erkek arkadasimla uzun uzun sevişemiyoruz ben hemen 10 dakika sonra hemen itiyorum bilmiyorum sebebini napmam lazim ya da ikimizde daha önce cinsel birlikteliğimiz olmadı, sadece aramızda sevişme oluyor ileriye gitmiyoruz ama ben çok çabuk zevk alip bitiriyorum sanırım bilmiyorum neden sizce neden olabilir bu erkek arkadaşını etkiler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence kendini tam vermemen doğru bir tutum istemeyerekte olsa güzel bir tutum sergiliyorsun fakat tam gideceğini sezdiğin an cinsel ilişkiyi biraz daha uzat elinde tut onu bırakma ilişki ticaret gibidir kendini ucuz pazarlama ki kıymetin artsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye hemen itiyorsun peki bir sebebi var mi ilerisi gelir diye mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ileriye gitmiyorsan böyle itmen çok anlamsız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Birazcık vücutlarınızı tanıyın. daha uzun olmalı. dokunmalar temaslar. izin veriyor musın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisme dediğin sürtünme vs mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılöpüşme vs evett
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme sırasında sana dokunuyorsa zevk alabilirsin sen kendini tutman lazım biraz ve bu durumun olma sebebi hoşuna gidiyor vücudun tepkisi bir nevi bu , ne kadar ileriye gittigine bilmediğimizden dolayı en fazla böyle yorum yapabiliyorum
Soran+1 yılYani evet hoşuma gidiyor ilk zamanlar izin vermiyordum bazı şeylere şimdi birbirimize daha çok alıştık ve ilerledik hoşuma gidiyor kısa bitiyor sanırım biraz birbirimizi kesfetmemiz lazım zamanla olacak ben ona dokunmuyorum neden bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCinsel organına dokunmana gerek yoktur erkekler en çok etkilendiği yer boyun kısmıdır ve saçlarıdir, zevk su aldıktan sonra hemen birakiyorsaniz zamanla sorun olabilir bilginiz olsun
Soran+1 yıldokunmuyorum zaten evet sanırım ilerde en büyük sorun o alacak duruma göre belki evlendikten sonra değişebilir bilmiyorum. tesekkur ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadaşın nasıl karşılıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılsen çok fenasin dedi sadece 😀
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gidiyor demeki
Soran+1 yılkisa kesmem belkide onu zorluyordur bilmiyorum zorda birakiyordur
Cevap sahibi+1 yıloral seks ile yardımcı olabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapılıyor mu sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır o kadar ileri gitmedik
- +1 yıl
10 dakikada itmen normal değil bence.
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Niye öylesin ki sabaha kadar devam etmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu olması lazım belkide ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılaslinda hep boyleyim galiba çabuk olup bitiyor kadin icin normal değil
- +1 yıl
Hayır erkeğine denk gelmen lazım sana uyum sağlayana
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal tabi olacak şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiler
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılSıkılabilir
+1 yılAğzına alıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl