Güncellemeler
5 gü
30 olcam neredeyse, durum hala aynı
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 26 yasinda ve yalnizsaniz eger geceler zor geciyor. Insanin cani istiyor ama elden gelen bir sey yok:(
Not: Soru aranma amacli degildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
gel bide bunu yaşadıktan sonra düşün... yaşayınca şuanki isteğinin 10x katı oluyor geceleri ne yaparsak yapalım gecmiyor
27 yaşında ve aynı durumda olan bir kişi olarak evet zor geçiyor sanki saatini bekliyormuş gibi bu gecede ne var bilmiyorum
Geceler uyanıksam gerçekten zor oluyor, sevgilim varken de böyleydi:) sende de aynı şey olur muhtemelen.
Uykunu düzenr sokmanı tavsiye ederim
Geceleri uyutmaz, gun icinde asiri agresiflik yapan birsey
Bence yanlışım var , aslında ne geliyorsa bence elden geliyor 😎
Yoo. Umarım yakın zamanda derdinizden kurtulursunuz. :D
Kendi başına çaresine bakacaksın başka yolu yok
Öyle de ne yapalım biri yoksa ne yapabilriiz
Bakiremisin bilmiyorum bir fb olsa sana oral yapsa vakumlasa goguslerini somursa fena olmaz
Haklısın soğuk havalarda soğuk yatakta uyumak kötü
maalesef zor geciyor geceler boyle zaman larda
evliliği neden düşünmüyorsun hiç
Aynı bensin tutkun harika. Neden tanışmıyoruz
Sanalda tanışmıyorum
Sanalin nesi var ki sen de burdasın senin gibi biri olamaz mı karşında
Herkes kötü ben iyiyim diye değil ya, sevmiyorum öyle
Bilemedim bu dediğin daha çok mazeret veya bahane üretme gibi
Sana öyle gelebilir
Tanimadan etemeden böyle önyargı ile davranmak da sana farklı gelebilir işte
Yaş 36 bu arada
Ön yargı değil, derdim şahısla değil, sanaldan tanışma olayını sevmiyorum ben
Seni anlıyorum ama denemeden sohbet etmeden tanımadan buna karar vermesen diyorum sadece
Ben kendimi ifade edebiliyorumdur umarım sana
Ediyorsun. Neyi deneyeceğiz de mesela yani?
Tanışma sohbet etme. Kafalar düşünceler uyarsa ve uyum oluşursa adım adım ilerisi. İlerlemez ise iki yalnız insanın dünyasını tanımış oluruz. Bu bize ne kaybettirir ki
İnsnlarin bazen sevgiye dair yalnızlığı da farklı yapılarda anlaması ve anlatması gerekebilir. Kendin gibi birisi bir erkegi tanımak sana bir şey katmaz mı?
Hiç safe hissettirmiyor
Safe derken? Yani konuş tanı öyle hisset diyorum. Olumsuz olursa sohbet sonlandırılır iki yetişkin insansız sonuçta dimi
Sohbet devam ederse ayrı bir güzellik katar hayata ve kafamız dağılır en azından
Ben kafa dağıtma derdinde değilim ki
Yani böyle rahatsız olmaktansa bir şeye birine ve geleceğe dair olan içinde kurgu yapmak maksat kafa dağıtmak tabirinden
Ciddi ileriye dönük yuva kurma hayalin vardır senin de benim gibi dimi
Ben sadece zamanla tanıyalim ve zamana bırakarak birbirinize iyi gelelim diye düşünüyorum. Amacımız ciddi
Ciddi ileriye dönük yuva kurma hayalini burada mı bulup gerçekleştireceksin
Öyle bir idealim düşüncem yok ama uyum olursa anlayış olursa uzun süreli sohbetle neden olmasın
Senin gibi normal biri burada oluyor da ciddi neden düşünulmuyor ki?
