Cinsellik jki tarafinda istediginin yasandigi ve birbrleri icin doyumu yaşatmak için caba harcayip tum hucrelerinde hissetmeleridir. Bunu rol yaparak ya da kamdirarak yapmdan zevkten ucmayi basarmaktir...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aslında her şey ama her şey kızın fiziğiyle yol alıyor ve güzelse zevklerim konusu çok değişik olan biriyim
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
sekste en zevk aldığım sevişmektir oral yapmaktır ve farklı sevişme fantazilerim olduğu için beklentim çok yok
Ataerkil bir toplum olabilir ama cinsellikte kadının üstünlüğünü görmeyi isterim çoğu zaman. Sınırları onun koyduğu, dilediği her şeyi yapabileceği, dilerse bir eşya gibi zevki için kullanacağı biri olmak isterdim. Onun o gücünü görmek, o üstünlüğünü görmek ve onun insafına kalmak haz verirdi.
Erkekler Ne Diyor
Cinsellik jki tarafinda istediginin yasandigi ve birbrleri icin doyumu yaşatmak için caba harcayip tum hucrelerinde hissetmeleridir. Bunu rol yaparak ya da kamdirarak yapmdan zevkten ucmayi basarmaktir...
aslında her şey ama her şey kızın fiziğiyle yol alıyor ve güzelse zevklerim konusu çok değişik olan biriyim
sekste en zevk aldığım sevişmektir oral yapmaktır ve farklı sevişme fantazilerim olduğu için beklentim çok yok
kadın yönetecek erkeğe eğil diyecek erkek eğilecek kadın geçrecek :)
Köle ruhlu bi kadını tercih ederim
Evli misin
Hayır
İtaatkar olmalı kesinlikle…
Ben yönetilmeyi seviyorum 😁
Bdsm seven ben itaatkar kadın severim
Kadının itaatkar olması hoşuma gider.
Her gün farklı olmalıdır. Değişiklik iyidir.
Sahip ruhlu biriyim o yüzden itatkar olmalı 😉
Sen peki itatkar mısın
Değişiyor😂
Tüh ya sahiplen mek isticektim seni olandı bu değişmesi 😅
Soru sahibi
Bana gire herseyin karsilikli olmasi
İtaatkâr tabiki
Dominant bir kadın..
Hayret neden
Ataerkil bir toplum olabilir ama cinsellikte kadının üstünlüğünü görmeyi isterim çoğu zaman. Sınırları onun koyduğu, dilediği her şeyi yapabileceği, dilerse bir eşya gibi zevki için kullanacağı biri olmak isterdim. Onun o gücünü görmek, o üstünlüğünü görmek ve onun insafına kalmak haz verirdi.
Mmmmmm böylesi daha güzel bence
Kadınlar genelde bunu istemez, erkeğin kollarında olmak onun gücünü hissetmek ister.. Klasik cinsellik. Bana göre değil
itaatkar mısın
Yerine göre😂
ama şöyle yani itaatkarlıkta full yani komple itaat 😅
Hep değil o zaman😂😂😂
yatakta diyorum kızım ya ahaha
Ben de yatakta diyorum 😂 canım acırsa devam etmem
ozaman senin daha tecrübe sıfır 😅😅
Ahahahhahs ne alaka ya
merak ettim sordum ya ne var ahahah
Hm peki o zaman
Senin baya tecrüben var herhalde
var mı yok mu yaa