Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk cinsel deneyim yaşayan bir hanımda zarın yırtılır hasar görmesiyle kanama olur kanama görünce ilişkinin kesilip oluşan hasarın iyi olması için en az 2-3 gün giriş yapılmamalıdır. Zarın hasar gören kısımları biraz kalinsa kanama fazla olur o yüzden zarın yırtılmasına rağmen inatla bir iki saat sonra devam etmek tekrar kanayarak kan kaybına ve ileriki ilişkilerinde girerken ürperti yaşamana neden olabilir keşke ilk kanamadan sonra birdaha yapmasaydınız. Geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler detaylı anlatmışsınız
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok stres aldın ilk deneyim bir de kanaman olması seni halsiz hissettiriyor. Partnerin seni iyi hazırlaması gerekiyor. Vajinal , klitoral uyarma olmasi gerekiyor. Bir anda tam penetrasyon olmamalı. Tecrübeli partner bunu düşünür mutlaka.
02 Yorumla
Soran+1 yılSize özelden yazabilir miyim bilgili birine benziyorsunuz soru var kafamda cevaplamak isterseniz tabi
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birçok sebep olabilir. Üzerinden bir yük attığın için olumlu bak. İlk deneyimlerin çok haz vermemesi sık rastlanan normal bir durum. Uygun partnerle deneyimlerin arttıkça duyguların da değişecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur kanama normel ve uzun süre bilir ilk defa oldu için bir hafta 10 gün ilk zamanlar biraz koyu daha sonra çok açık pembe renk Ler de gelebilir fazla yüklenme kendine normal bu biraz kendine sıkıntı yapmış sın dini acıdı dan o kadar kafa takma kendin sorun etmiyorsan
03 Yorumla
Soran+1 yılAdetime iki gün kalmıştı bu durum etkiler mi süreyi
Cevap sahibi+1 yılTabi Etiler
Cevap sahibi+1 yılBir de zar yırtılmış yani zaten onun kanaması olacak bir gün gelmez ise diyer gün muhakkak gelir ve zaten adetin günü de gelmiş onunla birlikte kanama günah uzar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda bu çok normal bir şey emin ol bir de şöyle bir şey var hep diyorum bunu burada sürekli yazıyorum seks yapacağımız zaman gerçekten istediğiniz bir insan ile yapın ki sonrasında yaşayacağınız pişmanlık seviyesi birazcık olsun düşsün
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle tebrik ediyorum Hani Umarım bir ilişkilerine de çok zevk alırsın kanımanın olmasının sebebi ise genelde ilk ilişkiden sonra yani bekaret bozulduktan sonra 2 ya da 3 gün dinlenilmesi tavsiye edilir Hani vajinanın içerisindeki yaranın iyileşmesi için ama sen hem aynı geceye kızlığını kaybedip hem 2-3 defa İlişkiye girdiğin için biraz fazla Tahriş olmuş O yüzden ara ara kanamanın gelmesi çok normal psikolojikmen kendini rahatsız hissedebilirsin İlk defa olduğu için farklı bir duygu Yani bir nevi farklı bir levele geçtiğin için belki biraz da o yüzden kendini kötü hissedebilirsin bitkinin hissetmenin sebebi ise yeterince bir enerji sarfiyatı olduğu için ve biraz hırpalandığın için bu da çok doğaldır
02 Yorumla
Soran+1 yılYargılamayıp beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim Estağfurullah niçin yargılayayım ki Yani herkesin kendi hayatı kendisini ilgilendirir zaten bu platformun amacı insanlar yargılamak değil birbirine yardımcı olmak amaçlı sormak istediğin olursa çekinmeden sorabilirsin ki keyfine bak
+1 yılKanaman olmus ve cok olmus çünkü partnerin sana karsi hic saygili degil. Tamamen kendini düşünen tipte biri. Cunku seni dusunen bir erkek olsa sana kotu davranmak yerine ilk bozuldugunda nazik olup biraz beklemesi senin iyi olmani once saglamasi gerekirdi. Halbuki seni hic dusunmeden defalarca yapmak istemis. Bu nedenlede icinde baya bir burukluk var belliki. Senin adina cok uzuldum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan erkek vay canına altta ki yorumlardan sonra şok oldum
- +1 yıl
Ya boş ver onlari. Cidden bu kisi neden bu kadar sana dusuncesizce davrandi. Ne zamandir sevgilisiniz
Kanaman aşırı değilse sorun yok 1 hafta devam edebilir ve garip hissediyosan mutlaka bi pişmanlığın var
24 Yorumla
Soran+1 yılAdet kanaması gibi bir kanama. Ayrıyetten adetime iki gün kaldı gecikme yaşanır mı zarım artık olmadığı için?
