Evlilik öncesi cinsellik konusunu kim açmalı? Zıtlıklar varsa ilerde sorun yaşamamak adına konuşmak gerekli diye düşünüyorum. Taraflar bunları öğrenmek için çirkinleşmeden hangi sorular sormalı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani sorun tam olarak nedir mesela. Benim icin de onemli cunku o yuzden hani bende illa az bucuk fazla derinlere inmeden sorarim kendimi anlatirim cunku benim de yasanmisligim olmadigi icin karsimdakinin de boyle olmasi benim icin oncelik, yasamis birisiyle isim olmayacagi icin bunalr ilk ogrenmem gerek seylerden bir tanesi...
Mesela kimisi zevkine düşkündür ya da inancı yoktur kimisi dinine ne uygunsa onu yapar bu yönden ilişkiler konusunda
Soracaksin tabi sormadan nasil ogrenecen. Bu her konu icin gecerlidir, eger kriterlerin varsa senin icin onemli noktalar varsa bunlari mecbur soracan sonra ilerde evlendikten sonra is isten geciyor evliliginden olursun mutluluk desen olmaz huzur desen olmaz. Bunlari onceden soracan ki ona gore adimini atacan dogru kisi mi istedigin aday mi.
Ben dinime gore yasamaya calistigim icin benim hic bu tarz cinsellik yasamislik gibi gecmisim tecrubem yok, dogal olarak kendim gibi kendime benzeyen bir aday istiyorum ve oldu da birini begendim hoslandim gorusuyorsam ve bunlari sorup baktim tersi cikti o zaman bilirim ki bu dogru kisi degil. Bu sekilde yani, soracan tabi yuzeysel - gerek yok en derinlere inmeye...
Teşekkür ederim
rica ederim...
Her iki taraf açabilir
Hangi sorular sorulmalı
Yani sizin beklentileriniz ve onun beklentileri
Teşekkür
Rica ederim
İkiside isteğini belirtmeli
Sorundan kast ettiğin nedir evvela?
Mesela kimisi zevkine düşkündür ya da inancı yoktur kimisi dinine ne uygunsa onu yapar bu yönden ilişkiler konusunda
Bunları konusu açılınca tek tek sor.
Erkeklerin ekserisi zevkinin kölesidir.
Peki ya sen?
Günah işlemeyi tercih etmem
Bunu baştan söylersin.
O da kabul ederse buna göre kararını verirsin.
Lütfen daha olmamış bir sürecin kaygılarına girme şimdiden sonra vajinismus oluyorsunuz?
En sondaki soru işareti yanlış oldu kusura bakma.
Teşekkür ederim
Rica ederim sormak istediğin konularda elimden geldiğince yanıt verebilirim.
kadın açmalıdır seksi yürütüen odur
Yaz bana benimde sorum olucak
Buradan yazın
Ozel kafama takilan birsey vardi ozur dilerim onun icin