Merhaba ben 20 yaşındayım ilk olarak ben 7 yaşında kasık fıtığı oldum ameliyata girince doktor bakmış sağ testis yok bakıyor yukarıda anneme babama soruyor indirelim mi indir diyorlar daha sonra indiriyorlar sonra normal saten olan sol testisim kocaman olurken sağ testisim kucuk kaliyor daha sonra bir daha kasık fıtığı oluyorum ameliyat için hastaneye gittiğimizde kasık fıtığı tanısı koyuluyor yeniden ve testis boyutların hakkında birisine 30 denirken birisine 10 deniyor 13 yaşımda ve bir daha kasik fıtığı oluyorum şimdi 20 yaşındayım daha doğrusu 2 ay sonra giricem ben yaklaşık 1 yıl felan önce bir şey farkettim etek altı yani penisimin üzerindeki killari alırken penisi yukarı kaldırınca sol testisin yani sağlıklı testisim sağ testisimin altindan vücudumun içine kaçtı ilk görünce çok korktum hemen geri çıkardım daha sonra bı daha baktım girip çıkıyor ilk başta korktum ama sonra geri elimle getirdim bı sıkıntı yaşatmadı ama yaklaşık 2 ay önce penisi kaldırmadan yani penisin sağ testisin yanından da vücudun içerisine girdini farkettim yine killarimi alirken kendi elimle çıkarıyorum testis vücuda girince şimdi benim size sorum bir de aklıma geldi ben ders çalışırken eğilince testis içime girdi acisinin ne olduğu anlamadım bu acı ne dedim eğiliyorum testuse baskı yapıyor saglikli testise sonradan farkettim testis vücuda girmiş hemen ne yapayım ne yapayım hopliyayim dedim hoplayinca geri yerine indi bu bir sorun teşkil eder mi neden böyle oluyor bu arada şunu eklememisim bana lise 2 veya 3 teyken yine kasık fıtığı tanısı koyuldu ama ağrı yapmadığı için yaptirmamistim halende yaptırmadım yaptırmayı da suanlik düşünmüyorum size sorum bir sorun teşkil eder mi lütfen yardımcı olun tesekkurler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktora gitmen gerk hemen ilerde cocuk sorunu bile yasarsn
Ya ben bunu sağlık ve diyet konusu ile soracaktım of ya
Mesleğin doktor mu acaba
Hayr ya çevremde tesislerinden sorun yaşayan insanlar oluo sonuçta kulaktan kulağa yayılıyor
Nasıl olucak acaba
Basılı ne gtcksn doktora böyle böyle bsi oluo nedn dicksn ilerde çocuk icn sorun olur mu olmaz mı die de soracaksn
Yanlış anlama ama ben genel cerraha gittim geçen sene bana tecavüz etmeye kalktı ne yapmam gerekir ben okuyorum yine aynı şey başıma gelir diye korkuyorum
Ciddi misn
Şikayette bulundn mu bı yere
Özel e gt
Herkes aynı değil
Evet bu konu da beni üzüyor ben benden yaşça büyüktü ben 20 ye gireceğim o ise yaklaşık 30 dan assa değildi çünkü tuşu kazanmış en az 29 dur
Tusu
Senin mesleğin nedir okuyor musun
Hayır
Sn kaç yasndasn
Ben 20 ye gireceğim Nisan 'da
İsminiz nedir
İsmimi napcn
Muhabbet edebilirim olayı anlatabilirim ozelden
Cevabın nedir
Burdan anlatabilrsn
Başkalarının detaylı okumasını istemedim için yazmak istedim senin gibi güzel bir kıza izin verirsen tabi seni yakın gordum
Olay şöyle oldu ben genel cerraha gittim kendisi kadın idi ben böyle anlatınca bana şöyle otur dedi bende oturdum çıkar pantalonunu dedi çıkardım eliyle direkt eldivensiz yaptı bu arada eliyle tesislerine elledi ardindan penisimi elleyince venim penisim dimdik oldu istemsizce oda testislere bakarken bıraktı penisinede bakalım deyip penisime eliyle elledi ben bakicak sanarken eliyle ileri geri yani mastürbasyon yaptı bana ben ilk başta tedavi ediyor sanmıştım ama sonra ağzına alınca ben yatıyordum beni yatırdı bu arada ben hemen kalkıp dönümü giydim gibi fırladım kaçtım ardimdan hasta girdi napsam napsam diye düşündüm daha sonra hastanın çıkmasını bekledim hasta çıkınca ben içeri girdim ve bir güzel uzman genel cerrah ile beraber olduk hastalar zamandan dolayı rahatsız oldu kapıyı kilitledik böyle işte
Cevap vermeyi dusunuyormusun
Bendede bazen yer değiştiriyor ama sorun olmuyor. Sende ameliyat hikayesine var bi doktora danışman daha iyi olucak galiba
Yer değiştirirse testis kanalları yani spermi taşıyan kanallar düğüm olur morarma felan var mı bazen olmayadabiliyir doktora gorunmeni tavsiye ederim