Aslinda degil bu yaratılış itibariyle her insanin içinde biraz olsun var mesela ben de vuckold birisiyim ve ilerde hayatima bir kadin girerse ona istedigi erkekle cinsel ilişkiye girebilecegini soylicem ve bu konuda cok ciddiyim, bana yazar misin acaba?
kendim cuckold birisiyim, dolayısıyla sevgiliyken de evliyken de tek bir kişiye bağlı kalıcam ben. ancak karşımdakinin ise istediği kişiyle cinsel ilişki yaşamasına müsade edicem (açık ilişki bu demek işte) bu konuda inanılmaz bi isteğim var. her yönüyle değerlendirdim. ve emin ol fantezilerimden çok hoşlanacaksın
ya kıskanmak zaten var manyak mısın kıskanmak olmazsa bunu istemem bile, bunu hiç istemeyen birisine bile dedim ben ve kabul eden bile çok oluyordu, inan bana anlattığımda anlayacaksın nasıl kıskanıldığını
işte bunu anlatıcam diyorum ya sana, evet evet bunu anlatıcam bu soruyu milyon kere alıyorum ve anlattığımda da anlıyorlarrr bi yazsan bana yazıcam mesajlar bile hazır zaten
of , ya hu sen neden mesaj atmıyorsun ki ilk defa rastladım senin gibisine de. sen de değişiksin ama paylaştığın konuya bak şimdi söylediğine bak. bi dediğin bi deiğini tutmuyor
Bide ikişkin olmamış ya ilk alışında çok haz alır erkek yüklenir sana zıplatır seni. O ara başka erkek gelir yanına öpüşür senle. Sen zorlanmalı yüz ifadesi bi bakarsın ağzına vermiş. Naparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değil
Aslinda degil bu yaratılış itibariyle her insanin içinde biraz olsun var mesela ben de vuckold birisiyim ve ilerde hayatima bir kadin girerse ona istedigi erkekle cinsel ilişkiye girebilecegini soylicem ve bu konuda cok ciddiyim, bana yazar misin acaba?
Ciddi ilişkide kıskancımdır
Yok demek istedigim kadinin acik ilsiki yasadigi erkek asla baska birisiyle goz goze bile gelmiyor o açık ilişki yasamayacak
Vok ayrintisi var bunun yazar misin bana acaba bu konuda cok ilgiliyim de
Nasıl yani?
Açık ilişki ne demek
kendim cuckold birisiyim, dolayısıyla sevgiliyken de evliyken de tek bir kişiye bağlı kalıcam ben. ancak karşımdakinin ise istediği kişiyle cinsel ilişki yaşamasına müsade edicem (açık ilişki bu demek işte) bu konuda inanılmaz bi isteğim var. her yönüyle değerlendirdim. ve emin ol fantezilerimden çok hoşlanacaksın
İşte ben beni kıskansın isterdim
yazarsan anlatayım özel açık zaten direk mesaj at
Fantazilere çok açığım ama bu benlik değil
işte yazarsan anlatıcam kıskanmak bunun her yerinde var. anlatıcam ve anlayacaksın emin ol
ya kıskanmak zaten var manyak mısın kıskanmak olmazsa bunu istemem bile, bunu hiç istemeyen birisine bile dedim ben ve kabul eden bile çok oluyordu, inan bana anlattığımda anlayacaksın nasıl kıskanıldığını
Kıskansan izin mi verirsin allahaşkına
Tamam hoşuna gidiyor olabilir evet normsl ama kıskanmak apayrı bi şey
işte bunu anlatıcam diyorum ya sana, evet evet bunu anlatıcam bu soruyu milyon kere alıyorum ve anlattığımda da anlıyorlarrr bi yazsan bana yazıcam mesajlar bile hazır zaten
of , ya hu sen neden mesaj atmıyorsun ki ilk defa rastladım senin gibisine de. sen de değişiksin ama paylaştığın konuya bak şimdi söylediğine bak. bi dediğin bi deiğini tutmuyor
Şimdi söylediğimle ne alakası var?
İnstagram var mı
@davi. darcher1673
noktadan sonra boşluk koyuyuor site ama boşluk yok bitişik kimseyi takip etmiyorum kimse de beni
Anormal gibi sanki. Öpülmek konusunda bişey diyemem ama ikinci düşüncen yolun yol değil.
Dayanamıyorum
Tamamda tek bir erkekle de mutlu olabilirsin. İlla tonla erkeğe gerek yok. Ozaman senin karakterinde, ruhunda sıkıntı vardır.
Bir tanesi yetmiyor maalesef
Hmmm. Doyumsuzsun. Fazlası iyi değil harcarlar seni.
Harcasınlarrr
Troll müsün nesin ya.
Hayır ya trol falan değilim istiyorum napıyım
Çok fenasın.
Sevgili yapsana kendine.🙂
Yok ki sevgili olabileceğim birisi
Ama aldatma potansiyelin çok yüksek. İnsan seninle olsa olsa FB olur.
Aldatmayı doğru bulmuyorum. Sevgili olmayı da pek makul bulmuyorum ama. Çünkü vakit kaybı biraz
Direkt evlenecek misin flört ettiğin kişiyle
Hayır ben aşık olmadan seks yapıyım veya sevişelim sonra da görmeyelim istiyorum.
Hmm sadece zevk için biriyle olmak yani. Yapma öyle başına bela alırsın.
İşte ondan korkuyorum bir tık. Eğer İstanbul'da falan olsam hayatta dayanamazdım
İstanbul daha sıkıntı kimin ne olduğu belli değil.
Ben zaten bi öpsün yeter diye düşünmeye başladım abazan oldum resmen. Ama napıyım insan ilgi isteyince kötü oluyorr
Yolun yol değil ne diyim hayırlısı.
Öpüşmek önemlidir seks hazzını arttırır biliyosun 😅
Evet tabiki öyle 😅
Öpüşmeden olmaz bence😅 Bissürü erkeğin arasında demek he. fantezi dünyan geniş 😃 Bakire misin düşünsene bissürü erkeğin içindesin istediğinle öpüşüyosun alıyor seni kucağına sürtüyor istediğin kişi 😃
Uowww hwrika. Bakire değilim ama seks yapmadım
Ozmn işin dahada zor😃 Öpüştüğün ilk kişi o hazla kucaklar seni aradan yerleştirir komple oturtturur kucağına 😃
Keşke
Bide ikişkin olmamış ya ilk alışında çok haz alır erkek yüklenir sana zıplatır seni. O ara başka erkek gelir yanına öpüşür senle. Sen zorlanmalı yüz ifadesi bi bakarsın ağzına vermiş. Naparsın
Off harika yaa her tarafımda bi el.
Arkadan istemezdim
Ama okşar yerler heryerini. Onu biliyosun. Oralda dil heryerine değecek
Okşasınlar
Öpsünler her yerimi
Okşayıp öpüp yalarlar. Yalanmadık okşanmadık bilim yerin kalmaz. Ama saatlerce de altına alırlar demedi deme. Çünkü baya darsındır aklı çıkar adamın.
Kalkmak isteyen yokk. Alsın altına bırakmasın beni
Evettttt gözlerim kayardı herhalde
Hormonlar tavan galiba
Evett maalesef
Hmm iyiymiş
Evet
İstiyorum ama napıyım. Bu tarz düşünceler aklımdan çıkmıyor
Yap o zaman
Yapabileceğim birisi yok
Bekle o zaman
Bir sürü erkeğin içinde olmak derken?
Evet öylee