Testis içeri kaçması?

Merhaba ben 20 yaşındayım ilk olarak ben 7 yaşında kasık fıtığı oldum ameliyata girince doktor bakmış sağ testis yok bakıyor yukarıda anneme babama soruyor indirelim mi indir diyorlar daha sonra indiriyorlar sonra normal saten olan sol testisim kocaman olurken sağ testisim kucuk kaliyor daha sonra bir daha kasık fıtığı oluyorum ameliyat için hastaneye gittiğimizde kasık fıtığı tanısı koyuluyor yeniden ve testis boyutların hakkında birisine 30 denirken birisine 10 deniyor 13 yaşımda ve bir daha kasik fıtığı oluyorum şimdi 20 yaşındayım daha doğrusu 2 ay sonra giricem ben yaklaşık 1 yıl felan önce bir şey farkettim etek altı yani penisimin üzerindeki killari alırken penisi yukarı kaldırınca sol testisin yani sağlıklı testisim sağ testisimin altindan vücudumun içine kaçtı ilk görünce çok korktum hemen geri çıkardım daha sonra bı daha baktım girip çıkıyor ilk başta korktum ama sonra geri elimle getirdim bı sıkıntı yaşatmadı ama yaklaşık 2 ay önce penisi kaldırmadan yani penisin sağ testisin yanından da vücudun içerisine girdini farkettim yine killarimi alirken kendi elimle çıkarıyorum testis vücuda girince şimdi benim size sorum bir de aklıma geldi ben ders çalışırken eğilince testis içime girdi acisinin ne olduğu anlamadım bu acı ne dedim eğiliyorum testuse baskı yapıyor saglikli testise sonradan farkettim testis vücuda girmiş hemen ne yapayım ne yapayım hopliyayim dedim hoplayinca geri yerine indi bu bir sorun teşkil eder mi neden böyle oluyor bu arada şunu eklememisim bana lise 2 veya 3 teyken yine kasık fıtığı tanısı koyuldu ama ağrı yapmadığı için yaptirmamistim halende yaptırmadım yaptırmayı da suanlik düşünmüyorum size sorum bir sorun teşkil eder mi lütfen yardımcı olun tesekkurler

Testis içeri kaçması?