Önyargılardan uzak olup gerçekten insan olan biriyle tanışmak istemek kötü mü ki
Ha ya tutarsa hesabı mı yani
Ne alaka tutarsa değil ya. İnsanların uyumu kolay bulunan bir şey değil. Senin gibi yalnız biriyim öyle herkesle konuşup deneme yanılma gibi bir düşüncem de hiç olmadı. Sadece yorumdaki sohbete istinaden ben tanımak istedim
En azından insan tanımis olmak varken niye deneyip tutarsa mantığına buruneyim ki. Hala önyargılar bak 😂
Beni niye tanıyasın geldi normalde öyle bir düşüncen yoksa
Tanımak istemem gerçekten uzun süreli sohbet ve ciddi bir düşünce için. Benziyoruz diye hissettiğim için yani.
Benzediğimizi nereden hissettin, yükseğim dedim diye mi
Hayır konuşma tarzın ve tepkilerinden. O yükseklik olayı bazen bende de oluyor ama tek kriter o olmaz. Daha çok davranış ve tutuma dikkat ederim
Önyargıli olmanın sebebi ne bana karşı peki. Neden çekiniyorsun
Konuşma tarzım tepkilerim nasıl
Uysal mantıkli ama birazcda guven isteyen tarzda. Yani anlayış da hissediyorum daha çok. Kullanıcı adin L ile başlamıyor değil mi bu arada
Birine mi benzettin
Demek ki tahmin doğru. Benziyorsun baya
Doğru değil, yanlış, kimi hatırlıyorsan ondan yürü bence aklında kalmış bayağı
Yok o olma da başkası isen sorun yok. Bitmiş biri o. Neden tanışmıyoruz peki
Çıkayım mı gizliden
Neden bu sessizlik peki
Hiç bitmiş bir tonda gelmedin bana nedense
Bitti kesinlikle o konuda şüphen olmasin. Dürüst olma konusunda hassasim
Ben çıkıyorum gizliden. Yazmak istersen yazabilirsin
Neydi ki bitti
Burada da apaçık her şeyimi anlatmayayim istersen
Sanalı bu yüzden sevmiyorum işte daldan dala daldan dala kimin ne yaptığı belli değil, üstelik seni engellemişim ben
Peki hep önyargıların düşüncelerini engelleyecek sanirim. Bir insani tanımaktan çekinmemeli insan bana kalirsa
Engeli kaldırip gerçekten tanımak da bir seçenekti ama insanlar genelde basit olanı seçiyor
Muhtemelen cinsellik veya nasılım sorularında falan absürt veya rahatsız edici bi şey yazdığını görüp engellemişimdir, boşa engel atmam ben. Sen buna ön yargı dersin, ben de siteyi kullanılabilir hale getirmek diyorum
Hala kendi açından bakıyorsun. Tanısan fikrin değişecek ondan eminim sen bilirsin
Kimin açısından bakacağım?
Gerçekten tanımak için bir firsat vereceksin. Nötr olacaksın bir açıdan bakmana ve önyargılı olmana gerek yok.
Ön yargı yok ortada
Emin misin o zaman tanımak isterdin bahane etmezdin engeli
Engel bahane değil ki, ben onu ek bilgi olarak söyledim
Durum uzun süredir aynı ise kendin için fakrli bir şey yap işte. Belki iyi ki dersin
Ben farklı bir adım atmaktan bahsediyorum sana işte. Durum değişmemiş. Bu arada bakır biriyim kafana o takildiysa
Durumun hala aynı olamamsi için bir şeyler yapmak da mı suç
Ne yapacağım, durum değişsin diye sanaldan fb mi bulacağım, öyle bir niyetim olsa 30 yaşıma gelmeyi beklemezdim herhalde di mi? Benim sanala da öyle denemeli şeylere de vaktim yok
Ben ciddi evlilik ditirum sen FB
Evlenme düşüncen yok mu
Beni o tarz niyetli biri olarak mı düşündün gerçekten
Evet, öyle düşündüm
Ne alaka benim yazdıklarım onu mu ima ediyordu
His
Denemeli şey değil bence tanışıp uyusursak ilerletsbiliriz ciddi şekilde. Benim bakış açım buydu yorumumda evlilik üzerine zaten dikkat ederrsen
Bakır biriyim ben bu yasima kadar niye bakır kalayım öyle birini arasam. Mantıklı mı geliyor sana.
