valla libidomu düşürdü üstelik aktif cinsel hayatı var gibi davranıyorum ev bulamayan bir erkeğin cinsel hayatı olduğunu sanmıyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya o nasıl birisiymiş öyle şey mi olur erkek ortamı ayarlar kadın gelir birde kayganlaştırıcıyı niye sen alıyorsun ona da anlam veremedim doğrusu hangi şehirdesiniz yaşlar kaç?
024 Yorumla
Soran+1 yılYa ortak yapalım ev ayarlayalım dese oda hiç sorun değil ama direkt bana ev bul dedi.
Soran+1 yılBunu diyen erkeğin aktif cinsel hayatı yoktur değil mi? Öyle olsa arkadaşlarıyla ortak boş bir evi olur ya da her zaman gittiği bir otel ya da kiralı ev
Cevap sahibi+1 yılAşırı derecede saçma yani zaten yeniymiş yol ver gitsin uğraşma böyle insanlarla
Cevap sahibi+1 yılYa bi otel ya çok değil Google yaz bir sürü yer çıkar bence paraya kıymak istemiyor
Soran+1 yılFiziği çok hoşuma gitti bu fizikte birini bulamam kolay kolay 😂
Cevap sahibi+1 yılİşte oda ona güveniyor biri gider biri gelir kafasında egolu birisi
Soran+1 yılAma ev bulamayan birinin gerçekten cinsel hayatı aktif midir? Cinsel hayatı aktif birinin ev bulmakta güçlük çekmemesi lazım
Cevap sahibi+1 yılOna bir şey diyemem belki çevresi olmaya bilir ya da eve verecek parası yokta olabilir
Soran+1 yılÇalışıyor yAni vardır mutlaka. Ee bu diyordu ev tutuyoruz sevişiyprkz diye bana gelince mi tutmuyor yoksa yalan mı salladı
Cevap sahibi+1 yılYalanda olabilir belki de sadece sizden para koparmakta istemiş olabilir takılmadık görmüş sizi para harcamak istemiyor
Soran+1 yılYa ben para harcasın istemem zaten otele gitsek ya da ev tutsak ortak olsun isterim adam direkt sen bul diyo
Cevap sahibi+1 yılİşte sadece sizinle birlikte olup yol verecek para harcamak dahi istemiyor hangi şehirdesiniz
Soran+1 yılEe bu adam hep böyleyse kimse birlikte olmaz ki bınunla. Bir şey bilmeyen saçma Kezban kızlar olur belki
Cevap sahibi+1 yılya da fiziğine bayıldım diyen peşinden koşan kadınları avlıyordur 😂😂
Soran+1 yılAman aman da bir şeyi yok ya tamam ben beğendim de kadınların da sevişmek istese bir sürü tercihi var yani. Kimse ev bile bulamayan birini istemez
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle katılıyorum bence kasa kanma akıllı ve zeki insanları tercih et
Soran+1 yılKası da yok ya boyu uzun sadece
Cevap sahibi+1 yılTakıldığın şeye tüküreyim boy pos önemli değil
Soran+1 yılSes tonu ve şeyi de sağlam 😂
Cevap sahibi+1 yılKoç burcusun değil mi
Soran+1 yılHayır onunki Koç benimki ikizler
Cevap sahibi+1 yılAyyy hemen uzaklaş hemen
Soran+1 yılAhah niye
Cevap sahibi+1 yılSen dengesiz ne istediğini bilmeyen karasız o kuralcı ve inatçı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Bir kıza seni becericem bunun için ev bul denir mi bu nasıl iştir yapmayı biliyorsa yeri bulsun bşz kimseye hesap ödetmiyoruz adamdaki özgüvene bak gel ben evimi verim 🤣
119 Yorumla
Soran+1 yılİkinci görüşmeyi ben istedim ondan kafayı yedi 😃
Soran+1 yılCidden öyle ee bu adam arada sevişiyorum aktif cinsel hayatım var diyordu. Kadına ev bul diyen birinin aktif cinsel hayatı olması mümkün mü
Soran+1 yılYani cinsel hayatı olsa her zaman gittiği bir otel olur ev olur. Demek sadece arada burdaki sahilde kabinde sevişiypr başka yok
Soran+1 yılİstanbul’da yaşamıyorum
Soran+1 yılÇalışıyor aslında mutlaka vardır parası
Soran+1 yılO kadar mı yokluktasın 😂😂
Soran+1 yılYani teşekkür ederim teklif için ama pek tipim değilsin 🥹
Soran+1 yılÇok itici ya şunları demen eskort muyum ya
+1 yılSon zamanlarda gördüğüm en ilginç soru "evi sen bul" Bi kadına böyle demek hakarettir bence ne ilginç insanlar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O idi genelde erkekler yapar ama demekki seni halledecek yer bulamadı. Senin canın istiyorsa bul yap ama kızsan bozdurma değilsen hamile kalma
00 Yorumla
+1 yılSen bence prezervatif falan da al, bu heriften bekleme😀😀
04 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı konusu açıldı hemen sen l dedi zaten ne ayak anlamadım
- +1 yıl
