Canım kendim. Acı, şehvet ve zevkin vücut bulmuş haliyim. Çok derinde vahşi bir kurt saklı ve bu beni çekiyor kendine. O kurdun gücünü görmek istiyorum. 😼
Çünkü hem gencim ve tutkulu olmayı severim mahrem olmasını severim ama bu mahremiyetin içindeki gizlilik gerçekten merak edilesi şeylerdir tutkuluyum uzun uzun anın tadını çıkarmayı severim
Ben olsaydım kendime aşık olduğum için sevişirdim tabi ki çünkü kendime aşık olmayı seviyorum. :D bunun dışında çünkü ne istediğimi biliyorum. yani partner olarak mükemmel olurdum. aynı zamanda sadece cinsellik için değil aşk ve sevgi için de yani bu soruyu aslında kendinle neden sevişirdin olarak değil de daha çok kendine neden aşık olurdun gibi sorabilirim kendime. çünkü ben sadece aşık olduğum kadınla sevişirken çok duygusal zevk alırdım. bunun dışında duyguların olmadığı bir ilişki veya seks benim için tatmin edici ya da mutluluk verici olmazdı, işte bu yüzden kendime ile cinsellik yaşardım yaşamak isterdim. gerçekten aşkı bildiğim için. tabi ki benim kız versiyonum olmalı bu şekilde kendimi hayal edemem tabi ki.
Çünkü herşeyi güzel kurguluyorum. Bi kaç saat önce mutlaka harekete geçirecek güzel bi uyarılma mesajı atarım. O an kasıklarında ince bi sızı hisseder. Sonra eve geldiğinde çok alakasız bi yerde kulağına eğilip biraz sonra ona yapmak istediklerimden küçük bi parça anlatırım. Sonra ön sevişmede ve dokunuşlarıma kendime çok güvenirim. Aynı bi kompozisyon gibi sevişiyorum, giriş, gelişme sonuç. Yumuşak başlayıp sert bitiririm. En sonunda muhakkak mükemmel bir orgazm yaşatıp bırakırım. Ben olsam kendimle sevişmek için can atarım 😂
Bilemedim şimdi Güzel sevişirim uzun ön sevişme olur partnerimin boşalmasını sağlarım önce geç boşalırım ikinci seferi de beklemeden yaparım Ama şimdi bunları anlatmak imkansız bunları ilişki yaşarsa görür dimi