insanlardan dolayı bu düşünceye kapılmış olabilirsin halbuki senden bir yaş küçük olan bile emin ol yeterince küçük 😁erkek kuzenimin eşi kndinden iki yaş büyükmüş ben bunu yıllar sonra öğrendim kadın küçük duruyor zaten. yaş o kadar büyük bir sorun değil.
Senle biraz sohbet edelim mi
Hiç bir şey bence önemli değil bu konuda, karşılıklı ilgi, tutku, saygı, sevgi ve ten uyumu olduktan sonra geri kalanı rakam sadece :) mantıkla yorum yapan insanları seviyorum, teşekkürler :)
Tabii gizliden çıkarsan eğer :) hemen gizlenirsin
Yazdım
Ben de böyleyim
Bütün sevgililerim benden küçüktü
Özellikle aramıyor kovalamıyorum denk geliyor
Bence hiç bir sıkıntı yok
Hatta daha güzel 🥳
10 yaş çok. Biraz genç 23'den başlıyor. Aşağısı çocuk
Bence gayet normal bir durum
Teşekkürler
Rica ederim
neden bu merak