Ahhaha bence bu cimri, masraf çıkmasın diye sana kitliyor herşeyi
Soran+1 yılBi kayganlaştırıcı ne kadar sanki ya iyice cimri çıktı
- +1 yıl
Bilemiyorum benim ihtiyacım yok😄
+1 yılSenin gibi bir fb ya da zevkine cinsellik yasayacak oral yaptircak vakumlatcak bir bayan olcak evin otelin lafi olmaz karsindaki cimri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yok artık daha neler nerde yaşıyorsun da sen?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 valla iyiymis hee öyle ev bulacak bir kizda ben bulabilsem 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBöyle öküzleri ararken çok çaba harcıyor musunuz cidden 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaka oldugunu soyle. Cinsellik istiyor ustune evide senin bulmani mi istiyor. Umarim sende bulmadin değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kez görüşmüştük ikinciyi ben istedim aslında 😃
Cevap sahibi+1 yılSeninde libido yüksek herhalde
Cevap sahibi+1 yılPartnerin herseyi senden mi bekliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen de vazgeçtiğini söyle. :D Normal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba güven için mi senin ayarlamanı istiyor
111 Yorumla- +1 yıl
Beceriksiz ne güveni
Soran+1 yıl@strasbourg2022 banada beceriksiz ve cimri gibi geldi
- +1 yıl
Bana denk gelmiyor ki böylesi ahh ahhh
- +1 yıl
Rezidans bugollov ev ne derse ayarlarım
Cevap sahibi+1 yıl@strasbourg2022 yani şimdi onu söyleyiş tarzına bağlı direk sen ayarla ben gelicem diyorsa skjsjs ondan olmaz tabi
Soran+1 yıl@strasbourg2022 normal ev ayarlasa şükredicdz
Soran+1 yılEv bul o zaman dedi. Ben oha ben mi bulucam dedim. Oda Hani çok istiyordun dedi
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını okudum kayganlaştırıcıyı da al demiş
Hani erkek kıtlığı olsa tamam dicem de hshahhs
Başkasını bul ya bence bu ne- +1 yıl
Ya burdayım kozlar uğraşmayın böyle pintilerle
Cevap sahibi+1 yıl@strasbourg2022 ben uğraşmıyorum bile
Yok çünkü)- +1 yıl
Ben varım ama
O kdr kişiyle birlikte oldum hic karşı taraftan böyle bir beklenti içerisine girmedim kadın seninle birlikte olcak bide evi o mu ayarlasın jdjddn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nasıl bi erkekmiş ben boşa mı en mükemmel şeyleri sundum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldeplasmanda olmak hoşuna gidiyordur belki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhem parasını sen verecen hem seni zikecek🤣🤣🙈
00 Yorumla
+1 yılBoş işler bunu düşünen erkek sana kıyafetine kadar alır yeride ayarlar kapından alır el üstünde tutar
00 YorumlaHerşeyi sn yapacaksan o ne işe yarayacak
318 Yorumla
Soran+1 yılPipisini getirecek
Soran+1 yılBi kere görüştük onun arabasında yakınlaştık ve çok hoşuma gitti fiziği çok düzgün ve nazikti. Hatta ikinci görüşmeyi ben istedim. Ama her şeyi bana yaptırmak istiyor. Ki çalışan taraf kendisi
Soran+1 yılİlginç ya bide aktif cinsel hayatım var diyordu ev bile bulamıyorsa şu an nasıl aktif cinsel hayatı olabiliyor?
Soran+1 yılCidden yAni ilk tanıştığımızda konuşmuştuk bunu ev tutuyoruz felan hoşlanırsak yatıyoruz demişti. Bana gelince mi tutamıyor ya Da yalan mı söyledi anlamadım.
- +1 yıl
Ev bu durumlarda riskli olur otel daha iyi bir tercih her bakımdan
- +1 yıl
Neden sıkıntı olsun?
- +1 yıl
Ev aslında güvenli değil kendi evin değil de sıkıntı adam koyar kamera yandın 😀 ama otel o riske girmez adam alacağı paraya bakar 😀
- +1 yıl
Sen işini bikiyorsun😀
- +1 yıl
Yazdım sana
+1 yılumrunda değilsin adamın seni arzulasa evi hazırlar gelir kapının önünden alırdı seni :D
00 Yorumla
+1 yılNe büyük dertleruniz var ah ahh
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmacımız sadece seks yapmak mı
06 Yorumla
Soran+1 yılYes
- +1 yıl
Peki sen bu kadar kötü durumda mısın ya da istenilmeyecek bir kadın mısın Hem sen ev buluyorsun Hem sen yapıyorsun Neden buna katlanıyorsun
Soran+1 yılAma enerjimiz çok tutmuştu çocuğu çok arzuluyorum
- +1 yıl
yani onunla seks yaptın ve bir daha yapmak mı istiyorsun?
