5 yıllık sevgilim beni Sebebsizce terketti 3 ay sonra döndüğünde psikolojik sebebten olduğunu söyledi Affettim. Normalde de yakışıklı biri değil ben onu tanıdıkça sevdim. Cinsellik olarak ona düşkünlüğüm pek yoktu çok arzulamıyordum o beni çok arzuluyordu. Ama şimdi geldiğinde çok çirkin geldi gözüme hani canım yanağından öpmek bile istemiyor yakınlaştık ama çok isteksizdim mutlu değildim. İlişkiye girmedik hiç bakireyim. Ona göre daha güzelim ve o da beni hiç öpmüyorsun vs diyor. Devam etmeli miyim zamanla düzelir mi evlenmek istiyor maddi imkanı herşeyi çok iyi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sogumussun sihrini buyusunu kaybetmis cekici gelmiyo bence ayril ayril ki mutlulugu baska limanda bulasin asil yerini..
Ayrıyız şu an ve lisede aşık olduğum kişi mesaj attı o da bana aşıkmış onu seviyorum
Tamam gonlun kimdrn yanaysa onunla ol kimse zorlayamaz istemiyosan istemiyorum de ki aradığın huzuru bulasin
Arzu da duyuyorum fazlaca ona ama mesleği bilgisayar programcısı ve bu durum
Beni düşündürüyor ikisi de evlenmek istiyor
Hani ekonomı çok kötü düşünüyorum maddi imkanı iyi olmasını isterim bende öğretimenim ama
cinsel çekim ve arzu yoksa evlenme yoksa gözün hep dışarıda olur
Öyle zaten
En başlarda onu seviyordum önümden yakışıklı geçse de bakmazdım ama şimdi çok çirkin geliyor
ona olan sevgin bitmiş heleki cinsel çekim hiç yok asla mutlu olamazsın. Mutlu bir Evliliğin yüzde 70 i çinselliktir
Bununla barışmadık zaten ayrıyız. Bana liseden bi arkadaşım aşık olduğunu söyledi bende şans aşıktım önceden bilmiyorduk görüştük çok hoşlandım ben öğretmenim ama onun mesleği yok bilgisayar programcısı
Hani ona karşı Arzum var ama mesleği olmayınca bu durum benş düşündürüyor
karakteri düzgünse iş bulur çalışır o önemli değil önemli olan karakteri düzgün olsun
Çok düzgün biri tanıyorum zaten bana çok değer verir
Ama köyde oturması işinin olmaması askerde daha şimdi ama bilmiyorum
Beni çok düşündürüyor hani gelecek olarak bakıyorum yanlış anlamayın
Evlenirsem çocuklarım rahat eder mi vs nasıl geçiniriz
iş bulursa çalışkan biriyse seninde gönlün onu istiyorsa evlen derim
Maddi imkanına bakma sırf parayla saadet olmaz. Sen bir kere soğumuşsun, araya soğukluk girmiş daha ısınmazsın bence incelediği yerden kopsun
Hayır o kadar yıllı geçmişimiz var evlilik düşünürken böyle yapması
Bu duruma gelmeyi hiç düşünmedim
Ben onu durumu kötüysen öğrenciyken tanıdım
Bunların artık bir önemi yok sen ne hissediyorsun ona bak ve gördüğüm kadarıyla hislerin bitmiş soğumuşsun
Evet ama maddi imkanı çok iyi bir geleceğim olur
Evlenme tabi ki için almıyorsa nasıl devam edecek bu iliski biraz zaman tanı kendine düzeleceğini düşünüyorsan tabi baktın hala aynı hissediyorsun devam etme ikinize de yazık yani zamanınızı çalmayın birbirinizin
Ben ona gerçekten çok değer verdim hani tipine bakmadım verdiği değere baktım. Öğrenciydik ozaman imkanı kötüydü Yine yanındaydım
Sonra elinde olunca bana çok değer vermedi. İşini bulup durumu iyileşti iş stresi vardı yoğundu kötü davrandı. Sonra öylece bıraktı
Yani üzülüyorum ama gerçekten süreli yüzüne bakıp çirkin yerlerine dikkat ediyorum hep ne kadar çirkin diyorum içimden o bana şu an aşırı iyi davranıyor çok pişman herşeyden
Napıcagımı bilmiyorum
sevgılıyken öpemıyosan elektrık yoktur artık
Arkadaş kalalım dedim zamanla düzelir mi
duzelmez bence
Hayır düzelmez, öyle bir şey yok
Artik onu miden kaldirmiyor
İlişki bitmiş. Soğumuşsun. Bir daha asla olamaz.
