Cinsel Yaşam Seks yaparken kısıtlama olmalı mı? kıpçak0806 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Oral, anal vs gibi durumlara karşi çıkan var mı? Seks yaparken kısıtlama olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Anal yapmayan kızları küme dışına alalım.O gøt illaki şükülecek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anal yapacak kadar midesiz değilim elhamdulillah 4 14 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Diğer durumlar var mı başka yapmam dedigin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral. Penis migdemi bulandırır. Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Vajinal seviyon sen sadece anlaşıldı 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Vajinal de acı veriyor tecrübem yoksa çoğu kadın ilk zamanlarinda zorlanır yabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onada kocam karar versin dayı sen takma Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Dayı ne la teyze 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10 yaş var ne olsun 😂 bana göre dayı amca sin Yorumla kıpçak0806 +1 yıl 19 yasindaysan tamam yawrum abisi sen boyundan büyük oynama buralar sana fazla git uyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende çocuğunu uyut amca. Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Hadi abicim hadii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 19 yaşımda senden çok seks yapmisimdir uzatma Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Aferin canım iyi bişey yapmış gibi birde övünüyor sütünü iç yat abisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yav he Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olmamalı ama neler istendiği de önemli 0 1 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Hacı erkek genelde herşeyi istiyor 😄 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Olmalı. Mesela seks yaparken çiğ köfte yenmemeli. 0 1 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Çiğ köfte ne alaka 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben asla seks yapmam iğrenç#domhatun 2 10 Yorumla Keynesyen +1 yıl Subman bulman zordur Yorumla kıpçak0806 +1 yıl He tamam kardeş yapmazsın kesin yapmamissindir 👍 Yorumla feminization +1 yıl ne yaparsin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden erkek zevk alsın diye ben acı çekeyim ki? Erkek sadece kendini düşünüyor. Zaten çoğu sert olup daha çok acı çektiriyorlar kadına Yorumla feminization +1 yıl ben oyle degilim Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Kurban kesmiyor erkekler merak etme zevk alıyorsun sonuç karşılıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yaparsam dominant olurum o kadar..#domhatun Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Pozisyon üstünlüğü yöneltmek hoşuna gidiyorsa erkegide mutlu eder bence Yorumla feminization +1 yıl dom hatun diyorsun ismin kapalı nasil ulasacak sublar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse ulaşmasın kimseden bir beklentim yok#domhatun Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sinir varsa zevk de sınırlıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet anal istemem 3 3 Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Anal düsmanlari sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal yaparak karsindaki kadına ne kadar zarar versiginin farkında mısın, en onemlisi dinen de cok günah, çok bencilsiniz Yorumla kıpçak0806 +1 yıl Anal yapmadım ben ki hiç Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olmalı 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Dümdüzz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Anal yapmayan kızları küme dışına alalım.
O gøt illaki şükülecek.
Anal yapacak kadar midesiz değilim elhamdulillah
Diğer durumlar var mı başka yapmam dedigin
Oral. Penis migdemi bulandırır.
Vajinal seviyon sen sadece anlaşıldı 😄
Yes
Vajinal de acı veriyor tecrübem yoksa çoğu kadın ilk zamanlarinda zorlanır yabi
Onada kocam karar versin dayı sen takma
Dayı ne la teyze 😄
10 yaş var ne olsun 😂 bana göre dayı amca sin
19 yasindaysan tamam yawrum abisi sen boyundan büyük oynama buralar sana fazla git uyu
Sende çocuğunu uyut amca.
Hadi abicim hadii
19 yaşımda senden çok seks yapmisimdir uzatma
Aferin canım iyi bişey yapmış gibi birde övünüyor sütünü iç yat abisi
Yav he
Olmamalı ama neler istendiği de önemli
Hacı erkek genelde herşeyi istiyor 😄
Olmalı. Mesela seks yaparken çiğ köfte yenmemeli.
Çiğ köfte ne alaka 😄
Ben asla seks yapmam iğrenç
#domhatun
Subman bulman zordur
He tamam kardeş yapmazsın kesin yapmamissindir 👍
ne yaparsin peki
Neden erkek zevk alsın diye ben acı çekeyim ki? Erkek sadece kendini düşünüyor. Zaten çoğu sert olup daha çok acı çektiriyorlar kadına
ben oyle degilim
Kurban kesmiyor erkekler merak etme zevk alıyorsun sonuç karşılıklı
Ben yaparsam dominant olurum o kadar..
#domhatun
Pozisyon üstünlüğü yöneltmek hoşuna gidiyorsa erkegide mutlu eder bence
dom hatun diyorsun ismin kapalı nasil ulasacak sublar
Kimse ulaşmasın kimseden bir beklentim yok
#domhatun
Saçma fantezilere karşıyım
Emrah serbes sonunda t yok
Sinir varsa zevk de sınırlıdır
Evet anal istemem
Anal düsmanlari sizi
Anal yaparak karsindaki kadına ne kadar zarar versiginin farkında mısın, en onemlisi dinen de cok günah, çok bencilsiniz
Anal yapmadım ben ki hiç
Olmalı
olmamalı
Dümdüzz
Hayır