Cinsel Yaşam Vajina beyazlatma tam sonuç verir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 İçi zaten pembede dış tarafı karardi beyazlaticam ama tam sonuc verirmi Vajina beyazlatma tam sonuç verir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle kalsın bırak çünkü seni seven karasina pembesine bakmaz o var diye de gelmez sen oldugun icin sever sende diye seninle güzel diye cinsel iliskiye girer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ama görsel açıdan daha iyi durur 😀 Yorumla
dasistschön Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Ben buna takılan bi tane erkek görmedim duymadım. Ama siz kendiniz için yaptırıyorsanız tabii ki kendi kararınız kendi tercihiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendim icin tabiki de görsel acidan daha iyii Yorumla dasistschön +1 yıl ben katılmıyorum. koyu renk olması şahsen beni daha çok tahrik ediyor. Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Pembe olanı makbuldür , siyahlasmasi hoyrat kullanılmış anlamı taşır Misal Zonguldak komuru gibiyse kabul etmem 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Beyaz daha iyi duracağı kesin. Yalnız var ya erkekler daha çok cevap yazmış :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl nasil yapicaksin bana da soyler misin ben de dişi agda yapsam bile kara 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazı güzellik merkezlerinde lazerle yapiyolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tesekkur ederimm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kararma fazla mi ve sadece dudak kısımlarinda mi var. Killarini jiletle alıyorsan kararma olabilir 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Belli bir seanstan sonra verebilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakicazz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl miğdem bulandıı 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kusacamm Yorumla Soran +1 yıl Napiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bişi yapma, bişi yazma her soruyu gördüğümde iğrenç bir vajina aklıma geliyor bide kokmuş piss Yorumla Soran +1 yıl Ne pisi kendinle karistirma sen kurban ol benim javinama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıyyyk, yiter bahsetme aklıma geliyor Yorumla Soran +1 yıl Sen nasil bisey gorduysen bu kadar igrenmissin ÖWMDLSJDKD Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eski sevgilim bakireydi, kıllı kahverengi pis kokulu bişiydi :(( ağır kokuyordu Yorumla Soran +1 yıl Lazerliyim kıl yok ayrica bahsettiğim karalık cok cokk az ve asla kokmuyo o nasil bisey oyle ogkkk benim bile midem bulandı eski sevgilimden Yorumla Soran +1 yıl Sevgilinden* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben her kızın kokar sanırdım meğer onun ki kokuyormuş , Ela'nın ki çuvaldı ama kokmuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acaba bakirelerin vajinası mı kokuyor sadece, emin olamadım Yorumla Soran +1 yıl Yok bende bakireyim hic kokmuyo demekki kız pismiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğuştan sanırım yoksa duşunu alan bir kızdı Yorumla Soran +1 yıl Sağlık sorunu olabilir bilemiyor Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaptır yaptır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaparizzz Yorumla Pronari3 +1 yıl yapp kesinliklee Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bırak kalsın öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Maturemale +1 yıl Daha güzel öyle incir gibi dışı koyu iiçi kırmızı Yorumla
Takatukacııı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Siyahta güzel yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyle diyosan Yorumla Takatukacııı +1 yıl Valla ben severim yalarım sorun olmaz Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
XXXXİXİXİ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Neyle beyazlayacak 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Lazer Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl sevgilin mi beğenmedi Yorumla Soran +1 yıl Yok kendim icin yapiyorum sevgilimde yok bakireyim zaten Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl Jilet mi kullandın Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl çok mu kara Yorumla Soran +1 yıl Çok degil az bisey Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl görebilir miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle kalsın bırak çünkü seni seven karasina pembesine bakmaz o var diye de gelmez sen oldugun icin sever sende diye seninle güzel diye cinsel iliskiye girer
Biliyorum ama görsel açıdan daha iyi durur 😀
Ben buna takılan bi tane erkek görmedim duymadım. Ama siz kendiniz için yaptırıyorsanız tabii ki kendi kararınız kendi tercihiniz.
Kendim icin tabiki de görsel acidan daha iyii
ben katılmıyorum. koyu renk olması şahsen beni daha çok tahrik ediyor.
Pembe olanı makbuldür , siyahlasmasi hoyrat kullanılmış anlamı taşır
Misal Zonguldak komuru gibiyse kabul etmem
Beyaz daha iyi duracağı kesin. Yalnız var ya erkekler daha çok cevap yazmış :D
Evet😀
nasil yapicaksin bana da soyler misin ben de dişi agda yapsam bile kara
Bazı güzellik merkezlerinde lazerle yapiyolar
tesekkur ederimm
Kararma fazla mi ve sadece dudak kısımlarinda mi var. Killarini jiletle alıyorsan kararma olabilir
Belli bir seanstan sonra verebilir
Bakicazz
miğdem bulandıı
Tamam
kusacamm
Napiyim
bişi yapma, bişi yazma her soruyu gördüğümde iğrenç bir vajina aklıma geliyor bide kokmuş piss
Ne pisi kendinle karistirma sen kurban ol benim javinama
ıyyyk, yiter bahsetme aklıma geliyor
Sen nasil bisey gorduysen bu kadar igrenmissin ÖWMDLSJDKD
eski sevgilim bakireydi, kıllı kahverengi pis kokulu bişiydi :(( ağır kokuyordu
Lazerliyim kıl yok ayrica bahsettiğim karalık cok cokk az ve asla kokmuyo o nasil bisey oyle ogkkk benim bile midem bulandı eski sevgilimden
Sevgilinden*
ben her kızın kokar sanırdım meğer onun ki kokuyormuş , Ela'nın ki çuvaldı ama kokmuyordu
acaba bakirelerin vajinası mı kokuyor sadece, emin olamadım
Yok bende bakireyim hic kokmuyo demekki kız pismiş
doğuştan sanırım yoksa duşunu alan bir kızdı
Sağlık sorunu olabilir bilemiyor
yaptır yaptır
Yaparizzz
yapp kesinliklee
Bırak kalsın öyle
Niye
Daha güzel öyle incir gibi dışı koyu iiçi kırmızı
Siyahta güzel yani
Oyle diyosan