Soran+1 yılHamilelik oranının düşük olduğu bir tarihte yaptım geri çekilme yöntemi kullandı kendisi. Her boşaldığında sordum aktı mı diye hayır dedi. Umarım bir sorun çıkmaz
İlk defa olduğu için böyle garip hissetmen normal. Ama bunu birkaç defa yaptıktan sonra aşacaksın. Aşırı kanama olması da partnerinin biraz hard sert yapmış olmasından bir de beklemeden devam etmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldığın zevk hepsini bastıracak rahat ol kanama normal bir iki gün yediğine içtiğine dikkat et yakında toparlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılYemek içmek konusunda nelere dikkat etmeliyim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee zina yapanın mutluluk bulduğu nerede görülmüş bacım? Kullanıp attı seni sadece kendi zevkini dusundu zorladi sadece kendi hazına bakiyor seni mi dusunecekti? Cok kanama olduysa baska sebebi yok zorlamis. Çöp oldun artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ilk birlesmeden sonra ara vermek gerekir en erken ertesi gun birdaha yapmak gerekir. Siz ust uste yaptiginiz icin bunyeyi biraz sarsmis
00 YorumlaHer şey normal ve hazır olmadan yaparsan bunlar olabilir. Kafandaki ile yaşadığını kıyas ediyor aklın. Takılma hayatına devam et
00 YorumlaGayet normal kuşum. Bu tür his 6 ay gibi bir süre ile geçebilir. Onun dışında olanlar gayet normal
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok naifsin teşekkürler ama o 6 ay içerisinde kafayı yiyeceğimi düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZinaya düştün eğer eşinle değilse ki pişman olduğuna göre eşin değil bu kişi.
08 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef değil yargılanmak istemiyorum ama içimde burukluk var
- +1 yıl
Bari bu kişiyle evlen çünkü ilerde zor olur başkasıyla evlenmen. Burada yazılanlara bakıp da bekarete önemsiz deme çünkü buradakilerin büyük çoğunluğu yalan söylüyor. Bekareti olmayan kadını kolay kolay kabul etmez kimse.
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum öyle bir durum olursa tövbe edip diktireceğim
- +1 yıl
Diktirmek demek bir de yalana batmak demektir. Diktirip de birisini kandırarak hakkına gireceğinize açık olup da yaptığınızın arkasında durun.
Soran+1 yılNeden yargılar tavırdasın anlamıyorum sana kötü bir şey söylemedim
- +1 yıl
Yalan söylemeyi hedef yapmış birisi yargılanmalıdır. İnsan eğer yaşadıklarının arkasında duramıyorsa bunun yüzüne vurulmasına hazır olmalıdır. Ne yaşadıysan yaşadın ama bari arkasında dur. Öyle diktirip de evlendiğin adamı kandırarak kurulan yuvadan hayır gelmez.
- +1 yıl
Diktirmek demek umarım hiçbir yerde sen ve senin gibiler karşıma çıkmaz.
- +1 yıl
diktirme ne ya kimseyi kandırmayın. bir şey yaptıysanız arkasında durun bir de tövbe ederim diyorsun tövbe öyle kolay bir şey mi ayrıca tövbe denen şey bilinmeden cahil bir şekilde yapılan şeylerin affıdır. olmadı tövbe ederim diyorsan çok da güzel yaptığın şeyin hükmünü biliyorsun. bu yüzden tövbeyi filan bu şekilde agzınıza sakız etmeyin.
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBelki cinsellikten hayalettiğini alamadığın için bi hayal krıklığı yaşamış olabilirsin ya da evlilik dışı ise pişmanlık yaşamış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gayet normal... Bir kaç gün içinde daha iyi hissedecek sonraki seks deneyimlerin acısız ve daha zevkli geçecek...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyice ıslanmadan girdiysen kanaman fazla olabilir. Acı da olur o zaman. Sorunun olursa her zaman danışabilirsin. Önsevişmede iyice hazırlanman önemli.