Ben eşime sakladigim için kendimi bekledim ve eşimin de benim gibi olmasını istediğim için
Aile kurmak tek ve temel amacım yani anlayacağın
Neyi neden yaptığını bilemem. Niye şimdiye kadar harekete geçmedin peki
Ne anlamda harekete gecemdim evlilik için mi?
Evet
Evlilik için diyorsan teşebbüslerim oldu anlasamadik uyusamadik reelde. İki defa sevgili olup aldatılinca da haliyle güven konusunda da tedbirli olmaya başladım. Ciddi iş sonuçta ve öyle hemen olacak bir şey değil
Sen niye düşünmedin veya evlenmedin bu zamana kadar
Aldatıldın demek. Ben iş güç diye çabaladım ayrıca daha yeni 30 olcam ben
Anladım olabilir tabi hayat şartları gayet normal
Evet fena şekilde aldatıldım. En olmadı iki ayrı kişilik ile olan sohbet bile bir şeyler katar düşüncesindeyim. Son zamanlarda tabi artık tamamen aile kurmaya odaklandim. Reeli sanali yok bana kalirs uyum ve anlaşmak önemli
seni beni benden tanı ben de seni senden. ikimizin benzer yanları olduğunu hissediyorum. hislerim kuvvetlidir ve konuştukça bunu sende anlayacaksın. yani konuştukça alıştıkça hislerim zaten durumun tablosunu çizer. sende illaki hissedersin bu tanışılacak biri veya değil diye. tutku konusunda bende senin gibi bazen zorlansam da sabrediyorum o hak edecek kişi için. o yönden de gizleyecek bir yanım yok. dürüstlük ve saygı çerçevesinde ben içimde yer alan sevgiyi sunmayı bekliyorum bir kadına. bunun için tekrardan elimi uzatarak gizliden çıkıyorum. kabul edersen sana iyi ki tanışmışım dedirteceğime de inanıyorum ve kendime güveniyorum.
Yaralısın bayağı di mi
yaralı değil de gerçek sevgiyi arayan biriyim ya. yani bir kitaba filme aşık olup sevginin tanımına gerçekten şahit olamamak üzüyor insanı. yani masumca duygularım hislerim hayallerim vardı oysa diyorsun ama yaşamayınca da insana üzüntü veriyor işte. ben olumlu bakıp hala umudum az da olsa var diyorum. umudumu hiç kaybetmek istemiyorum yani. en azından bu umut yolculuğumda yalnız bırakmazsan sevinirim. biraz yalnızlığa sarılıyorum biraz da kitaplara. biraz da malum tutku ile mücadele ediyoruz ama anlaşıyoruz şimdilik. insan gerçekten birine ait olmak istiyor belli bir yaştan sonra. sen nasıl düşünüyor ve bakıyorsun?
belki de içimi dugyularımı hislerimi hayallerimi bir kadına açmak istiyorum ve sevgiyi arayan bir kadını da keşfetmenin güzelliğini ayrı bir şekilde anlamak isityorumdur biraz da...
Nasıl yaralı değilsin, o kadar hevesin varmış 2 kere hayal kırıklığına uğramışsın
yara var ama neye yarar bitti gitti. ha acıttı mı zamanında fazlasıyla ama benim sevgiye inancımı kıramadı çok şükür. hatırlansa da eskisi kadar acıtamaz artık. bir çiçeğin gülüşü ile hayatı güzelleştirmesine bakar o durumun iyileşmesi.
yani hayal kırıklığına uğrasam da şu söz aklımdan hiç çıkmadı: iyi doğru ve dürüst insanlar aldatmaz aldatılır. senin düşüncen hala bana karşı olumsuz ve önyargılı ise saygı duyar susarım.
beni ve yalnızlığımı dinleyerek bu yalnızlık sohbetine gelirsen değer ve güzellik katarsın ondan eminim. belki ben de sana iyi gelirim sohbetimle. işte bunları denemeden bilemeyeceğiz.