Ben onu öğrenciyken fakirden tanıdım, aşık olmadım bana verdiği değeri sevdamı. Sonra elinde olunca bana daha değersiz davrandı. İmkanı iyileşinceye de iş stresi vardı öylece bıraktı benl
şu an çok pişman herşeyden ama yüzü bana hep çirkin gibi geliyor eskiden de öyle düşünürdüm bazen ama şimdi öpesi de gelmiyor düzelir mi çok üzülüp Bu duruma
Seni amaç olarak görmüş olabilir. Güzel bir kız mısın yani dikkat çeken birisi misin
Onca yıllı emek böyle olmasını hiç istemedim
Evet güzelim
Hemde herkes arkadaşları bile Nasıl buldun diyor
Şaşırıyorlardı beni onun yanında görünce
Ben aile sevgisi görmedim o bana karşı çok koruyucu aşırı önemserdi bende buna bağlandım
Ama herşeyime kullandığım rujdan sürdüğüm ürünlere kadar sorar
Senin şu an işin mesleğin var mı
Ben öğretmenim puanım iyi atama bekliyorum
Onun da kariyeri mirası vs maddi imkanı çok iyi
Hangi branş
Sosyal bilgiler
Annem boş ver öğretmensin fakirle evlensen de geçinirsin diyor ama o kadar yıllık emek
Öğretmenleri kaderi mi bu? Dün de bir öğretmen sorun yaşamıştı. Öğretmen arkadaşlar genelde aşk evliliği isterler.
Ona üzülüyorum o tam tersi bana daha çok bağlanmış
Daha arzulu
Yaa aslında gerçekten sevdiğim biri var ama mesleği yok liseden arkadaşım bana aşık olduğunu itiraf etti
İkimizde bilmiyorduk sevdiğimizi ama şu ekonomi de geleceğimi de düşünüyorum
Seni seven terk etmezdi. Ben her hafta sevdiğim kızın sokağından geçerdim görmek için bir daha düşün. Sevgili olsak hergün kontrol ederdim.
Eskiden babası öldü diye hap kullanıyordu
Senin burcun ne
Şimdi de onun gibi stres yaşadım iş yüzünden hatta o hapları kullanmayı bile düşündüm dedi
Başak
Herkes ölmek istiyor. Ne bu böyle.
Yok antidepresan gibi bişeydi kullandığı
bir şey olmaz. Bak benim sevdiğim kız da öğretmen. Haberi yok belki de. Sadece hissetti ona olan duygumu. Onunla sevgili olsaydım ayrılmazdım. Güven sarsacak hareketi olursa ayrı tabii ki bilmiyorum bana ters severken bırakmak. Son olarak sevenler birbirlerine kol kanat geldikçe sırtları yere gelmez. Ben buna inanıyorum. Erkeğin ilacı kadın, kadının ilacı erkektir.
Öyle maddi imkanı iyi değil hatta köyde oturuyor ala çok şyi biri bana çok değer veriyor
Eskiden o lisedeki tipime aşıkmış bilmiyorum çocuksu hisler var hep ona karşı içimde
Ama şu ekonomi de onunla evlense gözümü çok korkutuyor
Direkt evlenmek istiyor benimle açıkça söyledi
Bilmiyorum hayat senin hayatın. Birinde parayı birinde sevgiyi düşünüyorsun. Hangisi ağır gelirse seç artık. Öğretmen hanımlar zaten evlenmelik kişilerdir. Benim sevdiğim bana evlenelim desin koşardım.
o bunu hissetmedi mi
Hissediyor bana diyor beni hiç öpmüyorsun yanağımı sıkmıyorsun diye
hissediyorsa bence çekilmeliydi yanından
Ama diyor zamanla düzelecek
Yok o beni tam tersi bırakmıyor
çok zor ve kötü bir durum ama arzu yoksa zorlama kendini inan bana miden bulanır
Daha çok uğraşıyor
bide belli ki ayrışacaksın
hem çoxuğu bağlama kendine hemde kendine eziyet etme
Yaptıkları dedikleri beni çok yordu üzdü
Yok uzak kalalım dedim
kanka belli ki sende dolusun konuşmak istersen takip at yorumlarda sürünmeyelim
Aslında üniversitede tanıştık tipi iyi değildi durumu da ben aile sevgisi görmediğim için bana çok değer verdi hiçbirini önemsemedim ama terkedince iş buldu durumu çok iyi şu an ama bir soğukluk var tipi çok gözüme batıyor eskiden böyle değildi
genelde kadınlar kendilerine değer veren kadınlara aşık olur zaten
Yürümez