Ízlerken görüldüğü kadar keyifli değil. Kavga etmek gibi düşün. Seyretmek güzeldir ama yapmaya calisirsaniz 15-20 saniye sonra popo deliginizden nefes almaya baslarsiniz.
Duşta aldim, jakuzi havuz, hamam, deniz de de beraber oldum inanılmaz keyifli bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ahhhhh bı sevgilim olsa en çok yapmak istediğim şeylerden biri de bu ama maalesef yalnızım ve bulsam kız arkadaşım kabul eder mi o var birde sen yaptın mı peki
Çok iğrenç bir şey. Bi kere sevdiğim adamla yapmıştım çok tuhaf hissettim. Bi de sevgilim dediğim ayıyla duşa girdim. Ben girer girmez geldi ve birliktr olmaya çalıştı pislik. Oldu da yani ama gerçekten sıkıldım bu durumdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ízlerken görüldüğü kadar keyifli değil. Kavga etmek gibi düşün. Seyretmek güzeldir ama yapmaya calisirsaniz 15-20 saniye sonra popo deliginizden nefes almaya baslarsiniz.
Sen peki hiç karşı cins birisiyle birlikte duş aldın mı
Aldım ama sıradan bı duş işte dokunduk en fazla birbirimize
Hmmm sevgili mi
Duş aldım birlikte jakuziye girdik ikisinde de ilişkiye girdik müthiş bir his özellikle küvette çok fena orgazm olduk ikimiz birlikte
Merhaba
İyi günler
Gerçekten hiç karşı cinsimle duş almadım daha ama almayı çok isterim onun zevkine bakmak isterim
Alan arkadaşlarım çok fena şeyler anlatıyorlar daha nasip olmadı.
Ben aldım ama dokunma dışında bı sry yapmadik
Bizim arkadaşlar neler yapmamış ki zaten fenalar. 2-3 de video çeken vardı çok manyak şeyler olabiliyor.
Duşta aldim, jakuzi havuz, hamam, deniz de de beraber oldum inanılmaz keyifli bence.
Ahhhhh bı sevgilim olsa en çok yapmak istediğim şeylerden biri de bu ama maalesef yalnızım ve bulsam kız arkadaşım kabul eder mi o var birde sen yaptın mı peki
Çok iğrenç bir şey. Bi kere sevdiğim adamla yapmıştım çok tuhaf hissettim. Bi de sevgilim dediğim ayıyla duşa girdim. Ben girer girmez geldi ve birliktr olmaya çalıştı pislik. Oldu da yani ama gerçekten sıkıldım bu durumdan
Bakire mıydın
Değildim. Ama her türlüsü iğrenç
Bence de ben bakireyim duşa girdim sevgilimle ilk defa ama hoşuma pek gitmedi milletin anlattığı gibi değil direkt amaç sevismekmis bı daha istemiym
Hafif dokunmalar öpüşmeler temas falan ooofff harikaydı 😍
Ten tene değdiği için duş almaktan çok sevişme isteği geliyor 😊
sorunu beğendim diyen kız hesabı sahte mavili erkek dikkat et
Biliyorum 😅
Teşekkür ederim
Sen o suyun altında yaşananları bir görsen varya...
Ben de aldım duş aldım ama dokunma dışında bı şey yoktu
Kısmet değilmiş diyelim. Bir dahaki sefere artık 🤗
Yok ya ben istemiyorum
İstek yoksa olmaz zaten. Karşılıklı olmalı
Aldım, karşılıklı oral yaptık birbirimize, hatta kendi isteğiyle anal yaptırdı, mest olmuştum o an.
o beni ben onu keseledim durulandık çıktık kurulandık. güzeldi
kese bile oldum anlatırım sorunu begendim takıp at
Rüyamda almıştım aşırı güzeldi
aldım. eğlenceli. ama benim duş aldığım ırk turk değildi
Hangi
amarikali siyahi kadındı
evet aldım. ilişki sonrası yıkamıştım kendisini :)
his olarak harika yasamalisin
Bircok kez ve muhteşem
Yıkamak çok güzel ya karşı cinsi
Hayır tabi ki de almadım
güzel bir zevk veriyor
Oooo. Neler olur neler.
Almadım ama almak istiyorum
Çok abartma normal işte
aldım. güzel. tavsiye ederim :)
Aldım dokunarak ve öperek
Aldım. Tüylerimi vs temizledi eğilip
Almadım