Daddy dom little girl. Aynı konsept, sadece para verme durumu yok. Bir ilişkinin içine para giriyorsa o ilişki duygulara bağlı değildir. Bu da or*spuluğa girer.
Daha önceki bir yoruma karşın yorumumu tekrarliycam bence olay tamamen ekonomide bitiyor, ekonomisi çökük ülkelerde kolay bir şekilde lüks yaşama ulaşma yolu!
Onun da payı var elbette, bir de bazı insanlar gerçekten or*spu gibi hissetmeyi seviyorlar. Birinin onu elinde tutmak için parasını harcıyor olması haz veriyor. Dediğim gibi, bence de üzücü. İster duygusal, ister cinsel olsun hiçbir ilişki içinde para barındırmamalı.
Açıkçası ben hiçkimsenin or*pu gibi hissetmeyi seveceğini sanmıyorum. Sadece bazıları emek sarf etmeden kolay yoldan birşeylere sahip olmak istiyor, kaldı ki emek sarf edince bile bi çok şeyi elde etmek zor şu devirde bir çok ülkede!
Vallahi var öyleleri, çok gördüm. :D O dediğini yapan da çok var tabii ama bunun için illa sugar daddy/mommy olayına ihtiyaç yok. Finansal köleler, ayak fetişçileri, nude satanlar, onlyfans açanlar...
Hahah şu ayak fetişi olayı cidden yaygın 😅 onunla alakalı da mesajlar geliyor…aslında oturduğun yerden ayaklarının fotoğrafını çekip para kazanmak, kolay para 😅 biz 12 saatimizi harcıyoruz lükslerimiz için, aptallık mı bilemedim şu an ahahha
Valla bazen ben de diyorum kadın olsam yapar mıydım diye. :D Sadece ayak alt tarafı, ondan bile çok deli para geliyor. :D Bir de finansal köleler var işte. Hiçbir kazancı olmamasına rağmen para yardımında bulunuyorlar, insanların kafası çok değişik. :D
Bence o sadece trafikte ve sevişmede geçerli. Sohbet 1 günde 1 cümle şeklinde ilerlerse herhalde adını öğrendiğimde elimde bastonla dolaşıyor olurum, artık istesem de hızlı gidemem zaten. :D
Ben döneceğiz demedim yahu ayak senin para senin. :D Kadın parası yiyecek kadar düşmedim şükür, kendime yakıştıramam bunu. Ha yine ortak olmasına olurum destek olmak sevaptır. :D Öyle deme ya kaç yaşındasın sanki? Daha çok vardır ona. :D
Hemen de kabul etti insan biraz ısrar eder, belki az ısrar etsen kabul edeceğim. :D Daha yarısı bile değil! Bir de baston diyor. :D Sanırım ben merakta kalmaya devam edeceğim...
Hay hay efendim atarız atmasına da buradan mı atalım? :D Günaydın, iyi öğlenler, iyi akşamlar, iyi geceler, afiyet olsun, sıhhatler olsun... Bizde hizmette sınır yok canı gönülden yaparım. :D
5 dk önce bir paylaşıma denk geldim kız oje almak istemiş parası yokmuş sugar daddy arıyor 1 ay olmuş ppaylaşım yapalı Konyadaymış haftaya eski garajın oraya gel ben sana ojeni alayım kendini millete sunma yazdım
Suger şeker demek, daddy babacığım demek, momy anneciğim demek, yani seks yaparken bu kelimeleri kullanıyorlar, sanki babası ya da annesiyle seks yapıyormuş gibi
6 dil bildiğin nereden bikebilirim, bunlar p*rno sektöründe kullanılan terimler, internetten basit aramalar yaparak bu yorumu yapacak kadar da bilgisiz değilim.
Ahhahahs p*rno olduğunu anlamış olduk buradan, ama bazen de herşeyi ben bildirimi bir kenara bırakıp dur bi araştırayımcı olmalı insan! Bu konuda bilgilerin yetersiz, kesinlikle yadırgamıyorum, ama çok da emin konuşmadan bazen insan bi teyit eder!
En İyi Cevaplar