Bir iliskide seks önemli mi yoksa seks olmadan da ilişki devam eder mi?
Ve bakirelik önemli mi?
Ve bakirelik önemli mi?
Bakirelik çok önemli ve seks olmadan ilişki devam ede bilir, taki düğün gecesine kadar ki, bu öyle devam etmeli!
Zaten bunu böyle görmeyen erkeğe de erkek denmez, başka bir şey denilir…. af buyurun!
Zaten hakkaten seven, kıyamaz, ona o özel gecede sahip olmak ister ve ısrar etmez!
Peki eski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olaral yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
Sen bakire olduğun için bir başkasıyla yattıysa ve bunu gerekçe gibi gördüyse, sen arkana bile bakma!
Bak, bana bunu biri yapsa ki, yaptılar ben sözden önce vaz geçtim! Ben kimsenin eşyası değilim ve herkes gibi can taşıyorum!
Eğer ki, benim manevi değerlerime değer vermiyorsa ve dahasını başka bir yerde arıyorsa, ben onun yüzüne bile bakmam!
Haklısınız hemde çok onunla yatmayacagimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde bilmiyorum Yani bana da sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Aile içi politikası, siz siz olun kimseye güvenmeyin!
Çok eskiden beri bizim millerin kafası yıkanmaya başladı. Önce bütün gelenek ve göreneklerimiz yıkıldı, sonra işte modern sitem kurulmaya başlandı ve bütün manevi değerlerimizi çiğnediler.
Biliyor musunuz, ben yabancı latinç çingeleriyle çalıştım ve gördüklerime şaşırdım. Bunların maneviyata verdikleri önem, beni çok etkiledi ve bunlardan 1 tanesinin namusa verdiği önem 100 türkün namusuna veren değeri çiğner geçer.
Bakın, bizim insanımız gittikçe bozmuş kendini ve düzelmeye de pek meyli değil!
Maalesef bakirelik önemli ya bu kişi pismansa gerçekten pişman olduğunu anlarsam bu kişi yine aldatır mi yoksa benimle ciddi mi düşünür sizce tahmininizce bilemedim ya of
Sizinle ciddi düşünen bir kişi, size açık ve net bir şekilde size dokunmayacağını anlatır!
Benden de dokunmadığım için ayrıldı!
“Eğer sana dokunacak olursam, o da Allah kadında nikahla olacak” dedim!
Çok mutlu olmuştu, sonra da çekip gitti!
Yani kafa yapısı farklı biriydi sanırım ve bu tür şeyleri ve benim gibileri normal insan olarak kabul etmiyordu!
Anladım pişman değildir yani ve geri gelirse de pişman da değildir ama onunla yapmayacagimi biliyor neden geri gelmeye çalışıyor ki sizce
Yine sizin aklınızı çelmeye çalışıyor ve kendi içinden “alacağımı alacam” diyor!
Bence siz can pasına maneviyatlarınıza sahip çıkın!
En azından, o örnek gösterdiğim çingeneler kadar şerefli kimseler olduğumuz bilinsin!
Peki ben affetmeyeyim ama burnunu surteyim onu istiyorum peşimde dolandirsam olmaz mi sizce
Peki, Allah katında bunun hesabını nasıl vereceksiniz?
Niye hak geçmesine izin veriyorsunuz?
Uyanık insan, bir başkasına hesap hakkı vermez, zerre kadar bir başkasının hakkına girmez!
Benim çok acı tecrübelerim oldu ve her zaman hakkımla ayrıldım ve Allah’a karşı her zaman alnım ve yerseyim açıktı. Yani hiç kimse gelip benden hak isteyemez, soramazda!
Şimdilik genciz ve bazen öfkemize kapanıp, intikam almak istiyoruz! Ama bu tür şeyler bizi sadece küfre ve daha da pis bir bataklığa sürükler!
Haklısınız aslında peki birsey soracağım bu kişi hiç mi pişman olmaz ve benimde ilk sevgilim aynı yerde çalışıyoruz ve hergun birbirimizi görüyoruz unutamiyorum da geri dönerse cinsellik için mi döner yoksa benimle ciddi düşünür mü sizce
Valla bence bırakın gitsin! Bakın bu gün cinselik için gitmiş. Evlenseniz bile, yarın öbür gün başka bir şey için gider, bu sefer de geri dönme şansınız olmaz!
Çoluk/çocuk olur, öyle bu tür pis işleri içinize sindirmeniz gerekecek!
O yüzden iyi düşünün!
Ben söz kesmek için gurbette çıkmıştım ve henüz daha yolun başındayken, bana çok büyük yanlış yaptı!
Kendi aklımdan dedim ki, eğer bu bana bu gün bunu yapıyorsa, yarın acaba ne olacak?
Görüştüm ve olayı olduğu gibi anlattım ve sonra da ayrıldım.
Çok seviyordum ve o da öyle diyordu! Peki madem seviyordu, nasıl oldu da başkasına gitti?
Hep yalan, hep siyaset var işin içinde! İnsan iyi olunca enayı yerine koyuluyor ve bu da nankörlüğün dibi!
Off of
Yani of çekme yerine biraz daha sakin kalıp iyi düşünmen gerek! Sonuçta biz müslümanız, kafir değil…. hani, çok şükür!
Bugün ben yemek yerken geldi masama oturdu birlikte yemek yedik ama hiç bana bakmadi yemek yerken bune simdi
Biraz zaman geçsin bakalım ne olcak. Üstelikte konu bu günler için biraz şey, kusura bakma.
Demek istedim moralim hiç yok ve bu konuyu başka zaman konuşsak olur mu?
Ya asıl siz kusura bakmayın özür dilerim böyle bir günde böyle bir soru sordum mazur görün teşekkür ederim yine de ve Allah yardımcınız olsun rabbim sabirlar versin hepinize ve hepimize 😥🤲hesabım bu @ ygmr28
Sorun değil canım :) iyi kötü herkesin bir dersi var ve hiç kimse diğerinin içinde ne olduğunu ve onu nasıl taşıdığını bilmiyor. Hiç bir kusurumuz yok.
Ben yurtdışındayım ve orada sadece buradan tanıdığım arkadaşlar var ve öyle olsa bile çok yuva söndü ve bu da beni biraz sarstı :(
Ben kendimi açarım, oradan dersinizi anlatırsınız :)
Haklısınız rabbim herkeze sabır versin güç kuvvet versin çok zor bir durumdan geçiyoruz hepimiz umarım çabuk atlatırız çok şeyler ihmal edilmiş çok Allah yardımcımız olsun
Ne yazıkki ihmaller de böyle bir durumda çıkıyor ve işimizi daha da çok güçleştiriyor :(
Rabbim herkese sabır versin ve yaralılara acil şifalar :(
Amiin :(
Cevap
23Cevap
Bi yastan sonra cinsellik olmadan olmuyo maalesef erkek icin degil sadece bi kadin olarak bende yapamam Benim isteklerimi tatmin etmiyosa aldatirim sonuçta insanin dogasinda var yalniz kaliyosun opuyosun sariliyosun insan ne kadar dayanir ki
Bi yaştan kastın kaç yaş?
Peki eski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olaral yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
Soran bayan senin yaşın kaç?
23 yaşındayım ben
Oğlanın yaşı kaç?
23 yaşında erkekte
Bence eskiden arkadaş olmaz hiç bulaşma derim
Bide insan dokundukca aradaki bag gucleniyo ondan zevk aldıkça dahada baglaniyo sadece sevismek olarak gorme ruhsal biseyleri paylasmaktir bu
Haklısınız evet de neden benk yakın arkadaşıma sordu o zaman nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden ve beni sürekli olarak izliyor neredeyim ne yapıyorum gibisinden
Bence seks önemli. Tabi iki tarafın da onayı olması daha önemli. Öte yandan bakirelik iki bacak arasında değil, kafanın içindedir.
Hayır olmaz. Farkında değil misin kadınları cinsel obje olarak görüyor. Seni beceremediği için aldattı ve sen buna rağmen ona istediğini vermeyi düşünüyosun. Saçmalama derim.
