Yabişey dicem ben deilde bi arkadaşım soruyor fiziği iyi olan zevklerinizin uyuştuğu ama 10 cm muza sahip biri çok sorun olurmuydu senin için? Arkadaşım soruyor🙂
Keşke senin gibi kızlar daha çok olsa toplumda. evet dış görünüs ve maddiyat bir miktar önemli ama şu an sanki her şey bu 2 şeymiş hissi veriyorlar erkeklere. ufak tefek kusurlar olur "superman"i aramaya gerek yok, boş insan olmasın normal bişeyler olsun "GERÇEK" olsun
Teşekkür ederim 🤗 Emin ol, aklı başında her kız böyle düşünür. O bir kusur bulup erkeği küçük düşürme peşinde olanlar ya da herhangi bir fiziksel özelliğinden dolayı erkeği istemeyenler en karaktersiz adamlara denk gelecek sonunda, pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Üzülmesi gereken o tip kızlar.
Evet bu kızlar genelde kendilerine küfür eden aşağılayan erkeklere sempati duyuyor aslında mantığıda basit "benim erkeğim o kadar yüksekki bana muhtaç değil zikt1r çekebiliyor" yani erkeğinin kendj sırtına bastırıp yükselmesini kabul ediyorlar🙂 Bende "iyi çocuk" değilim ama sevdiklerime hakaret etmem kötü davranmam cahil ve saygısız olmadıkları sürece
Aynen 🤣 Bir de düzgün erkek karşılarına çıkınca bana çok yazan var havalarına girerler düzgün erkeğe bu mesajı verirler. O buna yazmış olanlarda babasının arabasını kaçırarak kız tavlamaya giden, höyt desen korkacak dikik saçlı, tek kulağı küpeli Berkecan'lardır. Ulan o yazsa ne olacak 🤣
Kızlar Ne Diyor
Cevap, seçeneklerde yok ki. 🤣
Muz mu diorsun🤣
İdeal muz kaç cm sence?
12 - 19
Yabişey dicem ben deilde bi arkadaşım soruyor fiziği iyi olan zevklerinizin uyuştuğu ama 10 cm muza sahip biri çok sorun olurmuydu senin için?
Arkadaşım soruyor🙂
Karakterli bir kız için böyle şeylerin hiç önemi yok. Ki 10 cm de normal yani. Bir arkadaşım cevaplıyor 🤣
Keşke senin gibi kızlar daha çok olsa toplumda. evet dış görünüs ve maddiyat bir miktar önemli ama şu an sanki her şey bu 2 şeymiş hissi veriyorlar erkeklere. ufak tefek kusurlar olur "superman"i aramaya gerek yok, boş insan olmasın normal bişeyler olsun "GERÇEK" olsun
Teşekkür ederim 🤗 Emin ol, aklı başında her kız böyle düşünür. O bir kusur bulup erkeği küçük düşürme peşinde olanlar ya da herhangi bir fiziksel özelliğinden dolayı erkeği istemeyenler en karaktersiz adamlara denk gelecek sonunda, pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Üzülmesi gereken o tip kızlar.
Evet bu kızlar genelde kendilerine küfür eden aşağılayan erkeklere sempati duyuyor aslında mantığıda basit
"benim erkeğim o kadar yüksekki bana muhtaç değil zikt1r çekebiliyor" yani erkeğinin kendj sırtına bastırıp yükselmesini kabul ediyorlar🙂
Bende
"iyi çocuk" değilim ama sevdiklerime hakaret etmem kötü davranmam cahil ve saygısız olmadıkları sürece
Evet. Bir de kendilerini çok güzel zanneder böyle kızlar 🤣
Evetttt kesinlikleeee. en ufak ilgide kendilerini bir Tanrıça sanarlar🙂😛🤣🤣🤣🤣
Aynen 🤣 Bir de düzgün erkek karşılarına çıkınca bana çok yazan var havalarına girerler düzgün erkeğe bu mesajı verirler. O buna yazmış olanlarda babasının arabasını kaçırarak kız tavlamaya giden, höyt desen korkacak dikik saçlı, tek kulağı küpeli Berkecan'lardır. Ulan o yazsa ne olacak 🤣
🤣🤣👏👏berkecan aynen😘
Tabii Berkecan, helalinden ekmeğini yiyen, aklı başında, olgun, karakterli Ömer'ler ne yapsın onu mesela 🤣