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
O da farkında Bunun herşeyi sen yap diyor... normalde nasıl seks hsysyın... neler ilgini çeker
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin cinsel hayatin var mi peki bunu kullanmak istiyordur belkide bu yuzden herşeyi sana kitliyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlarınız kaç kaç
08 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde 27
- +1 yıl
Tecrübeli olmadığını hissedince soğudun demi 😂
Soran+1 yılBi kere görüştük onun arabasında yakınlaştık biraz ve çok hoşuma gitti fiziği vs de çok düzgün. İkinci görüşmeyi ben istedim hatta ama ev bul diyor kayganlaştırıcıyı sen al diyor. Ki çalışan taraf o ben çalışmıyorum
- +1 yıl
Fb gibi mi istedin ilişkiyi
Soran+1 yılBayır sevgili de olabilirim çocuğu çok beğenmiştim ama uzak duruyor sevgililikten 😃
- +1 yıl
Seni kullanıyor
Soran+1 yılBende onu kullanıcam da bi ev bile bulamıyo
- +1 yıl
Parasını sen ver diyor 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOtele götürsün neden ev?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ohooo ben profesyonelim o zaman 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayganlastırıcı ne alaka.. analmı yapıcaksınız
00 YorumlaIste tamda burada devreye eşitlik giriyor
00 Yorumla
+1 yılBen sana bulurum ev yeter sen gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbende ev ayarlarım. zor değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlfa mk rahatlığa bak
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alfası ya beceriksiz
Cevap sahibi+1 yılNormal değil kesinlikle ama çok rahat bi tip olması lazım. ya da gerçekten istemiyor seni
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif kayganlaştırıcı belki masaj için yağ, atıştırmalık bişeyler içecek vs bunlarıda ister o
Soran+1 yılEv bulsa ben alırım onları sorun yokta bulacak mı bakalım
Cevap sahibi+1 yılEv bulması için keyfinimi bekliyceksin. Günlük kiralık var her yerde
Soran+1 yılBakacağız artık belki hiç tutmaz bakarız felan dedi en son. Bide aktif cinsel hayatım var diyor yAni ev bulamayan adamın aktif cinsel hayatı nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılEvlidir belki. Elinden bahsediyor olabilirmi ya da bisexüel
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çapsız a yol ver hangi şehirdesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ev ayarla hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partner değiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılnasılll yaa
00 Yorumla
+1 yılsevgilin mi
00 Yorumlahaklısın
00 Yorumla
+1 yıluyuz desene
00 Yorumla
+1 yılbence normal değil
00 Yorumla
+1 yılOnu kov yeni bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBırak o eziği be
18 Yorumla
Soran+1 yılBi kere görüştük arabada yakınlaşmıştık çok hoşuma gitti. Ama ikinci de bunları demesi ezik gibi cidden
- +1 yıl
Ezikçe tabii ben bunu birisine asla diyemem. Resmen özgüvensizlik ve eziklik
Soran+1 yılYani ortak ev tutalım denir ya da senin arkadaşının evi yoksa ben bulurum denir ya da hiç olmadı arabada yapalım denir. Kız tarafına evbul demek libido killer
- +1 yıl
Ortak ev tutalım demekte ezikçe bence
Soran+1 yılYani dese yine anlarım direkt ev bul demesi itici
- +1 yıl
Kesinlikle görüşme bence
Soran+1 yılGörüşecek düzgün erkek yok ki bu çocuğun fiziği çok hoşuma gitti ve arzuladım. Ama böyle ev bul diyen birinin cinsel hayatı olamaz değil mi? Ya da çok düşük Kezban gibi kızlarla sevişmiş
- +1 yıl
😄😄 180im 76 kilo 😜😜😜
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖküze bak 😀😃🙂🙃
09 Yorumla- +1 yıl
Tam bir bencil beceriksiz
- +1 yıl
Bide erken boşalıyorsa yandın 😀😃🙂🙃
Soran+1 yılHayır sevişmesi iyi memnun kalmıştım 😂
- +1 yıl
Ön sevişmesi mi
- +1 yıl
Tam birliktelikte mi
Soran+1 yılÖn sevişmesi. Fiziği de çok düzgün
- +1 yıl
Devamı da önemli asıl konu orada
- +1 yıl
İyi eğlenceler dilerim
- +1 yıl
İyi akşamlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskort musun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide zikersin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bulurum ama ikimiz takılcaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaka olmalı
54 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşmede de araba da yakınlaştık biraz çok hoşuma gitti o yüzden ikinciyi ben istedim hatta zaten. Ama hemen ev bul dedi ve kayganlaştırıcıyı sen al dedi. Sanki tek başıma sevişiyprkö
Cevap sahibi+1 yılAfedersin aciz mi bu
Soran+1 yılBöyle diyen birinin aktif cinsel hayatı olamaz değil mi?
- +1 yıl
Oldu olacak s... kide sen getirseydin o da izler belki birseyler öğrenirdi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım