Cinsel Yaşam Benden yaşça büyük birisiyle ilişki yaşamadım ama çekici bulduğum olgun biri olursa hayal kuruyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hayal de benimle ilgileniyor falan, bunda bir sakınca var mı Güncellemeler+1 yıl Cinsel yaşam ne alaka? Çok ciddi söylüyorum. Ne alaka? Benden yaşça büyük birisiyle ilişki yaşamadım ama çekici bulduğum olgun biri olursa hayal kuruyorum? Cevapla Fal Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. zaten hayal ettigin seyler gercek olur... cunku olgun erkek kadını ruhen ve bedenen tatmin etmek icin ugrasır 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok neden olsun ki hayalinde olmasını istediğin şeyleri hayal ediyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten düzgün hayaller ama çekici bulduğum kişi sıcak davranıyor bana falan Yorumla frk18 +1 yıl Olmasını istediğin gibi hayal ediyorsun Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Himmm. Gerceklerdede yasayabilirsin sadece hayalde kalmasin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayal kur bir sorun olmaz hatta olsunlar daha tecrübeli olduğundan daha tatmin edici olurlsr 0 0 Yorumla
Caramon88 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Muhtemel ddlg türü ilişkilerden hoşlanıyorsundur. Anormal bir şey değil. 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. kac yasında olmalı bu ksıı 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Canı koca çekiyor derler öyle hayaller kurma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende aynısıyım bu kadar olur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😀 hayal de güzel geliyor ama gerçekte olsa ne yaparım bilmiyorum. Ben zaten yaşı için hoşlanmıyorum. Hoşlandığım için yaşa takılmıyorum 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yaşı büyük seviyorum olgun yaşıtlarımla olmam Yorumla eskilerden34 +1 yıl Siz iki fıstık tahrik unsurusunuz resmen 😘🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eskilerden34 nasıl yani Yorumla eskilerden34 +1 yıl şu aranızdaki konuşma insanı kışkırtıyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eskilerden34 niye Yorumla eskilerden34 +1 yıl İkinizi aynı anda düşündüm bir an birbiriyle anlaşabilen iki çıtır aynı anda sence de çekici değil mi bir adam için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eskilerden34 30 yaşındasın biz daha çocuğuz ayıp olmuyor mu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç yaşındasın, kaç yaşında istersin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşa göre değilakarşımdaki çekiciyse düşünüyorum.Yani benden küçükte olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Da başka bir soru sordum canım sana Yorumla Soran +1 yıl Kısaca sorma dedim Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Var tabi dikkat et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece düşünüyorum bana sıcak davrandığını falan Yorumla EagLe02 +1 yıl Yaşın kaç Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yoook 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne kadar büyük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Azg/n dayılar sahneye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aman aman hiç alakası yok durumla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç yas fark var aranizda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 15 civarı rahat vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yasinda vs degilsin dime 20 alti yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
zaten hayal ettigin seyler gercek olur... cunku olgun erkek kadını ruhen ve bedenen tatmin etmek icin ugrasır
Yok neden olsun ki hayalinde olmasını istediğin şeyleri hayal ediyorsun
Zaten düzgün hayaller ama çekici bulduğum kişi sıcak davranıyor bana falan
Olmasını istediğin gibi hayal ediyorsun
Himmm. Gerceklerdede yasayabilirsin sadece hayalde kalmasin
Hayal kur bir sorun olmaz hatta olsunlar daha tecrübeli olduğundan daha tatmin edici olurlsr
Muhtemel ddlg türü ilişkilerden hoşlanıyorsundur. Anormal bir şey değil.
kac yasında olmalı bu ksıı
Canı koca çekiyor derler öyle hayaller kurma
Bende aynısıyım bu kadar olur
😀 hayal de güzel geliyor ama gerçekte olsa ne yaparım bilmiyorum.
Ben zaten yaşı için hoşlanmıyorum. Hoşlandığım için yaşa takılmıyorum
🤔
Ben yaşı büyük seviyorum olgun yaşıtlarımla olmam
Siz iki fıstık tahrik unsurusunuz resmen 😘🔥
@eskilerden34 nasıl yani
şu aranızdaki konuşma insanı kışkırtıyor :)
@eskilerden34 niye
İkinizi aynı anda düşündüm bir an birbiriyle anlaşabilen iki çıtır aynı anda sence de çekici değil mi bir adam için
@eskilerden34 30 yaşındasın biz daha çocuğuz ayıp olmuyor mu
Kaç yaşındasın, kaç yaşında istersin
Ben yaşa göre değilakarşımdaki çekiciyse düşünüyorum.
Yani benden küçükte olur
Da başka bir soru sordum canım sana
Kısaca sorma dedim
Neden denemiyorsun
Evli misin peki sen önce bunu sorayım
Pist
Var tabi dikkat et
Sadece düşünüyorum bana sıcak davrandığını falan
Yaşın kaç
Bence yok
Yoook
Reelde yaşa
Yaş kaç
Ne kadar büyük olamlı senin için mesela?
ne kadar büyük
Benden olgun bulursam alırım 😂😂
Çok olgun bir şey var
Azg/n dayılar sahneye
Hayır aman aman hiç alakası yok durumla
Kaç yas fark var aranizda
15 civarı rahat vardı
18 yasinda vs degilsin dime 20 alti yani
Uyku vaktin gelmiş
Sorun yok
Ben olgunum