Cinsel Yaşam Sadece yazarak boşalma oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sadece yazisarak boşalma oluyor mu? Sadece yazarak boşalma oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bu konuda tecrübem var yazisarak rahatlıkla boşalmak ve boşalmak mümkün tabiidirki işinin ustasıyım da öyle biriyle iletişim kurup deneme yaparsan 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. 😄😄😈Olan vardır ama Çok yavan ve çok gereksiz 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır olmuyor, ses veya görüntü şart sexting mi yapacan 😂😂 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. hiç yapmadıysan denemen lazım, daha çabuk öğrenirsin 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Tabii ki insanlar hayal alemine dalarak sexting dediğimiz yazışma ile boşalma olayı yapabiliyor 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanal ne kadar tatmin edebilir bunu hayal gücüne sor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslında olur ama iyice kadını kışkırtmak lazım su.. landırmak lazım 😊😊😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben boşalmadım ama boşalttım orgazm yaptım kendinden geçenler çok oldu 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. O farklı bi şey. Zaten mastürbasyon yapacaksındır ve tahrik edici şeylerle haz katar en fazla 0 0 Yorumla
yürüyendarbe Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Oluyor tabikide, hayal gücü önemli yaşıyormuş gibi hissetmek 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu aradaki enerjiye bakar 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence ses şart yaaa 🙄 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her zaman değil, doğru kişi doğru zaman 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Oluyor yazışarak ama resim de olmalı bence 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Mastürbasyondan farkı yok 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sexting yetenek işi herkes de olmaz hocam. 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Yazılanları hayal dünyana da işlemek gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok o kdr da abaza değillerdir :) 3 4 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Her iki cins icinde gecerli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ucankazmorton hmm Yorumla ucankazmorton +1 yıl Var yani iki cinsdede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ucankazmorton olabilir Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Phantaso2 Takip Et Xper 4 Yaş: 82 +1 yıl Karşı kişiye bağlı şimdiye kadar memnun kaldılar 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Odaklanırsan olur 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. oluyor neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Evet bu konuda tecrübem var yazisarak rahatlıkla boşalmak ve boşalmak mümkün tabiidirki işinin ustasıyım da öyle biriyle iletişim kurup deneme yaparsan
😄😄😈
Olan vardır ama Çok yavan ve çok gereksiz
Hayır olmuyor, ses veya görüntü şart sexting mi yapacan 😂😂
hiç yapmadıysan denemen lazım, daha çabuk öğrenirsin
Tabii ki insanlar hayal alemine dalarak sexting dediğimiz yazışma ile boşalma olayı yapabiliyor
Sanal ne kadar tatmin edebilir bunu hayal gücüne sor?
Aslında olur ama iyice kadını kışkırtmak lazım su.. landırmak lazım 😊😊😊
Ben boşalmadım ama boşalttım orgazm yaptım kendinden geçenler çok oldu
O farklı bi şey. Zaten mastürbasyon yapacaksındır ve tahrik edici şeylerle haz katar en fazla
Oluyor tabikide, hayal gücü önemli yaşıyormuş gibi hissetmek
bu aradaki enerjiye bakar
Bence ses şart yaaa 🙄
Her zaman değil, doğru kişi doğru zaman
Oluyor yazışarak ama resim de olmalı bence
Mastürbasyondan farkı yok
tabi ki olabilir
Sexting yetenek işi herkes de olmaz hocam.
bazen evet asirie sohbet sonrasi
Yazılanları hayal dünyana da işlemek gerekiyor
artık olmuyo pek sarmıyo
Yeterince şehvet olursa bakarak bile olur
Yok o kdr da abaza değillerdir :)
Her iki cins icinde gecerli
@ucankazmorton hmm
Var yani iki cinsdede
@ucankazmorton olabilir
Hayır. Ama bayağı tahrik ediyor.
Hic olmadim sadece guluyorum bu durumlara
Oluyor. Yaşın kaç? Sende olmuyor mu?