Cinsel Yaşam Geceleri daha istekli oluyorum hormonlarla mi ilgili? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Neden bilmiyorum son birkaç gecedir çok kötüyüm ben yaa off kötü yola düşücem Geceleri daha istekli oluyorum hormonlarla mi ilgili? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Niye son bikaç gece özellikle düşündügün bişetmi var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım tetikliyor olabilir Yorumla yanlızvesane +1 yıl Bişeyler düşünüyo olman lazım tetiklenmen için Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uykuda tutmadı bir sexting ise yararlı bilmem 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınların en cok seks arzuladigi saatler 12 ila 2 arasi imis gece normaldir 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. geceleri değilde sabah dinlenmiş şekilde uyanınca yataktan çıkasım gelmiyor. ayrıca mastürbasyon yapıp rahatlayacaksın çözümü belli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet normal bende kötü yola düşmek istiyorum ama yanıma arkadaş yok 2 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Regly öncesi azgınlığı regli sonrası azgınlığı ve regly azgınlığı 😄😄😄 regl gittimi birşeyin kalmaz dert etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Galiba ya of Yorumla AgnostikBiri +1 yıl Sakin ol sen 😄😄😄 git film izle Yorumla
Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl regl olacaksındır olmuşsundur ya da bitmiştir ya da yaptın ama bir türlü rahatlamamışsındır 1 0 Yorumla
Aslanbey_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Allah'ım millet can derdinde bide suna bak a m boş ver derdinde 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Ne oluyor anlatsana 🙂 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Geceleri ne düşününce islaniyorsun ki 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Yok, papua yeni ginedeki enflasyon ile ilgili. 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Daha rahat olduğun için. 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neden kötü yola düşesim hormon düseylerinle ilgili 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geceyle gunduzle alakasi yok hormonal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gündüz birsey yok ama hiç geceleri hep uyuyacakken falan Yorumla Ksproff +1 yıl Cunku gunduz zihnin surekli baska seylerle mesgul oldugu icin farkında değilsin Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. istekli derken ne istiyorsun gece 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende aynı 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partner! 0 0 Yorumla
Makineciii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kıyamam yaa 0 1 Yorumla Makineciii +1 yıl Napiyorsun peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gecemi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet özellikle son birkaç gececir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyleyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Niye son bikaç gece özellikle düşündügün bişetmi var
Sanırım tetikliyor olabilir
Bişeyler düşünüyo olman lazım tetiklenmen için
Uykuda tutmadı bir sexting ise yararlı bilmem
Kadınların en cok seks arzuladigi saatler 12 ila 2 arasi imis gece normaldir
geceleri değilde sabah dinlenmiş şekilde uyanınca yataktan çıkasım gelmiyor. ayrıca mastürbasyon yapıp rahatlayacaksın çözümü belli.
Evet normal bende kötü yola düşmek istiyorum ama yanıma arkadaş yok
Regly öncesi azgınlığı regli sonrası azgınlığı ve regly azgınlığı 😄😄😄 regl gittimi birşeyin kalmaz dert etme
Galiba ya of
Sakin ol sen 😄😄😄 git film izle
regl olacaksındır olmuşsundur ya da bitmiştir ya da yaptın ama bir türlü rahatlamamışsındır
Allah'ım millet can derdinde bide suna bak a m boş ver derdinde
Ne oluyor anlatsana 🙂
Hala istekli misin
Geceleri. Vucud dinleniyor
Geceleri ne düşününce islaniyorsun ki
Kotu yol ne kadar kotu mesela
Yok, papua yeni ginedeki enflasyon ile ilgili.
Daha rahat olduğun için.
Evet, çoğumuz böyleyiz
Neden kötü yola düşesim hormon düseylerinle ilgili
Geceyle gunduzle alakasi yok hormonal
Gündüz birsey yok ama hiç geceleri hep uyuyacakken falan
Cunku gunduz zihnin surekli baska seylerle mesgul oldugu icin farkında değilsin
ne düşünüyorsun böyle
Kötü yola neden düşesin abartmayın.
geceleri daha boş zamanın olduğundandır
Hormonlar yalnızken tetikliyor
artık vucudun o ilgiyi ver bana diyor
Kötü yola düşme tehlikelidir