Hayır vermeyi tabikide düşünmüyorum ama aldattığı için pişman mıdır acaba diye de düşünmüyor değilim açıkçası ve ilk sevgilim hala da hepimiz aynı yerde çalışıyoruz işten de çıkamam geri döndüğünde gerçekten pişman olduğunu anlarsam devam ederim diye düşünüyorum bilmiyorum yine de
Bana kalsa yeni kişilere yelken aç derim
Ya evet haklısınız ama Ya gerçekten pismansa peki ya da gerçekten pişman olduğunu anlarsam
Seks mutlaka önemlidir ama seks olmuyor diye de ilsiki bitiyorsa o ilişki sadcee seks. uzerine kurulmuştur. Bitsin bi zahmet
Peki ben affetmeyeyim ama burnunu surteyim onu istiyorum peşimde dolandirsam olmaz mi sizce
Kendimi ona alistirmayacagim bir varmış bir yokmuş gibi davranacagim çünkü yaptığı zaten affedilir birsey değil ama ilk sevgilim ve ona karşı hala birseyler hissediyorum seviyorum hala biliyorum saçma ama
Yani bana sadık kalmaz ama geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
kafanı karıştıracak bir şey yok. başkasına göre önem verme seçimlerine. tabii tercihlerine sahip çıkmaya korkuyorsan başka.
Seks olmadan devam edebilen ilişkiler bence daha sağlıklı. Çünkü seks her an olacak diye bir şey yok.
Değil mi bende bu gorusteyim
Seks onemli ama seks olmadan da ilişki devam eder, bu aradaki duygusal bağla ilgili. Bekaret zardan ibaret olarak düşünüluyor bizim toplumumuzda, o yüzden bana göre onemsiz bir ayrinti
Eski sevgiliden arkadas olmaz böyle bir durumda. Çünkü sen onun aklında kalmışsın cinsellik yaşamak anlamında
Ay allahim ama adı gibi biliyor onunla o şeyi yasamayacagimi Peki ben affetmeyeyim ama burnunu surteyim onu istiyorum peşimde dolandirsam olmaz mi sizce
Bu düşünce seni ona daha da yaklastirabilir ama bak
Kendimi ona alistirmayacagim bir varmış bir yokmuş gibi davranacagim çünkü yaptığı zaten affedilir birsey değil ama ilk sevgilim ve ona karşı hala birseyler hissediyorum seviyorum hala biliyorum saçma ama
İşte bahsettiğim tehlike bu, içinde ona karşı birşeyler devam etmese onu umursamazsin bile, ama şimdi sadece burnunu sürtmek istemen bile, senin içinde ona karşı hislerin ölmedığının en büyük kanıtı
Yani bana sadık kalmaz belk ama geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Detaylı konuşmak için ulasirmisin bana
Sevisme veya seks ilişkiyi güçlendirir bakirelik sana senin yaşam tarzına göre önemli veya değil
Seks olmadan da ilişki olur illaha cinselliğe gerek yok bana göre
Exten next olmaz bana göre
Heleki aldattıysa beni suratına bile bakmam asla
Ya evet de bilemedim ben vermeyi tabikide düşünmüyorum ama aldattığı için pişman mıdır acaba diye de düşünmüyor değilim açıkçası ve ilk sevgilim hala da hepimiz aynı yerde çalışıyoruz işten de çıkamam geri döndüğünde gerçekten pişman olduğunu anlarsam devam ederim diye düşünüyorum bilmiyorum yine de
Ki sırf o sebepten aldatan birini bırak arkadaşlığı yanına bile yaklaşmazddım
Ya evet haklısınız da Ya gerçekten pişman olabilir mi ya pismansa
Bir kere aldatan yine aldatır bence ben 2 şans vernezdim
Benim için aldatıyorsa biter ilişki direk
Pişman olması falan önemli olmazdı bana göre
Pişman olacaksa eğer yapmayacaktı adam gibi ayrılmayı seçebilirdi aldatmak yerine bu kadar basit
Ya evet haklısınız ama Ya gerçekten pismansa peki ya da gerçekten pişman olduğunu anlarsam
Yani evet
Diyorum ya pişman olacaksa yapmasaymış sonuçta bunu istedi ve yaptı zorla silah dayamadılar kafasına aldatırken
Şimdide pişmansa bile cefasını çekmesi lazım bana göre
Cefasini çekiyor zaten az bile bu ona
Kesinlikle az bile bu yüzden aftedilmemesi gerek ki hatasının farkına varsın
Burnunu sürtebilirsin olabilir bu mantıklı
Evet yapacağım teşekkür ederim görüşünüz için sagolun
Rica ederim 🙏
Libidosu aşırı yüksekse seks olmadan olmaz ama libidosu yüksek değilse normalse olabilir
O zevk almaya çalışır ciddi düşünmez onu alana kadar değerli olursun aldıktan sonra gider ben diyim
Anladım pişman değildir yani ve geri gelirse de pişman da değildir ama onunla yapmayacagimi biliyor neden geri gelmeye çalışıyor ki sizce
Seni manipüle edip istediği yöne çekmek için
Seni manipüle edip evine götürebilir belli olmaz o yüzden uzak durmanız en mantıklısı
Bugün ben yemek yerken geldi masama oturdu birlikte yemek yedik ama hiç bana bakmadi yemek yerken bune simdi
Değişik bilemiyorum o kadarını
Peki Sana ben buradayım iyim hayat aynen sensiz de devam ediyor hissi vermeye çalışmiyor yani geri dönmeye mi çalışıyor sizce
Yok umursamıyor o kadar
Neyi umursamiyor yani
Seni umursamıyor takmıyor
Mutlu olsa öyle yapmaz bence sadece kendini gösteriyor da olabilir aslında geri gelmek istiyor olabilir ama direkt söylemeye korkuyor cesareti yok bak geri geldin dememem için mi böyle yapıyor olabilir mi sizce?
Sanmıyorum çok abartıyorsun umrunda olsaydın bi tepki verirdi
Abartmak değil bende kendimce tahmin yapmaya çalışıyorum
Seni umursasa bi çabası olur sen kendini yoruyorsun boş yere
Eskiden bunları yapmayan kişi neden böyle davranmaya başlıyor ki o zaman
benim için önemli sayılır. Seks olmadan da devam eder tabi
Sen cinsellik olmadan tamam desen başka biri yine verse yine gider. kaldı ki 23 yaşında ki birinin 29 yaşında ki bir kadınla cinsellik yaşayacak kadar ne yaşadığını sorgularım.
Yani bana sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Ablalar kıskanç olur genelde ondandır. Kaldı ki vermeyi düşünmüyorsan hiç ışık yakma
Vermeyecegimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde ablasinin kiskanacagini sanmıyorum öyle biri değil bence
İnsanların karakterlerinin nasıl değişebileceğini nasıl ikna kabiliyetleri edinebileceğine şaşırırsın bazen insanları tanıdıkça dostumm
Pişman olup affettiğini düşünelim. Belirli bir süre sonra seni de cinselliğe ikna etti kullandı o zaman ne olacak diye sormak isterim
Beni o şeye ikna edemeyecegini adı gibi biliyor ben evlenmeden ona dedim yapmam diye gerçekten pismansa ciddi bir yola girmeyi kabul edeceğim bilmiyorum
Bir çok kadın kafaları yerinde değilken kaybediyorlar bakireliklerini. Eve gittiğin de aynı durumla karşılaşırsan üzülürsün sonrasın da
Olur neden olmasın
Olmasa da oluyor gayet
Erkek için olmaz
Bellimbir süre sonra illa seks giriyor
Olmaz niyeti beli
Olur
Seks önemli herkese göre değişir bu durum.
Oyle yapicam zaten amacım o
Sana ben buradayım iyim hayat aynen sensiz de devam ediyor hissi vermeye çalışmiyor yani geri dönmeye mi çalışıyor sizce
Mutlu olsa öyle yapmaz bence sadece kendini gösteriyor da olabilir aslında geri gelmek istiyor olabilir ama direkt söylemeye korkuyor cesareti yok bak geri geldin dememem için mi böyle yapıyor olabilir mi sizce?
Seks olursa daha güzel olur
Eski sevgiliden arkadaş dost vs olmaz eski anılar ve yaşanmışlar var
Eskiden yeni de olmaz
İstediğini yapabilirsin ama dikkat et kendi canın sıkılmasın sonunda üzülen sen olma
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim faydam olduysa ne mutlu bana
Bugün ben yemek yerken geldi masama oturdu birlikte yemek yedik ama hiç baba bakmadi yemek yerken bune simdi
Çocuk çocuk hareketler Ergen gibi ne öyle
Saçmalamış resmen
Ya evet de sizce ne yapmaya çalışıyor olabilir geri mi dönmeye çalışıyor yani
Kendimi sana hatırlatmaya çalılıyor
Yani amacı ne olabilir ki böyle yaparak
Sizce?
Sana ben buradayım iyim hayat aynen sensiz de devam ediyor hissi vermeye çalışıyor
Oyle olsa geçip karşıma yemek mi yer ve herkeze kahve yaparken bana da mi yapar bilemiyorum ama bence geri dönmeye çalışıyor da olabilir sizce sizin dediğiniz gibi mi yani o kızla mutlu mu ya da ..
Mutlu olsa öyle yapmaz sadece kendini gösteriyor aslında geri gelmek istiyor ama direkt söylemeye korkuyor cesareti yok bak geri geldin dememen için böyke yapıyor
Dimiiii bence de
Bence böyle
Hiç seks olmadan yürümez
Bakirelik önemli bana göre
Olmaz tam çakalmış. Senden et koparma derdinde
İnsan kendine yakışanı yapar. İş sende artık.
Çakallık yapıyor hala sende yemsin
Sana ben buradayım iyim hayat aynen sensiz de devam ediyor hissi vermeye çalışmiyor yani geri dönmeye mi çalışıyor sizce
Aldatan bir erkeğin yaptıklarına bakacak ve kafa yoracak birisine bir şey anlatmak istemiyorum.
Önemli , diğeri onemsiz
Ama onunla yatmayacagimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde bilmiyorum Yani bana da sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Şart değil
O onun karaktersiz liğinden
devam eder arkadaşlık ilişkisi olarak tabi
Eski sevgiliden arkadaş olur mu peki
Ve eski sevgilim beni cinsellik yaşamadık diye 29 yaşındaki kadınla aldatti şuanda da benden ışık görürse geri dönmeye çalışıyor hatta bir nevi arkadas olarak yaklaşmaya çalışıyor çevremdekiler arkadaş olarak yaklaşıyor diyorlar ama eski sevgiliden arkadaş mi olur bu arada eski sevgilim 23 yaşında
ok
Ok derken anlamadım ama
ne sormaya çalıştığını ben de anlamadım
👎👎
Eder
Bence çok önemli
Bence arkadaş olmaz eski sevgiliden zaten seni cinsellik olmadığı İçin terk etmiş tekrar sevgili olup cinsellik isteyecek
Ama benim istemedigimi biliyor ben evlenmeden yapmak istemiyorum dedim
Tekrar şansını deneyecek
Allahim yarabbim istemem ki yine ahaha ciddiyim istemem evlenmeden
Erkek beyni farklı çalışır sizden
Onunla yatmayacagimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde bilmiyorum Yani bana da sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Belli olmss
Olmaz
Peki bu çocuk eski sevgilisine karşı birsey hissediyor mudur yoksa amacı farklı mıdır ve 29 yaşındaki kadınla ciddi düşünür mü sizce
Düşünebilir. Siz seks yaptınız mı
Hayır yapmadık ama çocuğun ailesi 29 yaşındaki kadını istemiyor sanırım evlenip bosanmis ve seks delisi biri galiba canım saçma işler ya off
Onunla yatmayacagimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde bilmiyorum Yani bana da sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Sen seks delisi değil misin
Hayır değilim irademe sahip cikan biriyim ve bakireligede önem veririm bu yüzden de evlenmeden yapmam yapmak istemem ama 29 yaşındaki kadin onun gözünde bence seks objesi tahminimce
Sen de öylesin herkes öyle
Nasıl yani
Azgınsın düşünsün ama seks yapmıysçosun
Nasıl anlamadım
Gel anlatcam
seks önemli olmazsa olmaz
Gitme
Nereye gitmim
boş ver yani
Seks olmadan olmaz
Evet zaten olmaz o zaman onun amacı tekrardan bana dönmek peki pişman mıdır sizce
Ve Onunla yatmayacagimi adı gibi biliyor ama yine de eskiden yapmadığı şeyleri yani mesela herkeze kahve yaparken bana da yaptı hiç yapmazdi daha öncesinde bilmiyorum Yani bana da sadık kalmaz geri gelirse ve biz sevgiliyken ablası benimle samimi değildi biz ayrıldık ablasıyla can ciğer olduk yakın arkadaş olduk beni çok sever ama şu an ki kızı sevmezler mesela ablası kız için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş
Yani bana geri mi dönmeye çalışıyor sizce
Seks olmadan olmaz
Seks önemli
Seks olmadan olmaz
Önemli
Ben olsam eski sevgilimle arkadaş olmazdım, şuanki sevgilimin de eski sevgilisi ile arkadaş kalmasını asla istemezdim
Istee dimii eski sevgiliden arkadaş olmaz bence
Aynen
Önemli