00 Yorumla Garip hissetmen normal, cinsellik yaşanılmaması gereken bir şey çünkü
00 YorumlaTavsiye ve bilgilendirme yaparim her konuda isterseniz
00 Yorumla
+1 yılÇok kanama olması sıkıntı yeterince ıslanmamışın. Ön sevişmə azsa partnerinin sorunu da var
00 YorumlaBilgim yok sadece sizi tebrik ediyom sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılalisirsin zamanla birkan gune istek olmaya baslar surekli yapma istegi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik olarak fazla etkilenmişsin ama kalanını buradan ve bu kadar az yazmandan anlayamayız ki :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar kabul etmesende içten içe kirlenmiş hissediyorsun. Muhtemelen duşta ağladın. Partnerin de ortada bırakıcak biliyosun.
010 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz , f-buddy'de değiliz. seks sonrası sarılıp uyuduk. Garip.
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık var mı?
Soran+1 yılHayır yok.. sadece dini açıdan biraz kötü hissediyorum. Ve korunmasız yaptığımız için tedirginlik.
Cevap sahibi+1 yılPişmanlık zaten bu işte
Soran+1 yılO zaman evet var pişmanlık
Cevap sahibi+1 yılÜzülüyorum 5 dakikalık heves ve zevk için böyle şeyler yapmanıza zaten eziyet olmuş zevk bile almamışsın.
Soran+1 yılSondan öncesindekiler de zevk aldım
Cevap sahibi+1 yılPeki uzatmanın manası yok iyi günler.
Soran+1 yılKardeşim kendin yorum yapıyor ve soruyorsun ben sadece cevaplıyorum burada uzatan ben değilim
Cevap sahibi+1 yılBende maksadından çıkarmadan vaktinde bitirmek için dedim neden bu tavır anlamadım.
milli olmuşsun işte psikolojini bozacak ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik olarak böyle hissetmen normal.. kanama da normal bir hafta sürebilir korkacak bi durum yok.
umarım korunmuşsunuzdur07 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef korunmadık. Canım acır diye takmadı sanırım.
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi bir hafta sürüyor belki daha fazla sonuçta vucudunda değişiklikler oluyor. ama korunmamanız kötü olmuş.
umarım içine gelmemiştir
Soran+1 yılUmarım gelmemiştir ben de korkuyorum kendisine belki defalarca sordum hepsinde gelmediğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılonun demesine gerek yok ki sen görmedin mi?
Cevap sahibi+1 yılya da hissetmedin mi
Soran+1 yılHayır hissetmedim hiç. Geleceği zaman çıkıyor 3-4 saniye sonra geliyordu.
Cevap sahibi+1 yılkorkma ya yemicektim seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal kanar ilk iliskilerde
Psikolojik olarak sana ilgi gostermeli03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica geri cekilme ilk iliskilerde riskli
Soran+1 yılBana güven dedi Maalesef o an güvenmek zorunda kaldım Neden bilmiyorum merak ettiğim için
Cevap sahibi+1 yılAsiksan guvenirsin ama hamilelikten korkuyorsan bu sekilde kondomsuz olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtraf patlak doldu ileride evlenecek kız bulamayacağız bu gidişle
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizce ve cahilce bir düşünce.
Cevap sahibi+1 yılHer haltı yemeniz için bir de destek mi çıksaydık? Skldikce değeriniz düşüyor işte.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal merak etme. Bir dahakinde canın yanmiyor sadece zevk aliyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger sevgilinle yaptiysan icinde sen farkinda olmadan bi uzuntu olabilir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica birlikte oldugun kisi seni zerre umursamamis. Ilk birliktelikten birkac gun sonra birlikte olunur ki yaran iyilessin daha kanaman olmasin. Bu a0tal hicmi dusunmemis bunu. Yazik gercekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkler güzeldir böyle olması normal birkaç güne geçer ama bu dönemde ilişkiye girme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de ilk yaptığım da kanamam çok olmuştu keser sapı gibi aletinin üzerine oturmuştum hızlıca bozulsun diye şimdi boru gibi oldu seninde iyileşir
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgayet normal bir zamanla düzeliyor dikkt et mikrop kapma sorunu begndim takip atabılırsiniz
34 Yorumla
Soran+1 yılMikrop kapma derken , yani bunu nasıl anlayacağım
Soran+1 yılOlur çok sevinirim konuşmaya ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yıltm cıktım
Soran+1 yılAttım istek hadi konuşalım aşko
+1 yılHamile kalmaktan hiç mi korkmuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
- +1 yıl
Nasıl ilişkiye girdin ya
Adet dönemi gayet normal zamanla alışırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilişkiden 2 gün sonra adet oldum
+1 yılNormal, sıkmışsındır kendini bence.