Seninle aynı fikirde olmayan herkese ön yargılı mı diyorsun
hayır öyle bir durum değil bu. niye öyle diyeyim ki? şu anki sohbetimize bakarak hissettiğim şey bu. bir kız olarak bu şekilde düşünmen davranmanı anlıyorum ama sadece bir fırsat istiyorum. Elimden şu aşamada senin kararını değiştirecek bir şey gelemez. Sen kendin için bir fırsat yaratmak istiyorsan bu soru vesile olmuş olur tanışmamıza diyorum. Sen farklı düşündüğün için beni ondan dolayı dedim önyargıyı. Yani tanımadan sohbet etmeden ne ben seni bilebilirim ne de sen beni.
ne yapıyorsun ki gizemli bilmece.
Hâlâ kayıplardasin gizli
Sürekli burada değilim ki
Himm anladım peki. Hala böyle gizemli mı olmayı tercih edeceksin
Günaydın. Nasılsın?
Geç oldu ama tünaydın. İyiyim, sen?
bende iyiyim teşekkür ederim. yoğun çalışıyorsun sanırım.
işten sonra neler yapıyorsun genelde?
Çalışmıyorum işsizim
Himmm. Üni bitirmiştin ama dimi
özelden niye konuşamıyoruz. Yani beni benden tanımak varken neden hep bir acaba var aklında. Gerçekten tanımak isterim ciddi bir şekilde. daha ne olmalı özelden yazman için soran. gerçekten merak ettiğim için soruyorum?
Bitirdim. Özelden niye konuşmuyoruz çünkü sevmiyorum sanal
sevmemen o sohbetin güzel olmayacağı anlamına gelmez ki ama. gayet hoş sohbet ediyoruz kaç gündür burada. neden herkese açık konuşalım ki böyle. yine sevmezsen sonlandırırız diyorum zaten. o kadar da anlayışsız ve saygısız biri değilim
kırmazsan teklifimi çok sevinirim.
Sorum cinsel soruydu, kendimi açık etmek istemiyorum
ben seni yanlış anlayacak bir yapıda değil normal ciddi ve düzgün bir sohbetle tanımak istiyorum zaten. burada olmasa tanışamazdık. burayı da kafama takmam.
ben gerçekten tanımak istiyorum seni olursa uyum evliliğe dair. benim için de aynı şey geçerli aslında ama karşılıklı anlayış ile bunu çözebiliriz diye düşünüyorum.
bu kadar konuşurken neden yanlış anlaşılır diye düşünüp hep bir çekindiğin konu oluyor ki? biraz adım atmak gerekmez mi? tanışmamız da o adımlardan biri değil mi sana göre mesela.
Evlilik niyetiyle tanışmak istiyorum seninle?
Neden bu kadar acımasızsın gerçekten
Ben rüyalanıyom
Daha çok sabahlar zor geçiyor hahaha
Böyle durumlarda özellikle elden gelir bir şey
Yani benim için hiç Zor olmayan bir konu;)
Evet tatlım Neredesin sen ya
Her gece aynı dert her gece
Vallaha hayat şartları
Uyuyamıyorum bile abartısız
6 aydır fransadayım elim şeyimden düşmüyor dil yok ortam yok FB yok partner yok
evet zor. sen olsaydın kolay geçerdi ama.
Tek çare mastürbasyon
Evlenmeyi beklemeye devam ett
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Rahatlat kendini gitsin
Evet bazen
Evettt
Neden evlenmiyosun o zaman?
şu an ne durumdasın
Aynı durumdayız 😉😘
Bul ve yap
4 yil mi gecti? Sevis bari ya bosal
4 yıl geçmiş
Seviselim seks olmadan
Kimi kandırcam öyle, çok kötü bir fikir
Kandirmayacaksin bakireligini koruyacaksin sadece
Tamam, kandırmak bu işte, her şeyi yapıp bi onu yapmayınca ne anladım ben o bakirelikten
Soylersin kabul ederler
Başkası için değil kendim için konuşuyorum, benlik değil
Masta devam
Evet
Dikkat et koparmayasin
Evet haliyle
Benimde öyle ya uyuyamiyorum aklim hep orada
Berbatt
Geçiyor lanet olsun
Mastürbasyon yap