Sevgili/eş olan kadınlar penis, erkekler vajina peşinde olduğu için mi sevgili /eş olur?

Yani benim bir ilişkiden beklentim bu değil. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye sıcak bakmış olduğumu da diyemem. Gelgör ki benim eski sevgilime göre öyleymiş.

Bana değişmiş olduğunu, artık eskisi gibi olmadığını deyip durdu bir, bir buçuk aydır. Geçmişte de cinsel manada reddettiğim için onu bitmişti. Ben biliyordum huyunu. Her şeye rağmen bir şans vereyim dedim. Çünkü pes edecek gibi değildi ve sonuç yine aynı çıktı. Yanılmadım. Yani ona zaten "Bizden olmaz. Seninle ben siyah ve beyaz kadar zıtız." demiştim. Düşündüğüm oldu.

Her kendine çekidüzen verseydin keşke dediğimde en son "Sana seviim vermeyeceğim." falan diyordu. Aslında kendisi benden cinsel bir şeyler bekleyip bunu benim yapmayacak olduğumu bildiği için, birçok defa onu cinsel manada reddettiğim için böyle diyordu. Benim istediğim bu kesinlikle değildi.

Sizce de bir ilişkinin kurulma amacı seks mi? Kadınlar peniss, erkekler a*m peşinde olduğu için mi kuruluyor tüm ilişkiler?

Güncellemeler
+1 yıl
Seviim yazmış klavye seviim olacaktı o. S*a*l*ak, sanki onu isteyen oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Yine seviim olmuş. Site düzeltme yapıyor anlaşılan.
Sevgili/eş olan kadınlar penis, erkekler vajina peşinde olduğu için mi sevgili /eş olur?