00 Yorumla
+1 yılVatana millete hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kimle seviştiğin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYetişkin biri olarak. Haha kendimi avutma şeklim.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca muhtemelen sevgilin bile değil ki olsa ne yazar? Gençken serserilerle oluyor sizin gibiler evlenirken de yönetip köle yapacağı adamları buluyorlar. Kandırıp yutturuyorlar. Gençken yaşadığı cinselliğin %1'ini bile o adama yapmıyorlar.
Soran+1 yılBeyefendi bu sizin görüşünüz saygı duyarım fakat lütfen siz de benim yaşadığım olaya Saygı duyun yargılanmak istemiyorum%100 doğru veya %100 yanlış bir şey yaptığımı da söylemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığın benim gram umrumda değil. Aşağıda diktirmek demişsin sinir olduğum kısım bu. İstediğini yap özgürsün beni de bağlamaz ama diktirmek kandırmak ile toplumu ve başka bir insanın hayatındaki temel taşlardan birini etkiliyorsun. Kimse başkasıyla beraber olmuş birini istemek zorunda değil. Şu an evlenmek veya yattığın kişiyle evlenmek istemiyorsun çünkü o evliliğe gelecek birisi değil evcilleştiremiyorsun veya yapamayacaksın bilinçaltın böyle işliyor.
Soran+1 yılBen eşime diktirdiğimi söylerim sorun değil zaten ona göre bir eş seçerim
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye diktiriyorsun? Evlenmeden önce önemsiyorsa ben yaptım diyeceksin bu kadar. Diktirmek bu işi gizlemek için yapılır. Kızlık zarını açmak gibi bir olayın zevkle alakası yoktur. Bu bakirelik için düşünülen bir şey. Diktirdim diyeceksen diktirme yaptım de. Adam kızlık zarı olsun da farklı bir zevk alayım diye düşünmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç kez yaşadın? Ne kadar sürdü?
010 Yorumla
Soran+1 yılAynı gece içinde 4 kere , sabah bir kere denedik fakat kanamam tekrardan çok oldu ve acı çoktu yapamadık.
Cevap sahibi+1 yılSen mi istedin o mu? İlk parttan sonrakileri
Soran+1 yılİkimiz de
Cevap sahibi+1 yılFazla yapmışsınız ya. İlkten bu kadar yuklenilir mi? Yaşlar kaç ergen mi
Soran+1 yılYoo 20'li yaşlarımızdayız
Cevap sahibi+1 yıl22 vs ise ergenlik işte. İlerde pişman olmazsin inşallah. Ciddi düşünüyorsan şimdiden hazır ol yaşı 25ten küçükse
Cevap sahibi+1 yılVe anal vs tarzı kendini yiprattiracak şeylere girisme
Soran+1 yılAnal yapmaya çalıştı izin vermedim asla dayanamazdım
Cevap sahibi+1 yılUzak dur. Zaten gelecek vaadetme ihtimali pek düşük o tür şeylere girme. İlerde erkeğine sakla anal bekaretini
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye başlayalı ne kadar oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılDemek sonunda sen de patlattın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVaybe sendeki cesarete bak helal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanama devam etmezse sorunun yok. Yaşın kaç?
00 YorumlaNormal ya bir yara var sonuçta birkaç gün olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Çünkü bişey kaybettin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. o kadar kan kaybetmişsin. olur o kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sevgilin yaşı kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kanama garip sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlisirsin
00 Yorumla
+1 yılNasıl aldın ilk başta zorlanmadın mı hiç
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılSulanma yeterince olmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer coşkuyu müjgan 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. bisey ilkez yaşadığın bir duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayni durum maalesef. Istersen konuşalim
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet lütfen
Soran+1 yılİki saniyeliğine gizliden çık hemen ekliyeyim geri kapat gizliliği
Soran+1 yılUygulamadayım çıkmıyorum seni beklşyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılAttım canım gizleyebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin değil heraldee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert mi yaptı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılSert mi yaptı
00 Yorumla Niye hap almadın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeler hissettin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih